Χθες το πρωί όπως πήγαινα δουλειά, λίγο μετα την Κατεχάκη μου πετάχτηκε αυτοκίνητο από stop. Προσπάθησα να φρενάρω στο βρεγμένο και να τον αποφύγω, αλλά το καλύτερο που κατάφερα ήταν να σκάσω πάνω στο πίσω αριστερό πλευρό του. Ευτυχώς σωματικά γενικά καλά είμαι. Πονάει βέβαια όλη η αριστερή μου πλευρά που έσκασα πάνω στο αμάξι και το δεξί χέρι δεν μπορώ να το κουνήσω. Πήγα νοσοκομείου, δεν βρήκαν κάτι σοβαρό. Το χέρι μόνο δεμένο μέχρι νεοτέρας.
Ο τύπος στην αρχή ήταν ευγενικός και έδειχνε ότι κατάλαβε την μαλακία που έκανε. Βέβαια μετά έβαλε τους αστυνομικούν να μετρήσουν το πλάτος του δρόμου, δεν κατάλαβα γιατί, θα παει δλδ να πει ότι χόραγα να κάνω ελιγμό ή κάτι τέτοιο; Ποιος ξέρει. Το πολύ να φτάσουμε στα δικαστήρια.
Το παπί έγινε σμπαράλια. Όλο το μπροστινό βγήκε off, στράβωσαν όλα. Δεν ξέρω αν έχει πάρει λαιμό. Έχει χτυπήσει και στα πλάγια. Έχει φουλ ζημιά.
Έχω και ερώτημα. Επειδή κατά το χτύπημα έσπασε το κινητό που είχα στην τσέπη και σκίστηκαν τα ρούχα και χτύπησε και το κράνος, υπάρχει περίπτωση να τα δικαιολογήσει αυτά η ασφαλιστική?