Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 3 από 3

Θέμα: honda hornet προβλημα

Παλαιό μέλος

honda hornet προβλημα

Καλησπερα και χρονια πολλα παιδες, εχω ενα hornet 2007 abs με 35000 χλμ και εχω καποιο προβλημα εδω και πανω απο χρονο με το ρελαντι, χειμωνα καλοκαιρι εδω και λιγο καιρο μου εχει αρκετες φορες ασταθες ρελαντι

και εξηγουμε: το ρελαντι ειναι 1350+- 50 συμφωνα με το μανουαλ, οταν ειμαι σταματημενος μερικες φορες ειναι σε αυτες τις στροφες αλλα τις περισσοτερες ανεβαινει στις 1550 και μετα απο μερικες γκαζιες θα πεσει παλι αλλα και παλι αμα ριξω καμια γκαζια παλι θα ανεβει.

Το μανουαλ αναφερει οτι μπορει να φταιει η βαλβιδα IACV ελεγχει τον αερα απλα για να μην αρχισω και λυνω τσαμπα γιατι ειναι μεγαλη η διαδικασια ειπα να κανω την ερωτηση μου, τι γνωμη εχετε?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από X-SFIGA Προβολή μηνύματος
    Καλησπερα και χρονια πολλα παιδες, εχω ενα hornet 2007 abs με 35000 χλμ και εχω καποιο προβλημα εδω και πανω απο χρονο με το ρελαντι, χειμωνα καλοκαιρι εδω και λιγο καιρο μου εχει αρκετες φορες ασταθες ρελαντι

και εξηγουμε: το ρελαντι ειναι 1350+- 50 συμφωνα με το μανουαλ, οταν ειμαι σταματημενος μερικες φορες ειναι σε αυτες τις στροφες αλλα τις περισσοτερες ανεβαινει στις 1550 και μετα απο μερικες γκαζιες θα πεσει παλι αλλα και παλι αμα ριξω καμια γκαζια παλι θα ανεβει.

Το μανουαλ αναφερει οτι μπορει να φταιει η βαλβιδα IACV ελεγχει τον αερα απλα για να μην αρχισω και λυνω τσαμπα γιατι ειναι μεγαλη η διαδικασια ειπα να κανω την ερωτηση μου, τι γνωμη εχετε?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	6,1 KB 
ID:	277732

Πήγαινέ το σε μάστορα να το δει γιατί μαντεψιές από το πλΕκτρολόγιο συνήθως κάνουν χειρότερα τα πράγματα....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images.jpg 
Προβολές:	86 
Μέγεθος:	6,1 KB 
ID:	277732

Πήγαινέ το σε μάστορα να το δει γιατί μαντεψιές από το πλΕκτρολόγιο συνήθως κάνουν χειρότερα τα πράγματα....

Δεν ειναι κανα μεγαλο προβλημα για να κανουν ζημια οι μαντεψιες, απλους ελεγχους χρειαζεται, τεσπα, θα τα παρω απο την αρχη αφου ξερω τι να κανω ετσι και αλλιως, απλως ηθελα μια γνωμη.

Παρόμοια θέματα

1. Honda Hornet 250c.c.
    από giorgos_giorgos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2006, 21:55
  2. Honda hornet 2005
    από foumo στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2005, 13:59
  3. Νέο Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 5