Σκέφτομαι να βάλω φίλτρο αέρα k&n για να ρίξω λίγω την κατανάλωση. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει κανείς άποψη να παραθέσει για το αν κάνουν δουλειά.
Σκέφτομαι να βάλω φίλτρο αέρα k&n για να ρίξω λίγω την κατανάλωση. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει κανείς άποψη να παραθέσει για το αν κάνουν δουλειά.
Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι αυξανετε η καταναλωση με την αλλαγη φιλτρου.
Εν παση περιπτωση, αν ειναι να αλλαξεις κοιταξε και τα DNA, ειναι εξισου καλα (αν οχι καλυτερα) και ελληνικα...
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Τα DNA από τι υλικό είναι?
Βαμβακι?
Δεν γουστάρω τα φίλτρα που είναι σφουγγαρένια, αν ειναί βαμβάκι θα τα ελέγξω. Πάντως το ότι έχουν καλύτερη απορόφηση αέρα δηλαδή αναπνέουν ευκολότερα ίσως παίζει ρόλο στην κατανάλωση.
Αμα περνει περισσοτερο αερα θα πρεπει να στελνει και περισσοτερη βενζινη ωστε η αναλογια του μειγματος να ειναι ιδια.
Φυσικα θα αναπνευσει η μηχανη, ομως μειωση της καταναλωσης νομιζω πως δεν θα εχεις.
Accipere quam facere praestat injuriam
Μπήκα σε κάτι αμερικάνικα forum και έχω πάθει την πλάκα μου! Δεν το περίμενα να έχουμε ένα προϊόν τόσο ποιοτικό στην Ελλάδα και να διαφημίζουν τόσο πολύ τα K&N. Από κάποιες μετρήσης που πήρε το μάτι μου το DNA βγαίνει πρώτο.
Θα την ψάξω την περίπτωση Bradipous πιο σοβαρά για να δώ και άλλα τεστ και αν βρώ τεστ πάνω στην κατανάλωση καυσίμου καλώς αλλιώς θα περιμένω ενημερωθώ από κάποιον που το φοράει ήδη.