χωμα...
βεβαια δεν μας ειπε σε τι κατασταση ηταν μετα το μηχανακι
![]()
χωμα...
βεβαια δεν μας ειπε σε τι κατασταση ηταν μετα το μηχανακι
![]()
δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται το video αυτό στις δυνατότητες του στρομ στο χώμα αλλά πολλά μπράβο στο παληκάρι![]()
μπααααααα!!!!!μαλλον θα ψηναν τιποτα αρνια- κατσικια εκει στις ερημιες και θα τον ειχαν παρει οι μυρωδιες τον χοντρο ,γιαυτο ειχε σατανιασει![]()
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
το σπασε που το σπασε το μηχανάκι φανταζεσαι μην έφαγε ούτε μια πετσά απ' τ' αρνι:rotflmao:
Ρε φίλε..γιατί βάζεις άλλα μηχανάκια και κάνεις προπαγάνδα; Αφού το v-strom δεν μπαινει σε χώμα.
Υ.Γ. : Άσε που απο τους έμπειρους που εκφράζονται εδώ έχουν δεί χώμα μόνο από παράδρομο ..
καλα κοιταξε να δεις, οτι δεν παει χωμα οπως αλλα ειναι δεδομενο, απλα πρεπει να ξερεις για να το πας...Αρχικά δημιουργήθηκε από fileto_mosxari
Ρε φίλε..γιατί βάζεις άλλα μηχανάκια και κάνεις προπαγάνδα; Αφού το v-strom δεν μπαινει σε χώμα.
Υ.Γ. : Άσε που απο τους έμπειρους που εκφράζονται εδώ έχουν δεί χώμα μόνο από παράδρομο ..
αμα το κατεχεις το αθλημα παει παντου...
![]()
Μπράβο στο παληκάρι για να θυμίζει και το Off στο ON/OFF. Επειδή τυχαίνει να είμαι λάτρης του jeepin ωστόσο δεν έκανε και τίποτις τρομερό..Θέλω να πω ένα πιο χωμάτινο λαστιχάκι-λιγότερη πίεση-ακτινωτή ζάντα ακόμα και με την vespa μου καλύτερα θα τα πήγαινα..![]()
V-Strom 650
Grand Cherokee Limited 4.7
Vespa 50S
Aek
υπαρχει, βεβαια και η περιπτωση να τον εχει πιασει κοψιμο και να ψαχνει για τουαλετα στον κατσικοδρομο:smilea:
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
Α..γιατί προς στιγμή νόμιζα ότι έβλεπα ποδήλατο...εσύ έτσι πας με την βέσπα;Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
Μπράβο στο παληκάρι για να θυμίζει και το Off στο ON/OFF. Επειδή τυχαίνει να είμαι λάτρης του jeepin ωστόσο δεν έκανε και τίποτις τρομερό....![]()
Ντάξει καλά το πάει.. αν και δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερο εκτός απο να του γαμάει τις αναρτήσεις με χαζοάλματα...
Πάντως το strom (πάει) χωματόδρομο με χαμηλές ταχύτητες ... αλλά μέχρι εκει... ΑΠΛΑ ΠΑΕΙ . Δεν είναι για αυτή τη χρήση είναι βαρύ μηχανάκι με ασφάλτινο προσανατολισμό βέβαια έχω δει να πηγαίνουν και με blackbird στο χώμα... ολα σχετικά ειναι χεχε![]()
Καταρχήν φαίνεται ότι το δοκιμάζει το μηχανάκι...είναι πολύ εύκολο να το καταλάβεις αν έχεις πάρει για πρώτη φορά ένα μηχανάκι στο χώμα...
φαντάσου τώρα λοιπόν κάποιον , να παίρνει για πρώτη φορά στο χώμα ένα στρομα που δεν μπορεί να κουνηθεί (μέσα σε χώμα) συγκριτικά με τα υπόλοιπα on-off και να το πηγαίνει έτσι ενώ δεν το έχει συνηθίσει καν...δλδ μην ακούω εξυπνάδες...δεν παίζονται ορισμένοι
νομίζω οτι μας έχουν δώσει μια καραμέλα και την μασάμε με τα on/of. είναι φύση αδύνατο ένα μηχανακι αυτής της κατήγορίας να είναι 50 άσφαλτο και 50 χωμα έιναι ένα πράγμα σαν τα suv. όλα τα "οn/of" κατα βαση touring είναι. Με το στρομ που έχω σε βατό χωματόδρομο μέχρι 40 χλμ και πολλά του είναι. μην έχουμε τρελές απαιτήσεις. Αν έχεται οδήγήσει ποτέ εντούρο μηχανακι θα καταλάβεται την διαφορά σε ικανότητα στο χώμα. οδήγησα ένα yamaha tt 600 και κατάλαβα τι πάει να πεί οφ μηχανακι. Μην μασατε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fileto_mosxari
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σκέψου να οδηγούσες και κανα χωμάτινοΑρχικά δημιουργήθηκε από miketzif
οδήγησα ένα yamaha tt 600 και κατάλαβα τι πάει να πεί οφ μηχανακι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Το μια χαρά είναι μια σχετική έννοιαΑρχικά δημιουργήθηκε από kalant![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.