Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: τι συναγερμο προτεινετε???

My life on two wheels :) Το avatar του/της elli_summers

τι συναγερμο προτεινετε???

για οσους δεν γνωριζουν ετοιμαζομαι να βαλω στη συλλογη μου ενα aprillia Strada και θελω ολα να ειναι ετοιμα για να το φερω σπιτι!κατευθειαν θελω να του βαλω συναγερμο αλλα δεν εχω αποφασισει τι...δεν εμπιστευομαι να μου βαλουν απο το μαγαζι γιατι συνηθως βαζουν φτηνιαρικα...εσεις τι προτεινετε???

καλοτάξιδο
    meta (τον ακριβό)
    +τηλεειδοποιηση και θα σαι μια χαρά ....
    (στη μιχαλακοπούλου απέναντι από το yamaha παπαγεωργίου)
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Υπάρχουν αρκετά και *μεγάλα* threads περί συναγερμών. (Βλ. κουμπί εύρεση.) Θα βρεις πολλές πληροφορίες, γνώμες και μαρτυρίες.

Επί τη ευκαιρία να πω ότι κι εγώ από το Φλεβάρη σκέφτομαι για συναγερμό για το Busa, κι ακόμα δεν έβαλα. Έχω καταλήξει απλά στο λουκέτο και/η πέταλο. Το μηχανάκι φυσικά σταθμεύει σε κλειστό πάρκινγκ, και δεν κυκλοφορεί στην Αθήνα.

Αλλά ακόμα κι έτσι, έχω καταλάβει ότι αν ΘΕΛΟΥΝ να στο πάρουν, θα το πάρουν Ο,ΤΙ και να έχει πάνω... (Αποδεδειγμένα δηλαδή). Οπότε για την ώρα δε θα ξοδέψω τα 500 ή 800 ευρώπουλα σε συναγερμό.

Aν κυκλοφορείς καθημερινά στην Αθήνα, προσωπικά νομίζω ότι ΔΥΟ λουκετα είναι καλύτερη ασφάλεια από εναν συναγερμό.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

εγώ έχω meta (συναγερμός+τηλεειδοποιηση) στο δικό μου και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος, ο συναργεμός βαράει πολλές φορές έτσι στο άσχετο χωρίς να το πειράξει κανείς. Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα έχω με την τηλεειδοποιηση η οποία ειναι πολύ ευαίσθητη στο νερό, πολλές φορές δεν λειτουργεί παρόλο που βαράει ο συναγερμός και άλλες με παίρνει ετσι πάλι στο άσχετο χωρίς να έχει χτυπήσει ο συναγερμός.Τα εχω παει πολλές φορές στο μαγαζι που τα πήρα για επιδιόρθωση και παλι μου κάνουν (συναγερμός+τηλεειδοποιηση) τα ίδια

My life on two wheels :) Το avatar του/της elli_summers
    να πω την αληθεια μου μπερδευτηκα.αν και ολα ειναι τυχερα μαλλον.για αυτον το συναγερμο μου παν κι αλλοι καλα λογια αλλα σιγουρα σε καποιον θα κολλησει!!!εγω την μηχανη θα την εχω σε γκαραζ αλλα στη δουλεια θα ειναι αρκετες ωρες μονη της στην παραλιακη....κατι θα κανω βεβαια να την προστατεψω....(γλυκες στον θυρωρο!!!!)τωρα απο του χρονου ισως να πρεπει καθε μερα να πηγαινω κεντρο οποτε μπλα μπλα μπλα πρεπει να βαλω και συναγερμο!!!κοινως να τα σκασω!!!αχ....μπρος γκρεμος....και να μην το συνεχισω!!!

παντως ευχαριστω ΣΑΣ για τις γνωμες
    κανα κονε παιζει για καλυτερες τιμες???λεμε τωρα...

.
    Elli, κοιταξε στα PM σου...

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΟΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.²ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΟΙ ΜΕΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.²ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑΖΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    οχι δεν έχω κανένα προβλημα απο το μαγαζι ειναι πολυ εξυπηρετικοί , αλλα μου τον φτιάχνουν και μετα κάνει πάλι τα ίδια και για αντικατάσταση δεν έγινε λόγος.

peri spyball

oi META exoun th fhmh oti einai oi kalyteroi
    egw ta teleytaia 3 xronia exw ton Spyball AM8510 kai douleyei panta teleia, alla mono o synagermos, giati exw allaksei 2 thlekontrol pou ta epaiksan ksafnika kai xwris profanh logo ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της makaronachis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    Ποια εννοείς σωστή αντιπροσωπεία γιατί νομίζω οτί η μετα έχουν αλλάξει αντιπροσωπεία.
    Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Ego pira enan sinagermo apo ebay kai eimai apolita efxaristimenos.
    Einai 2-way alarm,exeis pager sto tilekontrol tou (exei 2 sti siskeyasia),exei lcd othoni me fotismo mple pou sou dixnei tin katastasi tou sinagermou,paniko..remote starting(an thes) klp.O sinagermos douleyei apsoga edo kai ena xrono,einai (an thes,ego thelo)Yper-evesthitos (xtipaei me to paramikro agkigma..rithmizetai vevea)..proidopiei sto proto xtipima,kai an den tin afiseis tote varaei kanonika.
    Ton sinagermo ton pira 90e komple,me e3oda apostolis kai plireis odigies egkatastaseis + 2 heavy duty reley (an thes na valeis to remote starting).
    Tora teleytea vlepo oti arxizoun kai tous poulane kai edo (diafimisi sto entheto tou power bikes klp.) se geloies times..250+ euro.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από banditgr
    Ego pira enan sinagermo apo ebay kai eimai apolita efxaristimenos.
    Einai 2-way alarm,exeis pager sto tilekontrol tou (exei 2 sti siskeyasia),exei lcd othoni me fotismo mple pou sou dixnei tin katastasi tou sinagermou,paniko..remote starting(an thes) klp.O sinagermos douleyei apsoga edo kai ena xrono,einai (an thes,ego thelo)Yper-evesthitos (xtipaei me to paramikro agkigma..rithmizetai vevea)..proidopiei sto proto xtipima,kai an den tin afiseis tote varaei kanonika.
    Ton sinagermo ton pira 90e komple,me e3oda apostolis kai plireis odigies egkatastaseis + 2 heavy duty reley (an thes na valeis to remote starting).
    Tora teleytea vlepo oti arxizoun kai tous poulane kai edo (diafimisi sto entheto tou power bikes klp.) se geloies times..250+ euro.

steel mate?
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Onomazetai AOLIN 2-way alarm
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

minimoto..the real action Το avatar του/της warm up
    check this
    IN www.warmup.gr
    ********* http://www.warmup.gr

παιδες με λιγα λογια θα σας πω οτι ο warm up και το προσωπικό του θα σας αφήσει περα για πέρα ικανοποιημένους για την αγορά που θα κάνετε

τόσο σαν άνθρωπος όσο και σαν επαγγελματίας

με κλειστά τα μάτια warm up
    ELA ALEKO!Poso eipes oti pires ta melania gia ton ektipoti???POSO????AAXAXAXAXAXA!!!
    http://www.byron-shops.com/
    gia rikse ena check re ALEKOOOOOO...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι συναγερμό να βάλω;
    από thePrince στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 12:44
  2. ΤΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ...ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ??
    από nickpar στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2006, 21:59