Τυπικό το θέμα μεν, επίκαιρο πάντα δε
Αναζητείται κράνος (για hornet) μέχρι 250€ (τιμή Ελλάδος - Αθήνα) χωρίς σχέδια και τα σχετικά, μαύρο κατάμαυρο και black
Τυπικό το θέμα μεν, επίκαιρο πάντα δε
Αναζητείται κράνος (για hornet) μέχρι 250€ (τιμή Ελλάδος - Αθήνα) χωρίς σχέδια και τα σχετικά, μαύρο κατάμαυρο και black
μάλλον medium, αλλά οπωσδήποτε θέλω να το δοκιμάσω, για αυτό και τόνισα το "τιμή Αθήνας" (Πειραιάς κατά προτίμηση, αλλά επειδή δεν έχει μείνει μαγαζί για μαγαζί στα μέρη μας, το πολύ που μπορώ να βρω είναι κάνα κράνος για εργοτάξιο)
Ίσως δε τόνισα ότι μιλάω για καινούριο, είναι από τα είδη που θα απέφευγα το μτχ![]()
Πήγαινε στην colori στην Λαμπράκη και δοκίμασε τα HJC είναι πολύ καλά κράνη αρκεί να σου κάθεται καλά στο κεφάλι.(εμένα πχ μου κάθονται καλά shoei και arai)![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δεν τους πάω καθόλου αυτούς, αλλά θα κόψω μια βόλτα σήμερα
είναι ένα μαγαζί που όσα χρόνια το ξέρω δίνει την αίσθηση ότι την άλλη βδομάδα θα κλείσει, αλλά περιέργως είναι εκεί
Πάντως για τα HJC έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια εδώ, θα τους ρίξω ένα βλέφαρο, να δω πως πατάνε στη κεφάλα μου
Arai και shoei, είναι οι εύκολες επιλογές, αν δεν υπήρχε το θέμα του budget
edit:
στα λεφτά που λέω αυτό βλέπω
http://www.coloriposto.gr/web/?Produ...22&id=9&sub=26
Τελευταία τροποποίηση από AristidisZ; 21/12/2012 στις 08:47.
δες και suomy.
εδω εισαι
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
υπάρχει και στην Ελλάδα σε καλύτερη τιμή
arai / shoei σε παλιότερα μοντέλα, λέτε όχι ε ?
Δε λέμε όχι, λεμε (σε δεκαδες αλλα θρεντ στο παρελθον) να δοκιμασεις μαρκες να δεις ποια σου καθεται καλα και βλεπεις μετα.
Πχ σε μενα, στην ηπειρωτικη κεφαλα μου δε μπαινει το shoei.
Γενικως, ξαμολησου και ψαχνε. Δες επισης τα KBC και Schuberth
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
είναι σε συμπαθητική τιμή το xr 1000 της shoei και το chaser της Arai
http://www.car.gr/parts/view/2355039/
ψαχνω να βρω και που ειχα δει το chaser
ενθουσιασμό βλέπω, και μένα μου κάνει σαν ράτσα, όσο να το πεις είναι μια απο τις 2~3 top στον κόσμο