Δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος αλλα νομιζω οτι απαντας μονος σου στην ερωτηση σου.
Λες οτι πρωτα σε ενδιαφερει η φωτογραφια και μετα το βιντεο.
Η go pro ειναι μια βιντεοκαμερα που τραβαει και φωτογραφιες.
Η olympus ειναι μια φωτογραφικη που τραβαει και βιντεο.
Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θες να κανεις με τη μια ή την αλλη αλλά αν η olympus σε καλυπτει απο πλευρας φωτογραφιας (που απ'οτι βλεπω απο τα λεγομενα σου σε καλυπτει και με το παραπανω) δε νομιζω να σε "κρεμασει" στην περιπτωση που θες να τραβηξεις ενα βιντεακι στην πιστα ή να γραψεις τις μαλακιες που κανεις οπως είπες. Μπορεί το βιντεο να μην ειναι ποιοτητας hero3 αλλα σε νοιαζει τοσο πολυ? Τωρα αν δεν εχει τα αντιστοιχα mounts οπως εχει η go pro για το κρανος ή το τιμόνι είναι μια άλλη ιστορια, δεν το ξερω.
Επισης δεν ξερω σε ποια εκδοση της hero 3 αναφερεσαι αλλα νομιζω οτι ειναι αρκετα ακριβοτερη απο την τιμη της olympus που ειδα στο site που παρεθεσες. Το lcd back pack που κανει ενα κατοσταρικο το πουλουσαν εξτρα στη hero 2. Η hero 3 νομιζω εχει οθονη κανονικα (μπορει να διαφερει εκδοση απο εκδοση και η πιο φθηνη να θελει κι αυτη εξτρα οθονη, δεν ειμαι σιγουρος).
Προσωπικα θεωρω οτι η go pro καλη χρυση αλλα κινειται λιγο στα ορια του φετιχισμου. Τη θελεις γιατι ειναι η go pro hero 3 κι αμα βγει η hero 4 θα θες να την πουλησεις για να παρεις εκεινη. Σαν τα iphone ενα πραμα

Τη θελεις πιο πολυ για το ονομα και το hype παρα γι'αυτά που προσφερει επι της ουσιας. Εκτος κι αν ηθελες καθαρα μια καμερα για να τραβας τα γνωστα βιντεακια που ειναι η ειδικοτητα της. Αλλα ειπες οτι αυτο ειναι δευτερευον και συνεπως δε νομιζω το βιντεο που θα τραβηξει η olympus να ειναι για πεταμα. (Όταν λεω "θελεις" δεν αναφερομαι μονιμως σε εσενα. Μιλαω και γενικα, μην παρεξηγηθω.)