Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 50

Θέμα: [AΓΟΡΑ] Honda CBR 600 RR (2007-2008)

Παλαιό μέλος

Thumbs up [AΓΟΡΑ] Honda CBR 600 RR (2007-2008)

καλησπέρα και απο εμένα.

ήρθε ή ώρα σιγά σιγά,ας ελπίσω όλα να πάνε καλά την Δευτέρα και να μάθω πόσα θα πάρω απο το τροχαίο με την μηχανή που είχα όπως ξέρετε όλοι.

Σύνολο υπολογισμού : 4000 € για την μηχανή,με πολύ σπρώξιμο αν όλα πάνε καλά την δευτέρα.
    Εξοπλισμός υπάρχει και με το παραπάνω , δεν λείπει τίποτα.

όπως έχω λίωσει όλο το νετ, κάθε μέρα υπάρχουν αυτές οι λύσεις:

Link:

http://www.car.gr/classifieds/bikes/...hi=1&modified=

Το θέμα είναι οτι η 1η .
    Το 3750 ,πωλήθηκε μόλις εχθές ξενέρωσα ,γιατί ήταν το παλικάρι που μιλούσαμε πιο πολύ,αλλά μετά το τροχάιο δεν είχαμε επαφές και έτσι εχθές το έδωσε (κρίμα και θα το έπαιρνα 100 % εγώ,γιατί ή τιμή του δεν υπήρχε)

Μετά το επόμενο που το δίνει ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,στα 4500 € είναι ακατέβατα.

Όσο για το άλλο που είναι από Θάσσο είναι του 2005 και δεν θέλω.

Έπειτα στα 4800€ υπάρχει το παλικάρι από το ελευθέριο που μίλησα,και δεν το κατέβαζει πολύ,εκτός και εάν τα κάνει όλα μανίσια και θα δεί πόσο πάντως με είπε οτι δεν θα φτάσει κοντά στα 4000 €,αλλά ας τον πάρω απο Δευτέρα,γιατί έχει αρκετά αξεσουάρ απο πάνω του, μόνο το οτι το αφήνει 4500€ χωρίς την εξάτμιση.

Υπάρχει και ένα ακόμα το οποίο είναι εκτός υπολογισμού που είναι στα 5000€,αλλά το κατεβάζει μέχρι 4800 το πολύ,και θέλει αλλαγή μπαταρίας 90 % ,και είναι ξαναβαμμένο.Οπότε το αφήνω το τελευταίο.

Αυτά...
    έπειτα απλά έχουν αρκετά χλμ. 38000-48000 νομίζω,ενώ το 3750€ είχε μόνο 25000 χλμ

Ακούω γνώμες.
    Γιατί , τι και πως,και εάν ξέρετε εάν δίνει κανείς άλλος το συγκεκριμένο.

(Ανέβηκα και οδήγησα, 636 αρκετά φτιαγμένο γνωστού , το οποίο δεν μ'αρεσε, και μετά ανέβηκα απο 10' σε μηχανή η οποία είναι η Honda CBR600RR7 αυτή που ζητάω δηλαδή του Τόλη,απο εδώ μέσα και ηταν οτι πιο ωραίο έχω καβαλήσει για βόλτα ποτέ μου, ανέβηκα και σε Ninja ZX6R πιο καινούργιο παλαιότερα δεν μ'αρεσε ούτε και εκείνο. Επίσης και το R6 δεν μ'άρεσε. Επομενη στάση είναι το GSXR αλλά και πάλι δε μου αρέσουν όσο το CBR για αυτό θέλω να κάνω και να πάρω αυτό που θέλω)

Αυτά απο εμένα...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Τι είχες πριν;
    CBR 125 JC34 .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vassilis88 Προβολή μηνύματος
    είναι Αθήνα, και δεν ξέρω με φαίνετε κάπως προς στιγμή το να βγώ τόσο εκτός πόλης είναι ητελευταία μου επιλογή όταν δεν θα προχωράει άλλο.

Αύριο θα έχω ενημέρωση για ένα ακόμα εάν πωλείται
    Θα πάω να δώ απο κοντά στον Αβραμίδη το ένα που έχει και απο Δευτέρα θα δώ το άλλο απο το Ελευθέριο.
    ΌΧΙ,οτι αυτό που μου προτείνεις φυσικά με χαλάει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    τα λεφτα τα εχεις ντουκου ή θα περιμενεις να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη απο εδω???

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    τα λεφτα τα εχεις ντουκου ή θα περιμενεις να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη απο εδω???
    Τώρα στην άκρη έχω 3100 €, οπότε περιμένω και αυτά που θα με αποζημείωση απο Δευτέρα και μετά απο συζητήσεις βλέπω να δέχομαι όσα και αν δώσει,να δώσω και 150 € ανταλλακτικά το άλλο και να πάρω μια μηχανή .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    Τώρα στην άκρη έχω 3100 €, οπότε περιμένω και αυτά που θα με αποζημείωση απο Δευτέρα και μετά απο συζητήσεις βλέπω να δέχομαι όσα και αν δώσει,να δώσω και 150 € ανταλλακτικά το άλλο και να πάρω μια μηχανή .
    ενταξει καλα εισαι, απλα μετα αν σου δωσουν και χρημα για τον εξοπλισμο, να ξερεις οτι σου κρατανε μετα τα δικα σου διοτι τους ανηκουν (εφ'οσον σε αποζημιωνουν)...
    νομιζω το ιδιο συμβαινει και με το μηχανακι...

αρα δεχεσαι οτι σου πουν για αποζημιωση, κρατανε μηχανακι και εξοπλισμο και μετα πας εσυ και αγοραζεις αλλα...(καινουργια ή μεταχειρισμενα) με τα λεφτα που εχεις παρει...

εχε το στον νου σου...

Παλαιό μέλος
    ενταξει καλα εισαι, απλα μετα αν σου δωσουν και χρημα για τον εξοπλισμο, να ξερεις οτι σου κρατανε μετα τα δικα σου διοτι τους ανηκουν (εφ'οσον σε αποζημιωνουν)...
    νομιζω το ιδιο συμβαινει και με το μηχανακι...

αρα δεχεσαι οτι σου πουν για αποζημιωση, κρατανε μηχανακι και εξοπλισμο και μετα πας εσυ και αγοραζεις αλλα...(καινουργια ή μεταχειρισμενα) με τα λεφτα που εχεις παρει...

εχε το στον νου σου...
    Εξοπλισμό έχω και Full δερμάτινη στολή Spidi R2,και Gaerne μπότες GP ,και γάντια, και κράνος έτσι και αλλίως είχα και άλλο, έγω 2ο σετ.

Οπότε τα χρήματα που θα αποζημειωθώ θα πάρω καθαρά την μηχανή.

Ανάλογα και αυτά που θα δώσουν

Δηλαδή 3100 που έχω ότι δώσουν και 150€ που αγοραζει το συνεργειου μου την μηχανη μου για ανταλλακτικα , και με αυτα θα παω να παρω μηχανη.

Εξοπλισμό έχω και Full δερμάτινη στολή Spidi R2,και Gaerne μπότες GP ,και γάντια, και κράνος έτσι και αλλίως είχα και άλλο, έγω 2ο σετ.

Οπότε τα χρήματα που θα αποζημειωθώ θα πάρω καθαρά την μηχανή.

Ανάλογα και αυτά που θα δώσουν

Δηλαδή 3100 που έχω ότι δώσουν και 150€ που αγοραζει το συνεργειου μου την μηχανη μου για ανταλλακτικα , και με αυτα θα παω να παρω μηχανη.
    +υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις...ΑΣΧΕΤΩΣ αν χτυπιεται ο πωλητης οτι ειναι απο σερβις...
    λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, νερα και υγρα φρενων ειναι αυτα που δεν φαινονται και ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχθουν...
    λαστιχα, τακακια, αλυσιδογραναζα ειναι αυτα που φαινονται και κρινεις αναλογως αν πας για αλλαγη ή οχι...

Παλαιό μέλος
    +υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις...ΑΣΧΕΤΩΣ αν χτυπιεται ο πωλητης οτι ειναι απο σερβις...
    λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, νερα και υγρα φρενων ειναι αυτα που δεν φαινονται και ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχθουν...
    λαστιχα, τακακια, αλυσιδογραναζα ειναι αυτα που φαινονται και κρινεις αναλογως αν πας για αλλαγη ή οχι...
    Συμφωνώ μαζί σου, αυτά είναι απο τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω και στο μικρό το ίδιο είχα κάνει και φίλους μου ,το ίδιο βάζω να κάνουν είναι το καλύτερο πράγμα.
    + Λάστιχα οτι και αν πάρω μόνο εάν είναι σε πολύ κατάσταση θα τα κρατήσω αλλίως θα αλλαχτούν σίγουρα,και επεμβάσεις θα γίνουν εντός μήνα , ότι και αν πάρω δηλαδή ώστε να μπώ στα έγκατα.

Τελικά πήγαμε σήμερα με τον Τόλη,είδαμε.
    Αυτό που είναι 4800 ευρώ είναι το ίδιο με τα 4500. Το ίδιο άτομο το έχει .

Οπότε μας μένουν :
    1. CBR αυτό που ειναι στα 4500, αλλα με πραγματα αρκετα αλλαγμενα οποτε θα μαθω εαν εχει καποιο πεσιμο και θα το δουμε απο δευτερα που θα παμε παλι με τον τολη.
    2. Αυτο στην Αθηνα ,που θα πρεπει να μιλησω να δω ποσο θα το αφηνει .

Δηλαδή ... 2 CBR σε όλη την Ελλάδα σε καλή τιμή :P
    Κρίμα που μας έφαγαν εκείνο με τα 3750.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    εγω λεω αν μπορεις να περιμενεις λιγο να το κανεις.
    μην βιαστεις.
    καθε τοσο βγαινει μια ευκαιρια.
    απλα 3 τουλαχιστων φορες την μερα ελεγχος στο καρ για καινουριες αγγελειες.
    εγω χρειαστηκε να περιμενω 2 εβδομαδες αλλα βρηκα ευκαιριαρα.
    δεν σου λεω να περιμενεις μηνες.
    απλα αν κατι ειναι οκ αλλα οχι τελειο ισως περιμενοντας λιγο να βρεις κατι τελειο.
    καλες αγορες οπως και να εχει!!

εντιτ.
    150 για το cbrακι σου μου φαινεται πολυ σκοτωμα...
    και 500 ευρο για τα αναλωσιμα που δεν φαινονται ειναι πααααρα πολλαααα.
    θα ελεγα προς τα 100 το πολυ οτι ειναι...
    Τελευταία τροποποίηση από GiannisBlessed; 08/12/2012 στις 16:11.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GiannisBlessed Προβολή μηνύματος
    εγω λεω αν μπορεις να περιμενεις λιγο να το κανεις.
    μην βιαστεις.
    καθε τοσο βγαινει μια ευκαιρια.
    απλα 3 τουλαχιστων φορες την μερα ελεγχος στο καρ για καινουριες αγγελειες.
    εγω χρειαστηκε να περιμενω 2 εβδομαδες αλλα βρηκα ευκαιριαρα.
    δεν σου λεω να περιμενεις μηνες.
    απλα αν κατι ειναι οκ αλλα οχι τελειο ισως περιμενοντας λιγο να βρεις κατι τελειο.
    καλες αγορες οπως και να εχει!!

εντιτ.
    150 για το cbrακι σου μου φαινεται πολυ σκοτωμα...
    και 500 ευρο για τα αναλωσιμα που δεν φαινονται ειναι πααααρα πολλαααα.
    θα ελεγα προς τα 100 το πολυ οτι ειναι...

Βρεθηκε κατι προς στιγμη μεσω γνωστου θα δειξει.

Τι εννοεις περιφερειακα και το 100 ? Με μπερδεψες.Το συνεργειο με ζητησε 150 για την διαγραφη και οτι θα με δωσει 150 αν τους το δωσω.Οποτε απο εκει τα υπολογιζω.Λες να το κρατησω και να το δωσω για ανταλλακτικα κομματι κομματι ?

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    CBR 125 JC34 .
    Από 125 σε CBR600RR δεν είναι κάπως μεγάλο το άλμα;
    Όπως και να’χει πρόσεχε πολύ γιατί το γκάζι είναι γλυκό και το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει αρκετό

Βρεθηκε κατι προς στιγμη μεσω γνωστου θα δειξει.

Τι εννοεις περιφερειακα και το 100 ? Με μπερδεψες.Το συνεργειο με ζητησε 150 για την διαγραφη και οτι θα με δωσει 150 αν τους το δωσω.Οποτε απο εκει τα υπολογιζω.Λες να το κρατησω και να το δωσω για ανταλλακτικα κομματι κομματι ?
    Τσαμπα παει να στο φαει το μηχανακι το συνεργειο...

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2007, 17:45
  2. cbr 600 rr 2007
    από tassosrr στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 182
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 17:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα