Japan ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
oraia k ego japan ypostirizo...
alla den ftaiei o stoner pou den mporei na piasei tous ypoloipous...exei arketa provlimata..
Mα σ αυτα αναφερομαι κ εγω. Ο ανθρωπος εχει αποδειξει ποσο πιλοτος ειναι. Tα αλλα ducati που ειναι???
έχει νομίζω 15 αγώνες ακόμα, για να δούμε στους επόμενους 2-3 τί θα γίνει ???
Εγώ πάλι βλέπω ότι ο Ρόσσι δεν είναι πλέον πρωτοκλασάτος.
Έχει ξεπεραστεί από Στόνερ, Λορένθο, ίσως και άλλους.
Η προσπέραση που είδα χθες , λέει πολλά...
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
Tί japan ?????
Η bridgestone έχει πάρει το μπούλο απ'τη Michelin:wacko:
Vive la France ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Πρωτοκλασατος ειναι αλλα εχει δυσκολο ανταγωνισμο. Δεν πειραζει σε λιγο θα αρχισουν να κολλανε ολοι στις μηχανες τους του νουμερο 48 αντι του 46:rotflmao:Εγώ πάλι βλέπω ότι ο Ρόσσι δεν είναι πλέον πρωτοκλασάτος.
Μάλλον η Michelin ήταν και περσι καλύτερη όπως όλα τα χρόνια. Απλά η κλάψα του Rossi επεισε όλους για το αντίθετο.....
Τί απίστευτη προσπέραση ήταν αυτή!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Βλέπω φέτος δεν γκρινιάζετε οι Yamahaκηδες για τον βασικό χορηγό...![]()
![]()
Ούτε σας φταίει η τελική της Ducati στην ευθεία...:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς (για μένα) θα προτιμούσα να είναι ανάποδα, όπως είχαμε συνηθίσει...![]()
Τώρα πια...μόνο να τον περνάνε βλέπουμε (αν και μας έφτιαξε λίγο στους πρώτους
γύρους, στη συνέχεια επέστρεψε ο "καινούργιος του κακός εαυτός"!)
Άκουσε κανείς τις συνεντεύξεις;
Τί είπε ο Rossi?
Του έφταιγε κάτι ή είπε απλά "ήταν καλύτεροι";
Ξέρω από βέσπα!
Στη συνέντευξη ο Ροσσι ειπε οτι ειχε πιο μαλακα λαστιχα και δεν του φτασανε για ολο τον αγωνα.
Παντως ηταν πολυ ωραιος αγωνας....![]()
Υπάρχει η στιγμή που πρέπει να κάνουμε τα πράγματα να συμβούν,και η στιγμή που πρέπει να αφήσουμε τα πράγματα να συμβούν
Λογικό ακούγεται.
Το πρώτο μισό ήταν πολύ ωραίο!
Μετά είχε ο καθένας 5" διαφορά από τον μπροστά και τον πίσω![]()
και έχασε λίγο το ενδιαφέρον
Ξέρω από βέσπα!
Να... διαβάζαμε και όλες τις δηλώσεις καλά που θα ήταν! Όλων ή τέλος πάντων των περισσότερων οδηγών. Αυτό πάει για το που ήταν ο Στόνερ και σήμερα.
Φαντάζομαι ότι όσοι είδατε τον αγώνα είδατε κάποια στιγμή παρατηρήσατε τον Στόνερ να έχει κάτι στην... κωλότσεπη ή κάτι να κρατά τέλος πάντων και να το βάζει στη θέση του.
Ιδού κύριοι τι είπε ο ίδιος:
«Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη, είχαμε ένα πρόβλημα το οποίο δεν αφορούσε την μοτοσικλέτα από το ξεκίνημα του αγώνα. Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε και δεν ήμουν σίγουρος αν αφορούσε ένα σημαντικό εξάρτημα της μοτοσικλέτας. Μου απέσπασε τρομερά την προσοχή. Μερικές φορές το εξάρτημα μου κλείδωνε το τιμόνι και μερικές φορές τον συμπλέκτη. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά ευτυχώς κατάφερα να οδηγήσω. Κάθε φορά που έβγαινα στην πίσω ευθεία το πίεζα πίσω στην θέση του αλλά ο αέρας το έβγαζε πάλι έτσι ήταν απογοητευτικό».
«Νομίζω ότι ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν εφικτό χωρίς αυτό το πρόβλημα άλλα πρέπει να το πάρουμε από την θετική του πλευρά και να μην επηρεαστούμε αρνητικά. Δεν ήταν καλό διήμερο για εμάς άλλα το πρόβλημα του αγώνα δεν ήταν λάθος της μοτοσικλέτας, απλά ήταν από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν από καιρό σε καιρό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την Κίνα, μια πίστα που θα είναι καλύτερη για εμάς, και ελπίζω για λίγη περισσότερη τύχη».
Υπήρχε πρόβλημα με την κάμερα έτσι είπε που τοποθετούν στις μοτοσικλέτες. Διαβάστε λίγο παραπάνω.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να... διαβάζαμε και όλες τις δηλώσεις καλά που θα ήταν! Όλων ή τέλος πάντων των περισσότερων οδηγών. Αυτό πάει για το που ήταν ο Στόνερ και σήμερα.
Φαντάζομαι ότι όσοι είδατε τον αγώνα είδατε κάποια στιγμή παρατηρήσατε τον Στόνερ να έχει κάτι στην... κωλότσεπη ή κάτι να κρατά τέλος πάντων και να το βάζει στη θέση του.
Ιδού κύριοι τι είπε ο ίδιος:
«Ήταν απίστευτο αυτό που συνέβη, είχαμε ένα πρόβλημα το οποίο δεν αφορούσε την μοτοσικλέτα από το ξεκίνημα του αγώνα. Δεν κατάλαβα τι συνέβαινε και δεν ήμουν σίγουρος αν αφορούσε ένα σημαντικό εξάρτημα της μοτοσικλέτας. Μου απέσπασε τρομερά την προσοχή. Μερικές φορές το εξάρτημα μου κλείδωνε το τιμόνι και μερικές φορές τον συμπλέκτη. Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά ευτυχώς κατάφερα να οδηγήσω. Κάθε φορά που έβγαινα στην πίσω ευθεία το πίεζα πίσω στην θέση του αλλά ο αέρας το έβγαζε πάλι έτσι ήταν απογοητευτικό».
«Νομίζω ότι ένα καλύτερο αποτέλεσμα θα ήταν εφικτό χωρίς αυτό το πρόβλημα άλλα πρέπει να το πάρουμε από την θετική του πλευρά και να μην επηρεαστούμε αρνητικά. Δεν ήταν καλό διήμερο για εμάς άλλα το πρόβλημα του αγώνα δεν ήταν λάθος της μοτοσικλέτας, απλά ήταν από αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν από καιρό σε καιρό. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για την Κίνα, μια πίστα που θα είναι καλύτερη για εμάς, και ελπίζω για λίγη περισσότερη τύχη».
Υπήρχε πρόβλημα με την κάμερα έτσι είπε που τοποθετούν στις μοτοσικλέτες. Διαβάστε λίγο παραπάνω.![]()
ατυχος αλλα πιστευω οτι θα ανεβει ....η οδηγηση του στους τελευταιους γυρους ηταν "αριστοκρατικη'![]()
Ksanarwta 27/10Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
![]()
![]()