Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 60

Θέμα: Κυριλέ μποτάκι πόλης

Κυριλέ μποτάκι πόλης

Μετά από 4 χρόνια χρήσης τα bering jag που είχα παρέδωσαν πνεύμα...

Ψάχνω λοιπόν για αντικατάσταση. Ξέρω ότι έχουν δημιουργεί αρκετά θέματα για μποτάκια, τα οποία τα διάβασα όλα αλλά δεν με καλύπτουν καθώς μιλάνε για συμβατικά μποτάκια. Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να το φοράω πιο άνετα με πιο καλά ρούχα. Όχι κουστούμι αλλά να μην φαίνεται ότι είναι μηχανής.

Αυτά πχ μου άρεσαν αρκετά:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	bottes-route-bering-pop-z.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	13,4 KB 
ID:	280708

Θα τα έπαιρνα αλλά το μόνο κακό είναι ότι δεν προσφέρουν καμία απολύτως προστασία. Θέλω τουλάχιστον στους αστραγάλους να έχουν μια προστασία. Αν είναι και αδιάβροχα ακόμα καλύτερα!

Έχει κανείς κάτι στο μυαλό του; Αν το έχει και ο ίδιος μάλιστα θα με ενδιέφερε ακόμα περισσότερο να ακούσω εντυπώσεις!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Έχω αυτά...........Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	399f8fb54a620c548ecb9efc5d3da721.png 
Προβολές:	357 
Μέγεθος:	41,2 KB 
ID:	280710

G-urban Gaerne

Μια χαρά και αδιαβροχα

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Μετά από 4 χρόνια χρήσης τα bering jag που είχα παρέδωσαν πνεύμα...

Ψάχνω λοιπόν για αντικατάσταση. Ξέρω ότι έχουν δημιουργεί αρκετά θέματα για μποτάκια, τα οποία τα διάβασα όλα αλλά δεν με καλύπτουν καθώς μιλάνε για συμβατικά μποτάκια. Εμένα με ενδιαφέρει να μπορώ να το φοράω πιο άνετα με πιο καλά ρούχα. Όχι κουστούμι αλλά να μην φαίνεται ότι είναι μηχανής.

Αυτά πχ μου άρεσαν αρκετά:

Όνομα:	bottes-route-bering-pop-z.jpg 
Προβολές:	354 
Μέγεθος:	13,4 KB 
ID:	280708

Θα τα έπαιρνα αλλά το μόνο κακό είναι ότι δεν προσφέρουν καμία απολύτως προστασία. Θέλω τουλάχιστον στους αστραγάλους να έχουν μια προστασία. Αν είναι και αδιάβροχα ακόμα καλύτερα!

Έχει κανείς κάτι στο μυαλό του; Αν το έχει και ο ίδιος μάλιστα θα με ενδιέφερε ακόμα περισσότερο να ακούσω εντυπώσεις!
    Έχω αυτά της φωτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταθερό παπούτσι, χωρίς προστασία στον αστράγαλο βέβαια αλλά πολύ πολύ καλύτερο από όποιο άλλο παπούτσι θα φορούσες αν έβγαινες βόλτα.
    Δεν γλιστράει στην άσφαλτο, στην μύτη έχει σκληρή προστασία και είναι ζεστό. Αδιαβροχοποίηση δεν έχω τεστάρει ακόμα, το έχω 1 μήνα.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Να ένα.. ιδέα δεν έχω αν είναι καλό, έχει πάντως κάτι ψιλο-προστασίες.

Όνομα:	tcx.jpg 
Προβολές:	333 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	280714
    safety doesn't happen by accident

Τα g urban που υπαρχουν κ σε τι τιμες ;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikefr Προβολή μηνύματος
    Τα g urban που υπαρχουν κ σε τι τιμες ;;
    Motomarket, γύρω στα 110 γιουρά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nihristo Προβολή μηνύματος
    Έχω αυτά της φωτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σταθερό παπούτσι, χωρίς προστασία στον αστράγαλο βέβαια αλλά πολύ πολύ καλύτερο από όποιο άλλο παπούτσι θα φορούσες αν έβγαινες βόλτα.
    Δεν γλιστράει στην άσφαλτο, στην μύτη έχει σκληρή προστασία και είναι ζεστό. Αδιαβροχοποίηση δεν έχω τεστάρει ακόμα, το έχω 1 μήνα.
    Στον αστράγαλο δεν έχει καθόλου προστασία; γιατί βλέπω κάτι σαν μαξιλαράκια... Επίσης στην φτέρνα έχει καθόλου σκληρή προστασία ή τέτοια έχει μόνο στα δάχτυλα;
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VANDA Προβολή μηνύματος
    Να ένα.. ιδέα δεν έχω αν είναι καλό, έχει πάντως κάτι ψιλο-προστασίες.

Όνομα:	tcx.jpg 
Προβολές:	333 
Μέγεθος:	62,5 KB 
ID:	280714
    Ναι αυτά τα έχω δει... δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Έχουν λίγο dirty look και δεν μου κάνουν. Είμαι καθηγητής και θέλω κάτι σοβαρό για δουλειά κυρίως. Όχι κάτι στυλ να φοριέται με κουστούμι, αλλά να μπορώ να το βάλω με πουκάμισο πχ. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.

νομίζω οτι τα gaerne που σου προτείνει ο Translatoras είναι αρκετά κυριλέ....

μπες εδώ να τα δεις και με λεπτομέρεια....

αφού οδηγάς μοτό και το ξέρουν οι πελάτες σου, ε, δεν σκας και με αγωνιστικές..... κάποια κατανόηση μπορούν να δείξουν.... φαντάζομαι μπουφάν μηχανής φοράς....

Ναι αυτά τα έχω δει... δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα. Έχουν λίγο dirty look και δεν μου κάνουν. Είμαι καθηγητής και θέλω κάτι σοβαρό για δουλειά κυρίως. Όχι κάτι στυλ να φοριέται με κουστούμι, αλλά να μπορώ να το βάλω με πουκάμισο πχ. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός.
    Επειδή λοιπόν είσαι καθηγητής (κι εγώ), φρόντισε να επαναπροσδιορίσεις εσύ το πολιτικώς ορθό για κάποιον που κυκλοφορεί με μηχανή και όχι να στηρίζεσαι σε ξεπερασμένα πρότυπα. Θα έχετε βέβαια παρατηρήσει πλέον ότι ούτε η βροχή δεν περιορίζει τη χρήση μοτοσυκλέτας, αφού για πολλούς έχει μείνει το μοναδικό μέσο μεταφοράς...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    νομίζω οτι τα gaerne που σου προτείνει ο Translatoras είναι αρκετά κυριλέ....

μπες εδώ να τα δεις και με λεπτομέρεια....

αφού οδηγάς μοτό και το ξέρουν οι πελάτες σου, ε, δεν σκας και με αγωνιστικές..... κάποια κατανόηση μπορούν να δείξουν.... φαντάζομαι μπουφάν μηχανής φοράς....
    Φυσικά και φοράω μπουφάν μηχανής, αλλά με το που φτάνω στο σπίτι του παιδιού που θα κάνω μάθημα το βάζω μαζί με το κράνος στην βαλίτσα και βάζω άλλο μπουφάν...
    Έχω χάσει 2 πελάτες μόλις με είδαν με κράνος οι γονείς τους... "Είναι κακή επιρροή οι μηχανές, και δεν θέλω σε τέτοια ηλικία να αποκτήσει τέτοια πρότυπα το παιδί μας"... τι να πεις!

Αλλά και από την άλλη δεν θέλω να αγοράζω πολλά ζευγάρια παπούτσια για καθημερινά. Θέλω να μπορώ να τα φοράω άνετα και όταν είμαι με το αμάξι κλπ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yes-u Προβολή μηνύματος
    Επειδή λοιπόν είσαι καθηγητής (κι εγώ), φρόντισε να επαναπροσδιορίσεις εσύ το πολιτικώς ορθό για κάποιον που κυκλοφορεί με μηχανή και όχι να στηρίζεσαι σε ξεπερασμένα πρότυπα. Θα έχετε βέβαια παρατηρήσει πλέον ότι ούτε η βροχή δεν περιορίζει τη χρήση μοτοσυκλέτας, αφού για πολλούς έχει μείνει το μοναδικό μέσο μεταφοράς...
    Συνάδελφε, (αλήθεια εσύ τι μάθημα κάνεις; εγώ φυσική-χημεία) δεν συμφωνώ με το πολιτικά ορθό σύστημα που επικρατεί στο μυαλό πολλών, αλλά δυστυχώς δεν με παίρνει να χάνω πελάτες για τέτοιες βλακείες! Δεν μπορώ δυστυχώς να του δώσω να καταλάβει ότι σκέφτεται με ηλίθιο τρόπο!

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    Δεν έχει προστασία στον αστράγαλο, είναι απλά το ύφασμα του παπουτσιού που καλύπτει το πόδι. Για τα "πρότυπα" πάντως, δικαιούνται κ οι γονείς να έχουν την άποψη τους, εγώ είχα επηρεαστεί πιτσιρικάς από τις ιστορίες του καθηγητή αγγλικών με το cbr 1100... Πάρε το μποτάκι της Bering, κάπου στα 100 ευρώ, νομίζω θα μείνεις ευχαριστημένος.
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Συνάδελφε, (αλήθεια εσύ τι μάθημα κάνεις; εγώ φυσική-χημεία) δεν συμφωνώ με το πολιτικά ορθό σύστημα που επικρατεί στο μυαλό πολλών, αλλά δυστυχώς δεν με παίρνει να χάνω πελάτες για τέτοιες βλακείες! Δεν μπορώ δυστυχώς να του δώσω να καταλάβει ότι σκέφτεται με ηλίθιο τρόπο!
    Σε pmσα για να μη βγούμε offtopic

Θέλω να μπορώ να τα φοράω άνετα και όταν είμαι με το αμάξι κλπ.
    Τα G-Urban δεν κάνουν ΚΑΙ για οδήγηση αυτοκινήτου.

Είναι αρκετά σκληρά στο πέλμα και δεν θα έχεις αίσθηση στα πεντάλ.

Νομίζω αυτό....http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/...ring-Boot-0001

θα σου κάτσει καλύτερα για casual.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προτάσεις για "Κυριλέ" Μποτάκι Μηχανής
    από SVX στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 15:16
  2. "Δρομοι της Πολης" 20_10_2005
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 121
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2007, 11:26