Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Ελαστικά για cb sf 400

Ελαστικά για cb sf 400?

Τελικά μετά από βοήθεια από φίλους του moto.gr κατέληξα και πήρα το cb sf 400 (αυτό συγκεκριμένα http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2074612/).
    Θέλει όμως ελαστικά και θα ήθελα πρόταση για σετάκι με πρώτο παράγοντα την ασφάλεια και αξιοπιστία και αν γίνεται να είναι σχετικά οικονομικά.

Pirelli Sport Demon είχα στο δικό μου και ήταν πάρα πολύ καλά ... τιμή ψάξτο και σύγκρινε

καλοτάξιδο το φουράκι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της wolfi
    exeis pm
    ΔΕΝ ΙΣΙΟΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Θα δυσκολευτείς να βρεις στις σωστές διαστάσεις καθώς δεν υπάρχει μεγάλη γκάμα να διαλέξεις.
    Στο δικό μου έχω βάλει τα michelin pilot activ, αξιοπρεπές λάστιχο και κόστος κοντά στα 200€

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    επειδη δεν ξερω τι διαστασεις φορας θα σου προτεινω αυτα που ειχα εγω στο δικο μου cb-1.
    Bridgestone BT-090.
    και αντοχη στον χρονο και πολυ καλο κρατημα σε ολες τις συνθηκες.
    το cb-1 νομιζω φορουσε 110/70-17 και 140/70-17

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    exi bali kanis 120-160 stis zades?

Τελικά με βλέπω για Michelin Pilot Active H 110/70-17 & 140/70-17 κάπου στα 190 τα βρίσκω online.

Αρχικά δημιουργήθηκε από athankar75
    Τελικά με βλέπω για Michelin Pilot Active H 110/70-17 & 140/70-17 κάπου στα 190 τα βρίσκω online.
    και τα pilot καλά είναι λίγο παραπάνω προσοχή στο βρεγμένο και η τιμή καλή φαίνεται ...

Λάστιχαααααα! Το avatar του/της lice13
    Εγώ έχω βάλει Pirelli Diablo 110 μπροστα 150 πισω. Τώρα που έχει ερθει η ώρα να ξαναβαλω, πάλι αυτά θα προτιμήσω.

http://www.busters-accessories.co.uk...er3url=Pirelli
    Reggae will save us...

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Ρε παίδες για δώστε καμιά βοήθεια..

Θέλα να βάλω λαστιχάκια στο CB ,οπότε οι ερωτήσεις είναι απλές..

Α.Αν ξέρετε κάποιον λαστιχά της χαϊριάς να πάω να βάλω,
    Β.Αν αξίζει τον κόπο να κοιτάξω μεταχειρισμένα, καθώς τα οικονομικά δεν είναι και στα καλύτερα.. και
    Γ.Δώστε καμιά γνώμη για ελαστικά (Η σειρά που φοράει το CB είναι 110-70/17 μπροστά και 140-70/17 πίσω)
    Πατέρας πια..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από universalgr1 Προβολή μηνύματος
    Ρε παίδες για δώστε καμιά βοήθεια..

Θέλα να βάλω λαστιχάκια στο CB ,οπότε οι ερωτήσεις είναι απλές..

Α.Αν ξέρετε κάποιον λαστιχά της χαϊριάς να πάω να βάλω,
    Β.Αν αξίζει τον κόπο να κοιτάξω μεταχειρισμένα, καθώς τα οικονομικά δεν είναι και στα καλύτερα.. και
    Γ.Δώστε καμιά γνώμη για ελαστικά (Η σειρά που φοράει το CB είναι 110-70/17 μπροστά και 140-70/17 πίσω)
    A. Δ.Ξ./Δ.Α.
    Β. Μην σκέφτεσαι για μεταχειρισμένα για πολλούς λόγους
    Γ. Η καλύτερη επιλογή κατά την γνώμη μου είναι το Pirelli diablo rosso 2 που βγαίνει σε αυτήν τη διάσταση.

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Απ'οσα ακουσα σημερα, μαλλον κατεληξα στα bridgestone bt-90. Και στο πισω θα το ανεβασω σε 150-60/17 ...
    Πατέρας πια..

Χιλιομετροφάγος Το avatar του/της SF
    Από την πρώτη στιγμή που πήρα το 400, πίσω έβαλα λάστιχο 150, και μετά από 15 χρόνια μπορώ να πω ότι ταιριάζει απόλυτα στο μηχανάκι. Όχι οτι το 140 ειναι κακό δηλαδή. Αλλά εγώ μόνο 150 βάζω. Τώρα φοράω Dunlop Qualifier (πριν 2-3 μηνες τα εβαλα) και είχα να δω τόσο ωραίο λάστιχο (για το 400) χρόνια πολλά. Πριν είχα Diablo απλά, που ήταν μεγάλη αποτυχία. Τα rosso είναι σαφέστατα overkill, εκτός αν μας περισσεύουν λεφτά. Για την ώρα, αν τα άλλαζα, πάλι Dunlop θα έβαζα. Bridgestone είχα τα BT-92 (πολύ σκληρά, μέτρια κορώνα), το 90 δε το είχα βάλει.
    ---
    Προσέχουμε για να τρέχουμε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    επειδη δεν ξερω τι διαστασεις φορας θα σου προτεινω αυτα που ειχα εγω στο δικο μου cb-1.
    Bridgestone BT-090.
    και αντοχη στον χρονο και πολυ καλο κρατημα σε ολες τις συνθηκες.
    το cb-1 νομιζω φορουσε 110/70-17 και 140/70-17
    Σταύρο μιας και πάω μάλλον για τα BT-90 μόλις μπορέσω για πες πόσα χιλιόμετρα σου κράτησαν;
    Και επίσης στο βρεγμένο ήταν καλά;
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από georgio Προβολή μηνύματος
    Σταύρο μιας και πάω μάλλον για τα BT-90 μόλις μπορέσω για πες πόσα χιλιόμετρα σου κράτησαν;
    Και επίσης στο βρεγμένο ήταν καλά;

Πετάγομαι εγώ και απαντάω: Τα BT90 είναι καταπληκτικό λάστιχο για το cb, έχω αλλάξει 2 σετ .
    Κρατάει πολύ καλά στο στεγνό, ικανοποιητικά στο βρεγμένο και γενικά είναι λάστιχο που σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Η διάρκεια του είναι μέτρια μιάς και είναι σχετικά μαλακό ελαστικό. Εμένα μου έβγαλαν πάνω κατω 15000 χμ. Το diablo rosso 2 είναι ακόμα πιο μαλακό, κάτι που σημαίνει απίστευτο κράτημα στο στεγνό (έχω πάθει πλάκα). Σε βρεγμένο δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν έχω κάτι να πω. Η χιλιομετρική απόδοση λογικά θα είναι λίγο μικρότερη απο το bridgestone. Α οι τιμές τους είναι παραπλήσιες (νομίζω ότι το rosso ήταν λίγο φτηνότερο). Αυτά σε περίπτωση που θέλεις να παραμείνεις στην μαμα διάσταση. Αν πας σε 150/60 ή 150/70 οι επιλογές σου είναι πολύ περισσότερες.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαδια για cb 400 sf
    από psionic στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2006, 21:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •