Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: exc 400 η exc 450

exc 400 η exc 450

γεια σασ παιδια!ασχολουμαι με το χωμα κανα χρονο τωρα και εχω ενα xr 250 το οποιο θα το πουλησω και με απασχολει ποιο θα ειναι το επομενο.το exc 400 εχω ακουσει οτι ειναι χομπιστικο μηχανακι ευκολοδηγητο κτλ για το 450 δε ξερω και πολλα εκτος του οτι παει καλυτερα στα σφιχτα μονοπατια απο οτι το 400.γενικα ειμαι λιγο μπερδεμενος !θα μπορουσατε να με διαφωτισετε λεγοντας μου τα υπερ και τα κατα του αλλου?και τι συντηρηση χρειαζονται(
    ο βασικοτερο)?

να διευκρινισω οτι μιλαω για ktm exc 400 2002-2005 και exc 450 2005(λογω του μειωμενου βαρους σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες) μεταχειρισμενα λογο χαμηλου προυπολογισμου.

thanx!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Η συντήρηση που χρειάζονται είναι η ίδια, είτε 400 είτε 450. Να κοιτάξεις για μοντέλα από 2004 και μετά μόνο.
    Το 400 είναι το πιο αξιόπιστο που έχει βγάλει η ΚΤΜ εκείνες τις χρονιές και το πιο γραμμικό. Το 450 έχει απότομο κλώτσιμα. Αν μιλάμε για Κρήτη τότε 400.

Δε με λες, μέχρι πόσα χρήματα δίνεις?

που σαι?

γεια σου mike καταλαβες ποιος ειμαι?
    λοιπον διαθετω 4000 αντε 4500 το πολυ απλα το xrακι μου βγαζει το ενα προβλημα μετα το αλλο.το δικο σου τι συντηρηση ηθελε?και το 450 τι παραπανω θα θελει?

που σαι

δινω 4000 με 4500 το πολυ.το δικο σου τι συντηρηση θελει?τι παραπανω θελει το 450?

Re: που σαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από xronismissios
    γεια σου mike καταλαβες ποιος ειμαι?
    λοιπον διαθετω 4000 αντε 4500 το πολυ απλα το xrακι μου βγαζει το ενα προβλημα μετα το αλλο.το δικο σου τι συντηρηση ηθελε?και το 450 τι παραπανω θα θελει?

Yeap, σε κατάλαβα.
    Και το 400 και το 450 θέλουν την ίδια συντήρηση. Λάδια κάθε 1000 χιλιόμετρα και κάθε 3000 βαλβίδες, υγρά και τα σχετικά. Απλά σου έγραψα ότι το 400 είναι πιο αξιόπιστο λόγω του ότι ουσιαστικά φοράει κεφαλή από 450 και κάρτερ από 525.

Αν σε ενδιαφέρει το δικό μου, μιας και σκέφτομαι να πάω για πιο καινούριο, στείλε κανά πμ. Η τιμή παίζει ανάμεσα εκεί που λες.
    Μετά το Πάσχα θα είμαι Κρήτη.

exc

αν καταφερω να σπρωξω το xr να εχω και κανα ψιλο θα λαβεις πμ
    thanx παντως για τη γρηγορη ανταποκριση

καλο βραδυ

υ.γ:τι σκεφτεσαι να παρεις???????

περιμενω κι αλλες γνωμες παιδια

Re: exc

υ.γ:τι σκεφτεσαι να παρεις???????

Καινούριο 400

exc

σωστος!!!! κατι ξερεις

Re: exc

περιμενω κι αλλες γνωμες παιδια

το 400 γραμμικοτατο και ο΄τι πρέπει σε χερια νεου οδηγού , μηχανακι ομως που σε χερια που το στίβουν βγαζει πολύ δυναμη...

το 4.5 ειναι ακομα πιο δυνατο , αλλα ταιριαζει περισσοτερο σε αγωνιστικερς ανησυχιες μιας και εχει πολυ νευρο, και ενω σε βολτα δεν θα εχεις προβλημα αν αρχισεις να το πιεζεις θα σε κουρασει σχετικα γρηγορα και θα σε ριξει κατω (σαν τα αφηνιασμενα αλογα)!

αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις σοβαρα με πολλς ωρες καβαλας, πηγαιε στο 4.5!

αν εισαι περισσοτερο του εκδρομικου πηγαινε στο 400

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S

Re: Re: exc

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    το 400 γραμμικοτατο και ο΄τι πρέπει σε χερια νεου οδηγού , μηχανακι ομως που σε χερια που το στίβουν βγαζει πολύ δυναμη...

το 4.5 ειναι ακομα πιο δυνατο , αλλα ταιριαζει περισσοτερο σε αγωνιστικερς ανησυχιες μιας και εχει πολυ νευρο, και ενω σε βολτα δεν θα εχεις προβλημα αν αρχισεις να το πιεζεις θα σε κουρασει σχετικα γρηγορα και θα σε ριξει κατω (σαν τα αφηνιασμενα αλογα)!
    αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις σοβαρα με πολλς ωρες καβαλας, πηγαιε στο 4.5!
    αν εισαι περισσοτερο του εκδρομικου πηγαινε στο 400
    Συνάδελφοι, το ίδιο δίλημμα είχα το 2005, για αγορά καινούριου μεταξύ 400 και 450 EXC.
    Τελικά και λόγω διαστάσεων (1,85 και 90+ Kgr), προτίμησα τα παραπάνω 7-8 άλογα του 450.
    Σε σχέση με το 400, είναι πιο δυνατό και σε κουράζει γρηγορότερα, ιδίως σε βραχόκηπους, ανηφορικά μονοπάτια με φουρκέτες όπου η αδράνεια του βαρύτερου στροφάλου, είναι αισθητή. Αντίθετα σε αμμούδες και βαθιές λασπούρες η παραπάνω ροπή, είναι σύμμαχος.
    Επίσης ευχαριστιέσαι drifts στις χωματοφλαταδούρες,
    Σίγουρα δεν μπορείς να το ξεζουμίσεις εύκολα όσο το 400, αν είσαι χομπίστας του week-end ή απροπόνητος.
    Εναλλακτικά για να αποφεύγεις τα νευρικά ξεσπάσματα, το οδηγάς με ροή, έχοντας μία ταχύτητα πάνω.
    Περιττό να αναφέρω ότι το πρόγραμμα συντήρησης πρέπει να ακολουθείται ευλαβικά.

Ακόμα το ήθελα και για καθημερινό στην πόλη, μικρά ταξίδια 100-150 Km άσφαλτο-χώμα (με μεταβαλλόμενο "γκάζι"), όπου έχει σχετικό πλεόνασμα ισχύος σε σχέση με το 400. Δεν υπερχείλισε ποτέ το ψυγείο του λόγω του extra βεντιλατέρ και δεν εμφάνισε καμμία ζημιά.
    Το πούλησα σε συγγενή μου πρόπερσι, μετά από 8.500 Km και ...το σκυλομετάνιωσα..

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S

Re: Re: exc

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Καινούριο 400
    Δεν νομίζω να σε χαλούσε και το "επαναστατικό" HUSA 390....
    Αν και είμαι "βαμμένος πορτοκαλής", είναι συγγενική μας εταιρεία και η αίσθηση του, μου θυμίζει 250 δίχρονο....

Re: Re: Re: exc

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Δεν νομίζω να σε χαλούσε και το "επαναστατικό" HUSA 390....
    Αν και είμαι "βαμμένος πορτοκαλής", είναι συγγενική μας εταιρεία και η αίσθηση του, μου θυμίζει 250 δίχρονο....
    καλα, μην υπερβαλουμε για την αισθηση του, πραγματι διχρονιζει αλλα οχι και 2.5 διχρονο χαχαχαχα

και αφου μιλαμε για 400αρι καινουργιο και νεας γενειάς κινητηρα (με ελαχιστο μηχανοφρενο) η ποιό δίκαιη σύγκριση του χουζα ειναι εκεινη με το νεο ΒΕΤΑ 400 RR το οποιο αναμενεται να κανει σαλο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	beta-006.jpg 
Προβολές:	611 
Μέγεθος:	86,4 KB 
ID:	193581

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ARISPEED1
    400 k ξερό ψωμί ! Για να είσαι πάντα χαμογελαστός κ εντούραίος ! Το εντούρο πρέπει να ειναι κ απόλαυση ....................ΜΑΖΊ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ .......................

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Το 450 έχει απότομο κλώτσιμα.
    Άμα κάνεις καιρό να αλλαξεις ελατήρια πιστονιού και δισκάκια συμπλέκτη, μια χαρά πάει το μηχανάκι...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Άμα κάνεις καιρό να αλλαξεις ελατήρια πιστονιού και δισκάκια συμπλέκτη, μια χαρά πάει το μηχανάκι...
    χαχαχαχαχχα, Αντωνη έτσι και το 2.5αρι μου, πατιναρει οσο πρέπει... δε σε τρομαζει, δεν σουζαρει αν δεν το τραβηξεις... αυτοθα πει στρωσιμο! (200 ωρες) χαχαχαχα

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF