Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: In Love ....VTR250

Μέλος Το avatar του/της Isi

In Love ....VTR250

...Μέχρι πρόσφατα τίποτε και κανείς δεν πίστευα οτι μπορεί να με πείσει πως το xlv125 που αγόρασα δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για πρώτη μηχανή, για εμένα.
    Ελαφρύτερη, μακράν ομορφότερη και φεύ κατά πολύ χαμηλότερη η δυνατή "μονστεροειδής" Vtr της Honda στα 250 κυβικά αναστάτωσε την σχέση μου με το varaderaki μου. Δεν εισήχθει ποτέ επίσημα ,και οι ελάχιστες παραεισαγωγές εκμηδενίζουν την πιθανότητα να τη βρω μεταχειρισμένη .
    Αν πάρει κανενός τ'αυτί κάτι ....Παρακαλώ ενημερώστε με .
    Pinky: Gee, Brain. What are we going to do tonight?
    The Brain: The same thing we do every night, Pinky. Try to take over the world.

Αν δεν κάνω λάθος την είχε εισάγει ο Σαρακάκης και η τιμή της ήταν κάπου στα 5 χιλιάρικα.

Banned
    Εδω εισαι

http://www.mototriti.gr/data/magazin...hema/37800.asp

καλο αλλα τσιμπημενο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Εδω εισαι

http://www.mototriti.gr/data/magazin...hema/37800.asp

καλο αλλα τσιμπημενο.
    Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι λόγω της ισοτιμίας γιεν - ευρω η εισαγωγή είναι ασύμφορη...και δεν γνωρίζει πότε και αν θα ξαναγίνει. Εξάλλου δεν μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου να αποκτήσω καινούργιο . Μεταχειρισμένο και με μισή καρδιά πώληση του υπάρχοντος , αν βέβαια βρω κάποια καλή ευκαιρία.

Banned
    Βρες ενα παλιο vt εποχης με κανα 500αρικο
    δωστου και αλλα 500 να το ισιωσεις και εχεις ενα 250αρι για 10 χρονια καλυτερο απο το καινουργιο (αν οχι καλυτερο πιο γρηγορο σιγουρα)
    Αλλιως παρε CBR250 που καει και σαν παπι...

Οχι δεν πουλαω χοντα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GFawkes Προβολή μηνύματος
    Βρες ενα παλιο vt εποχης με κανα 500αρικο
    δωστου και αλλα 500 να το ισιωσεις και εχεις ενα 250αρι για 10 χρονια καλυτερο απο το καινουργιο (αν οχι καλυτερο πιο γρηγορο σιγουρα)
    Αλλιως παρε CBR250 που καει και σαν παπι...

Οχι δεν πουλαω χοντα.
    ή κρατάω το κοριτσάκι μου που με πάει παντού και δε ζητάει τίποτα μέχρι να έρθει το Nc700s KAI κυρίως να έρθουν τα λεφτά για να το πάρω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Isi Προβολή μηνύματος
    ή κρατάω το κοριτσάκι μου που με πάει παντού και δε ζητάει τίποτα μέχρι να έρθει το Nc700s KAI κυρίως να έρθουν τα λεφτά για να το πάρω
    Δεν συγκρινονται πουθενα ομως.. Δικη σου η αποφαση

Μανιβελάτο μέλος
    Κρατάς την κοπέλα σου.. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να το σκοτώσεις για να πάρεις ένα (ναι όμορφο ποιοτικό κτλπ κτλπ) πανάκριβο 250ρι σε λεφτά του λίτρου.. Κάνεις υπομονή και χτυπάς ένα NC700S εν καιρώ..
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    κουκλί το κάνανε

Παλαιό μέλος
    Την υπεροχή του 250 έναντι του 125 θα την ξεπεράσεις πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις, πάρε από τώρα κάτι μεγαλύτερο για να σου μείνει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tedvj23
    Παντος ενα τετοιο το βλεπω παρατημενο σε μια αυλη εδω και 2 χρονια σε ενα μερος που παω και κανω ποδηλατο με την γυναικα..Το ειχε παρατησει ο τυπος μουπε επειδει του εμεινε απο μπαταρια εδω και 2 χρονια περιπου..Καινουργιο και το παρατησε και κυκλοφορει με ενα innova..Τι να πω ο καθενας με την λοξα του..

Υ.γ.Με γνωριζει φατσικα γιαυτο και πιασαμε κουβεντα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karavidas Προβολή μηνύματος
    Παντος ενα τετοιο το βλεπω παρατημενο σε μια αυλη εδω και 2 χρονια σε ενα μερος που παω και κανω ποδηλατο με την γυναικα..Το ειχε παρατησει ο τυπος μουπε επειδει του εμεινε απο μπαταρια εδω και 2 χρονια περιπου..Καινουργιο και το παρατησε και κυκλοφορει με ενα innova..Τι να πω ο καθενας με την λοξα του..

Υ.γ.Με γνωριζει φατσικα γιαυτο και πιασαμε κουβεντα..
    Δεν τον ρωτάς αν θέλει να το δώσει μιας και τον γνωρίζεις ? χιχιχι

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παλιός γνωστός από το σχολείο που είχαμε χαθεί και ξαναβρεθήκαμε να κάνουμε μαθήματα για δίπλωμα στην ίδια σχολή, το είχε πάρει καινούριο σε λευκό. Μόλις είχε βγει ήταν νομίζω. Πριν κανά τριαράκι χρόνια σχεδόν. Δεν ξέρω γιατί δεν πολυπερπάτησε σα μηχανή. Ίσως γιατί ήταν σχετικά ακριβή? Πάντως τότε ξεχώριζε (δεν πρέπει να είχε βγει ακόμα το ninjaki, πόσο μάλλον αυτά που βγάζουν τώρα αέρα πατέρα για να καλύψουν την κατηγορία του μικρότερου διπλώματος). Σου γέμιζε το μάτι αναλογικά με τα κλαστήρια τα cbf250 ybr κλπ. Δε λέω ότι είναι κακά. Αλλά το συγκεκριμένο ήταν και πιο όμορφο και σου γέμιζε το μάτι κατά ένα τρόπο. Εγώ το γούσταρα τρελά εμφανησιακά, αλλά μιας και είχα απεριορίστων ήθελα κάτι μεγαλύτερο.
    Έχουμε χαθεί από τότε με το παληκάρι αλλά αν σε ενδιαφέρει μπορώ να βρω το τηλέφωνό του και να τον ρωτήσω αν το έχει ακόμα, αν σκέφτεται να το πουλήσει κλπ.

Συμφωνώ όμως με τους από πάνω ότι καλά τα μικρά βήματα αλλά άμα ανεβαίνεις ανά 125 κυβικά τη φορά θα φτάσεις να πάρεις 600άρι στα 40 σου
    Ίσως πρέπει να κάνεις υπομονή.

Στην πρωτη ευκαιρια θα τον ρωτησω..

ΤΟ ξερω εχει περασει καιρος σημερα τον πετυχα ομως και μου ειπε οτι το πουλαει αν ενδιαφερεσαι στηλε πμ..

Παρόμοια θέματα

1. Ζωοφιλε, do you believe in love at first sight?
    από thagro στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2012, 00:02
  2. Love is in the air...
    από Cpt. Haddock στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2010, 02:30
  3. I am deeply in love!
    από harris_x στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 92
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 22:16
  4. In love