Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 14 από 14

Θέμα: d-tracker επισκευη η πεταμα?

Νέο μέλος

d-tracker επισκευη η πεταμα?

Για πειτε γνωμες παιδια. πηρα περσυ ενα d-tracker 250 μοντ.2000 και ειχα προβλημα με την καμπανα,το αλλαξα και μετα ειχα προβλημα με το ρουλεμαν στροφαλου. ο μασοτρας στην kawasaki μου λεει το λιγοτερ 300 ευρω για εργασια και μετα οτι ανταλλακτικα χρειαζεται. μου λεει μια που θα ανοιχτοι ο κινητηρας καλο ειναι να αλλαξουμε ελατηρια κτλπ για να γινει σαν καινουργιο. ολα μαζι με ρουλεμαν, φλαντζες, τσιμουχες κτλπ λεει μπορει να παει 800 και βαλε εαν δεν εχει τιποτα αλλο πχ στροφαλο μπιελα κτλπ.. επιδη εχω βαλει αρκετα λεφτα και δεν θελω να τα πεταξω τι λετε αξιζει να το φτιαξω η να το πουλησω για ανταλλακτικα και να βρω ενα σκουτερ για να κανω την δουλεια μου?

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από htdawg Προβολή μηνύματος
    Για πειτε γνωμες παιδια. πηρα περσυ ενα d-tracker 250 μοντ.2000 και ειχα προβλημα με την καμπανα,το αλλαξα και μετα ειχα προβλημα με το ρουλεμαν στροφαλου. ο μασοτρας στην kawasaki μου λεει το λιγοτερ 300 ευρω για εργασια και μετα οτι ανταλλακτικα χρειαζεται. μου λεει μια που θα ανοιχτοι ο κινητηρας καλο ειναι να αλλαξουμε ελατηρια κτλπ για να γινει σαν καινουργιο. ολα μαζι με ρουλεμαν, φλαντζες, τσιμουχες κτλπ λεει μπορει να παει 800 και βαλε εαν δεν εχει τιποτα αλλο πχ στροφαλο μπιελα κτλπ.. επιδη εχω βαλει αρκετα λεφτα και δεν θελω να τα πεταξω τι λετε αξιζει να το φτιαξω η να το πουλησω για ανταλλακτικα και να βρω ενα σκουτερ για να κανω την δουλεια μου?
    αν ψαξεις μεχρι και ολοκληρο μοτερ βρισκεις,με τα μισα λεφτα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ασε για λιγο το μοτερ και σκεψου:
    -το μηχανακι απο σκελετο πως ειναι; ειναι ισιο;
    -αναρτησεις; τσιμουχες, λαδια μπροστινου; αμορτισερ πισω;
    -ρουλεμαν τιμονιου;
    -δισκοπλακες;
    αλυσογραναζα;
    -λαστιχα;
    εμφανιση, σελα και ηλεκτρικα δεν στα βαζω καθολου.......
    αξιολογωντας τα παραπανω θα καταλαβεις αν αξιζει να το φτιαξεις και με ποιο τροπο ή να παρεις κατι αλλο να κανεις τη δουλεια σου οπως λες

Banned
    + oτι ειπε ο απο πανω,εγω σου ειπα για μοτερ δεδομενου οτι το μοτο ειναι σχετικα αψογο στα υπολοιπα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    +10000
    KLE 400-XT 250.

Νέο μέλος
    σε γενικες γραμμες η μηχανη εξωτερικα ειναι πολυ καλα, εβαλα καινουργια σελα,λαστιχα σχετικα καινουργια, αλυσιδα γραναζια, πριν την βλαβη πηγαινε τελεια. αλλαξα καμπανα αλλα μετα ετυχε αυτο με το ρουλεμαν στροφαλου. οπως ειπα 50 ευρω ανταλλακτικο αλλα θελουν 300 και να το αλλαξουν. κατι φλαντζες, τσιμουχες ελατηρια κτλπ παει 800 και.. λυπαμε να το δωσω για ανταλλακτικα, συν τα λεφτα που εδωσα να το σουλουπωσω.. να το παω σε συνεργειο εκτος kawasaki μπας και μου παρει πιο λιγα?

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από htdawg Προβολή μηνύματος
    σε γενικες γραμμες η μηχανη εξωτερικα ειναι πολυ καλα, εβαλα καινουργια σελα,λαστιχα σχετικα καινουργια, αλυσιδα γραναζια, πριν την βλαβη πηγαινε τελεια. αλλαξα καμπανα αλλα μετα ετυχε αυτο με το ρουλεμαν στροφαλου. οπως ειπα 50 ευρω ανταλλακτικο αλλα θελουν 300 και να το αλλαξουν. κατι φλαντζες, τσιμουχες ελατηρια κτλπ παει 800 και.. λυπαμε να το δωσω για ανταλλακτικα, συν τα λεφτα που εδωσα να το σουλουπωσω.. να το παω σε συνεργειο εκτος kawasaki μπας και μου παρει πιο λιγα?
    Από 350 στα 800 είναι πολλά τα λεφτά, ψάξε και πουθενά αλλού για καμιά καλύτερη προσφορά...νομίζω ότι το συνεργείο σου βρήκε παπά και θάβει.
    Μονοκύλινδρο απλο κινητήρα έχει, δεν νομίζω να είναι δύσκολο να το φτιάξουν και αλλού με λιγότερα...βγες στη γύρα και ρώτα...
    Καλή τύχη
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    manual ανα χειρας, ανταλακτικα απο εξω αν ειναι πιο φθηνα και φτιαχτο μονος με τα μισα λεφτα.

Νέο μέλος
    θελει αλλαγη ρουλεμαν στροφαλου, 300 ευρω μονο για να το λυσει και να το δεσει παλι. 300 ευρω συν τα ρουλεμαν.. μπορει να παθει ζημια η μπιελα απα κλαταρει το ρουλεμαν του στροφαλου? απλα μου λεει ο μστορας μια που θα το ανοιξεις το μοτερ να αλλαξουμε ελατηρια κτλπ.. για να γινει σαν καινουργιο.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Καλά σου λέει ο μάστορας. Αν ανοίξεις μοτέρ, αλλάζεις ότι χρειάζεται ώστε να γίνει σα καινούριο. Τα ανταλλακτικά θα τα βρεις και από έξω. Αν δε το έχεις εσύ με το μοτέρ, τότε θα πληρώσεις το μάστορα.

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    παρε ενα μοτερ klr η klx με λιγοτερ απο τα μισα λεφτα. νομιζω ειναι ιδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Καλά σου λέει ο μάστορας. Αν ανοίξεις μοτέρ, αλλάζεις ότι χρειάζεται ώστε να γίνει σα καινούριο. Τα ανταλλακτικά θα τα βρεις και από έξω. Αν δε το έχεις εσύ με το μοτέρ, τότε θα πληρώσεις το μάστορα.
    οτι ειπε ο μικε!!!! αφου το ξεκινησες το σουλουπωσες παρτο μονοτερμα και παντρεψου το.

το να παρεις αλλο μοτερ εχει και τα ρισκα του. καταρχας βαζεις αγνωστο πραμα στο μηχανακι σου το οποιο μπορει να κρατησει πολλα χρονια η μπορει την επομενη μερα να βγαλει προβλημα. ρισκο ειπαμε.

αποψη μου αν κρατησεις το μοτερακι σου και το ανοιξεις. θα αλαξεις ΟΛΑ τα ρουλεμαν μεσα στα καρτερ. και τελος!

Banned
    ρωτα και σε αλλα συνεργεια παρε γνωμες απο εδω μεσα για τον τοπο που εισαι και ξεκινα τα τηλ
    και κανε οτι ειπε ο απο πανω

Νέο μέλος
    ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις, ρουλεμαν θελει σιγουρα. υπαρχειπεριπτωση να παθει ζημια ο στροφαλος/μπιελα? μεχρι να τα αλλαξω?

Παρόμοια θέματα

1. Αμορτισερ CBF 600. Πεταμα ή επισκευη;
    από Shaolin Monk στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2013, 20:25
  2. Για Kawasaki Klx 250-300- D-tracker
    από ondrift στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2006, 22:19
  3. kawa d-tracker pros agora..
    από n1k3man στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5