Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Ακόμα ενα thread για επιλογή κράνους

Ακόμα ενα thread για επιλογή κράνους

Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα χρειαστώ και εγώ κράνος.Έχω κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο,και με όριο τα 250 ευρώ,βρήκα αρκετά κράνη.Ό,τι μπορείτε να μου πείτε για οποιοδήποτε απο αυτά,αλλα και για τις εταιρίες που βάζω,θα με βοηθούσε πολύ.Εννοείται όλα αυτά τα κράνη που βάζω,υπάρχουν σε καταστήματα κοντά μου και θα τα δοκιμάσω πρώτα πριν αγοράσω.Απλά,να έχω μια γενική εικόνα θέλω.Βασικές προυποθέσεις που θέτω είναι φυσικά η ασφάλεια,η άνεση και η πρακτικότητα (αφαιρούμενες εσωτερικές επενδύσεις κλπ).Η αεροδυναμική και η ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες με απασχολούν λιγότερο.

Λοιπόν,πρώτο που βρήκα είναι το AGV K4 Evo.Έψαξα λίγο,οι απόψεις για την εταιρία διίστανται,οπότε έχω κάποιες επιφυλάξεις.Μετά,βρήκα το Bell M4R Indy,φαίνεται καλό αλλα δεν έχω συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες.Απο Shark,βρήκα τα RSR2 Rep Walker (λιγο μπλιαχ το χρώμα,ελπίζω να υπάρχει σε άλλο στην ίδια τιμή) και διάφορες εκδόσεις του RSX
    Τέλος,κοίταξα και για HJC,διάβασα πολύ θετικά σχόλια για την εταιρία και μπορώ να πώ φαίνονται πολύ καλά κράνη.Είμαι ανάμεσα στα IS17,FS11 και FG15

Ευχαριστώ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της @ngelos
    Από Shark προτίμησε τα RSI αν το θες για πιο "καθημερινή χρήση".Είναι πιο φθηνά και έχουν και το πιο εύχρηστο σύστημα για να ανοίγει η ζελατίνα.Εμένα η του RSX με κουράζει κάθε φορά.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ, ξερει καποιος που μπορω να βρω hjc κρανη στην θεσσαλονικη;

Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα χρειαστώ και εγώ κράνος.Έχω κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο,και με όριο τα 250 ευρώ,βρήκα αρκετά κράνη.Ό,τι μπορείτε να μου πείτε για οποιοδήποτε απο αυτά,αλλα και για τις εταιρίες που βάζω,θα με βοηθούσε πολύ.Εννοείται όλα αυτά τα κράνη που βάζω,υπάρχουν σε καταστήματα κοντά μου και θα τα δοκιμάσω πρώτα πριν αγοράσω.Απλά,να έχω μια γενική εικόνα θέλω.Βασικές προυποθέσεις που θέτω είναι φυσικά η ασφάλεια,η άνεση και η πρακτικότητα (αφαιρούμενες εσωτερικές επενδύσεις κλπ).Η αεροδυναμική και η ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες με απασχολούν λιγότερο.
    Κοιταξε λιγο και για shoei qwest και agv stealth, αν ταιριαζουν στο σχημα του κεφαλιου σου ειναι αρκετα ανετα κρανη και με λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ ισως τα βρεις στα λεφτα που ψαχνεις...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Για να μην ανοιγω καινουριο θρεντ, ξερει καποιος που μπορω να βρω hjc κρανη στην θεσσαλονικη;
    Colori

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Colori
    Νομιζω εχει κλεισει...
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    απο HJC to fg15
    KLE 400-XT 250.

Λοιπόν,μετά απο πιο προσεκτικό ψάξιμο οι επιλογές αλλάζουν.Κατ'αρχήν,θα πάρω κράνος απο κατάστημα που βρίσκεται στην περιοχή μου (Πάτρα).Οχι απο εξωτερικό,ούτως ή άλλως καλό είναι να ενισχύουμε και την αγορά.Τα 3 καταστήματα που έχω υπ'οψιν μου,δεν φέρνουν Bell και απο Shark δεν έχουν αυτά που θέλω.Συνεπώς,πάνε περίπατο οι επιλογές αυτές

Μένουν: AGV K4 Evo,HJC FG15 και IS17 και προστέθηκαν τα Scorpio Exo 500 και Marushin 999RS

Βλέπω και πολλά Airoh,σε σχέση με τα άλλα που λέω είναι στην ίδια κατηγορία;

Περισσότερο με ενδιαφέρουν τα σχόλιά σας για τις μάρκες,μιας και την τελική επιλογή θα την καθορίσει το ποιο κάθεται καλύτερα στο κεφάλι μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Εχω Scorpio απο το 2008.... Καλουτσικη ποιοτητα κατασκευης... τοτε εδινε δωρο και σκουρη ζελατινα και "τσαντα" μεταφορας και τα windskirt κοκοψοψαρα του....

Overall για την τιμη που το ειχα παρει τοτε νομιζω ειναι λιγο υπερεκτιμημενο.... με 250ε βρισκεις και καλυτερα..... μιλαω παντα για το 700αρι.... το 500 νομιζω ειναι μια σειρα κατω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Εχω Scorpio απο το 2008.... Καλουτσικη ποιοτητα κατασκευης... τοτε εδινε δωρο και σκουρη ζελατινα και "τσαντα" μεταφορας και τα windskirt κοκοψοψαρα του....

Overall για την τιμη που το ειχα παρει τοτε νομιζω ειναι λιγο υπερεκτιμημενο.... με 250ε βρισκεις και καλυτερα..... μιλαω παντα για το 700αρι.... το 500 νομιζω ειναι μια σειρα κατω.
    Ναι όντως,και εμένα αν και μου αρέσει,δεν νομίζω πως είναι το καλύτερο που μπορώ να βρώ στα 250 ευρώ.Είναι και 1500 γραμμάρια,μακράν το πιο βαρύ που έχω βρεί.Για παράδειγμα,το Marushin είναι μονο 1100!
    Πάντως το κρατάω σαν επιλογή!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Κράνος στα €290 ξεφεύγει πολύ από το budget σου;

Σε ανεκτά επίπεδα είναι...ποιό προτείνεις;

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Aφού είσαι Πάτρα πέρνα μια βόλτα από το motoraid και ρίξε μια ματιά στο Xlite X-603. Carbon-kevlar κέλυφος, βάρος πρέπει να είναι κάπου στα 1350gr.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    απο αυτα που μεινανε σαν επιλογες κοιτα τα 2 hjc
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Λοιπόν,τελευταία ενημέρωση της λίστας,μένει μόνο να πάω να τα δοκιμάσω και θα επιλέξω ενα απο αυτά

AGV K4 Evo: Θετικά τα reviews που διαβάζω γενικά,αλλά κάποιοι λένε οτι επειδή είναι η φθηνή σειρά της AGV,δεν είναι και ο,τι καλύτερο.Ακριβόυτσικο.Κατασκευασμένο απο Fiberglass,259 ευρώ
    HJC FG15: Μόνο καλά λόγια διάβασα,όχι μόνο για το συγκεκριμένο,αλλα γενικά φαίνεται πως η HJC έχει απο τα καλύτερα value for money.Fiberglass,216 ευρώ
    HJC IS 17: Αντικαταστάτης του IS 16,που το έχει φίλος μου και είναι πολύ ευχαριστημένος.Μ'αρέσει και περισσότερο απ'όλα εμφανισιακά.Polycarbonate,216 ευρώ
    Scorpion Exo 500: Καλό κράνος όπως διαβάζω,δεν υστερεί κάπου σημαντικά,είναι όμως λίγο βαρύ και αρκετά ακριβό.Θα προτιμηθεί μόνο σε περίπτωση που κάθεται στο κεφάλι μου καλύτερα απο όλα.Polycarbonate,245 ευρώ.

Μάλλον δηλαδή για HJC πάω,εκτός και αν δεν μου κάθονται καλά στο κεφάλι

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για επιλογη κρανους
    από dim40 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2012, 11:11
  2. βοηθεια για επιλογη κρανους..
    από giannis21 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2010, 14:48
  3. βοήθεια για την επιλογη κράνους