Σύντομα θα έρθει η ώρα που θα χρειαστώ και εγώ κράνος.Έχω κάνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο,και με όριο τα 250 ευρώ,βρήκα αρκετά κράνη.Ό,τι μπορείτε να μου πείτε για οποιοδήποτε απο αυτά,αλλα και για τις εταιρίες που βάζω,θα με βοηθούσε πολύ.Εννοείται όλα αυτά τα κράνη που βάζω,υπάρχουν σε καταστήματα κοντά μου και θα τα δοκιμάσω πρώτα πριν αγοράσω.Απλά,να έχω μια γενική εικόνα θέλω.Βασικές προυποθέσεις που θέτω είναι φυσικά η ασφάλεια,η άνεση και η πρακτικότητα (αφαιρούμενες εσωτερικές επενδύσεις κλπ).Η αεροδυναμική και η ευστάθεια στις υψηλές ταχύτητες με απασχολούν λιγότερο.
Λοιπόν,πρώτο που βρήκα είναι το AGV K4 Evo.Έψαξα λίγο,οι απόψεις για την εταιρία διίστανται,οπότε έχω κάποιες επιφυλάξεις.Μετά,βρήκα το Bell M4R Indy,φαίνεται καλό αλλα δεν έχω συγκεντρώσει αρκετές πληροφορίες.Απο Shark,βρήκα τα RSR2 Rep Walker (λιγο μπλιαχ το χρώμα,ελπίζω να υπάρχει σε άλλο στην ίδια τιμή) και διάφορες εκδόσεις του RSX
Τέλος,κοίταξα και για HJC,διάβασα πολύ θετικά σχόλια για την εταιρία και μπορώ να πώ φαίνονται πολύ καλά κράνη.Είμαι ανάμεσα στα IS17,FS11 και FG15
Ευχαριστώ!![]()