Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: Εκτύπωση φωτογραφιών, μπερδεύτηκα ....

Ψυχή βαθιά ... Καρδιακός Το avatar του/της Ασωτος

Εκτύπωση φωτογραφιών, μπερδεύτηκα ....

Καλημέρα σε όλους .....

Ζητάω - ξανά - τη βοήθεια όσων ξέρουν, για ένα προβληματάκι που δημιουργείται :

Δεδομένα : έχουμε στον Η/Υ ένα φάκελο με 30, 50, 80 φωτογραφίες. Θέλουμε να τις τυπώσουμε όλες, έστω σε χαρτί Α3, βάζοντας αρκετές σε κάθε φύλλο.

Στην πράξη : Επιλέγω όλες τις φωτογραφίες του φακέλου, δεξί κλικ, εκτύπωση.(σε Α3, εκτυπωτή ΧΨΑ κλπ) και -αναγκαστικά- έχω τις δυο επιλογές των windows (πορτοφόλι, φύλλο επικοινωνίας) - δεν μου κάνει ...

Άρα

Ερώτηση : Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ή tip, που να μπορώ να δώσω την επιθυμητή διάσταση (π.χ. 6εκ χ 9 εκ) και να τυπωθούν (παράδειγμα πάντα) 20 φωτογραφίες 6 χ 9 στο Α3 :

Αν βοηθάει, οι εκτυπωτές είνας ένας Canon ix 6550 inkjet και ένας lazer Ricoh aficio 3500, και το πρόγραμμά τους δεν βοήθησε.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

ΥΓ. Για το άλλο προβληματάκι, τι λάστιχα να βάλω στο XRάκι, θα ανοίξω άλλο θέμα
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Μπακαλικο Mode on
    Ανοιξε ενα εξελοφυλο και κανε εισαγωγη των φωτογραφιων που θες ανα φυλλο, φτιαξτες στις διαστασεις που θες τι καθεμια και πατας το πριντ
    Μπακαλικο Mode off

Ευχαριστώ, το σενάριο που παίζει τώρα είναι παραπλήσιο, με φύλλο στο word και πίνακα, μόνο που η τελευταία περίπτωση είχε 59 φακέλους με μέσο όρο 40 φωτογραφίες ο καθένας. Δε με κουράζει η δουλειά που έχει........ αλλά οι χρόνοι παράδοσης δεν είναι σε μέρες αλλά σε ...λεπτά. Γι΄ αυτό και ψάχνω κάτι πιο βολικό και γρήγορο....
    Μια από τις σχέσεις που δεν ξέρεις, μου φώναξε ένα πρωινό, κάνεις εσύ αυτό που θέλεις, γι΄αυτό βαθιά και σε μισώ ...

Moλις ανοιξα το προγραμμα της HP και εχει ακριβως αυτο που θες (μεχρι 35 αποτι βλεπω).
    Χρησιμοποιησα το microsoft picture manager του office 2007 για να διαλεξω τις φωτο μου και μετα print.
    Νομιζω κατι δεν βλεπεις καλα στις επιλογες του εκτυπωτη σου.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Snap1.jpg‎  
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Powerpoint - δημιουργεις αλμπουμ φωτο - εκτυπωση διαφανειων (50 ανα φύλλο πχ)- επιλογη φυλλου Α3
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Τα Windows διαθέτουν ενσωματωμένο πρόγραμμα για άνοιγμα και εκτύπωση φωτογραφιών στο μενού του οποίου πριν την εκτύπωση επιλέγεις όσες φωτό θέλεις, διαλέγεις μέγεθος, πόσες στην σελίδα κλπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ασωτος Προβολή μηνύματος
    .
    .
    .

Στην πράξη : Επιλέγω όλες τις φωτογραφίες του φακέλου, δεξί κλικ, εκτύπωση.(σε Α3, εκτυπωτή ΧΨΑ κλπ) και -αναγκαστικά- έχω τις δυο επιλογές των windows (πορτοφόλι, φύλλο επικοινωνίας) - δεν μου κάνει ...

Άρα

Ερώτηση :
    .
    .
    .
    Το πρώτο που δοκιμάστηκε ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Βαγγελη εγω το κανω με corel
    Καπως χρονοβορο μεν αλλα...

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικα με εκτυπωση φωτογραφιων
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2009, 08:45
  2. resize φωτογραφιων
    από idi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/04/2006, 15:56