Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: ΦΙΛΤΡΟ AFTER MARKET ΓΙΑ CBR

Παλαιό μέλος

ΦΙΛΤΡΟ AFTER MARKET ΓΙΑ CBR

Έχω ακούσει ότι ένα απ' όλα τα φίλτρα που κυκλοφορούν στο εμπόριο (k&n, dna, pipercross κ.α.) δουλεύει σωστά σε CBR (αν και έχω την εντύπωση ότι όλα την ίδια δουλειά κάνουν). Σε ένα HORNET 900 που είχα πιο παλιά είχα δοκιμάσει ένα k&n μαζί με εξάτμιση βέβαια, και είχε διαφορά. Έχει ακούσει κανείς κάτι περί αυτού???
    Και κάτι άλλο.....αυτοκόλλητα για CBR 954 που μπορώ να βρω??
    Thanks!!!

Παλαιό μέλος
    Την ίδια δουλειά κάνουν όλα,επώνυμες μάρκες και τα τρία μόνο που το DNA είναι ελληνικό.
    Παράγουμε και κάτι διεθνώς,είναι κρίμα να μην το στηρίξουμε.

Παλαιό μέλος
    Α και ξέχασα να πω ότι τα πιο φτηνά που έχω βρει σε προσφορά και καλά, είναι τα pipercross και dna. Τα dna μέσο ebay, από Ελλάδα να μου τα στείλουν, σχεδόν 20€ πιο κάτω μαζί με τα μεταφορικά!!!!! Από Ελλάδα να μου τα στείλουν Ελλάδα. Όσα μεταφορικά έχουν για Ελλάδα έχουν και για όλους τους προορισμούς!!! Δεν μπορώ να δω πιο μαγαζί είναι όμως ρε γ@@@το!!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Dna στην Tecnomoto, Καλλιρόης 12

http://www.tecnomoto.gr/

ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Παλαιό μέλος
    Επιμένεις Ελληνικά αλλά εγώ σου λέω ότι εκεί που λες το δίνουν 68€, εδώ που είμαι εγώ Κρήτη 77€ και από ebay 51€ μαζί με μεταφορικά!!
    Εγώ έτσι, δεν επιμένω καθόλου Ελληνικά!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Βαλε please link απο ebay. Θελω και εγω για το 636 και θελω να τον ρωτησω αν υπαρχει πρωτο σταδιο οπως στα κν, δηλαδη οχι πολυ ελευθερο μιας και το μοτο μου ειναι μαμα. Αν του στηλεις μηνυμα στο ebay δεν μπορει να σου πει ποιος ειναι (μαγαζι)? Απ'οτι καταλαβα ειναι Ελληνας που πουλαει μεσω ebay ε?

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foler Προβολή μηνύματος
    Βαλε please link απο ebay. Θελω και εγω για το 636 και θελω να τον ρωτησω αν υπαρχει πρωτο σταδιο οπως στα κν, δηλαδη οχι πολυ ελευθερο μιας και το μοτο μου ειναι μαμα. Αν του στηλεις μηνυμα στο ebay δεν μπορει να σου πει ποιος ειναι (μαγαζι)? Απ'οτι καταλαβα ειναι Ελληνας που πουλαει μεσω ebay ε?

+1000 για τα DNA.

Αδελφέ παρε τηλέφωνο στο technomoto και ρώτα. Εγώ αγόρασα πολύ πρόσφατα για το δικό μου και με εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλα και άμεσα.
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 29/04/2013 στις 15:30.
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Εγω για το δικο μου βρηκα αυτο http://www.ebay.com/itm/DNA-Air-Filt...item43b7b1e52a
    και λεει: item location: Galatsi, Athens ΑΛΛΑ αν πας στον πωλητη λεει Member since: Mar-12-10
    Α, και το feedback του δεν ειναι οτι καλυτερο...

Παλαιό μέλος
    Έλληνας είναι αλλά δεν μπορώ να του στείλω μήνυμα(δεν ξέρω πιο σωστά).

http://stores.ebay.co.uk/Fists-Perfo...p2047675.l2563

Ψάξτο και στείλε μου κι εμένα να μου πεις αν έβγαλες άκρη.

Παλαιό μέλος
    Εγω για το δικο μου βρηκα αυτο http://www.ebay.com/itm/DNA-Air-Filt...item43b7b1e52a
    και λεει: item location: Galatsi, Athens ΑΛΛΑ αν πας στον πωλητη λεει Member since: Mar-12-10
    Α, και το feedback του δεν ειναι οτι καλυτερο...
    Το ίδιο λέω κι εγώ.

Παλαιό μέλος
    Τι μοντέλο είναι το 636?

05-06. Γιατι δεν μπορεις να του στηλεις? Του εστειλα μολις εγω και τον ρωταω αν ειναι Ελληνας οντως, αν εχει μαγαζι στην Αθηνα για να αγορασουμε απευθειας απο αυτον και να υπαρχει dna πρωτο σταδιο για μενα...Και του τα εγραψα στα Ελληνικα, για να δουμε

Παλαιό μέλος
    05-06. Γιατι δεν μπορεις να του στηλεις? Του εστειλα μολις εγω και τον ρωταω αν ειναι Ελληνας οντως, αν εχει μαγαζι στην Αθηνα για να αγορασουμε απευθειας απο αυτον και να υπαρχει dna πρωτο σταδιο για μενα...Και του τα εγραψα στα Ελληνικα, για να δουμε
    Αν σου απαντήσει πες μου τι σου είπε.
    Για δες και αυτό. Το σκέφτομαι!!
    http://moto-plus.gr/px-performance-a...-p-258541.html

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από guzzistas Προβολή μηνύματος
    Dna στην Tecnomoto, Καλλιρόης 12

http://www.tecnomoto.gr/

ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    Μολις πηρα τηλ και μιλησα με μια κοπελια, μου ειπε οτι για το δικο μου υπαρχει στα 55Ε και ειναι ενα μονο το οποιο ειναι ελευθερας (δεν εχει 1 σταδιο κτλ) και οτι δεν θα εχει προβλημα που το μοτο μου ειναι μαμα...
    Δεν το πολυπιστευω, ο παραπανω αερας σιγουρα θα εχει καποιες παρενεργειες στην αποδοση χαμηλα τουλαχιστον αλλα και στην καταναλωση.
    Εσεις τι λετε?

Απαντησε κιολας ο γατος!
    Αν υπαρχει προβλημα που δημοσιευω την απαντηση του ας μου πει καποιος mod να το σβησω (αν και δεν νομιζω γιατι ενδιαφερονται αρκετοι οπως βλεπω και καλο ειναι να ξερουν).
    "Καλημερα φιλε μου, ειμαι Ελληνας ναι στην Αθηνα, καταστημα δεν εχω ιδιωτης ειμαι και εχω αγορασει ενα μεγαλο στοκ απο φιλτρα και τα πουλαω. Σταδιο 1-2-3 εχει μονο η DNA, η ΚΝ εχει μονο φιλτρα αντικαταστασης του μαμα. Οτι θες απο φιλτρα με ρωτας αν το εχω και επικοινωνουμε να βρεθουμε και σου το δινω. Δεν εχω καποιο καταστημα να ερθεις να τα δεις αλλα εχω παρα πολλα στοκ ( KN & DNA).

Ευχαριστω"
    Το θεμα ειναι οτι μολις πηρα τηλ στην αντιπρωσοπια οπως λεω πιο πανω και μου ειπανε οτι στα dna δεν υπαρχει σταδιο 1-2-3! Αντε βγαλε ακρη τωρα...

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. After-market αξεσουαρ για το TDM900
    από Daemon στο forum Yamaha TDM series
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2010, 21:52
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ CBR 1000RR - εξάτμιση και φίλτρο
    από biglebowski στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2006, 20:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα