Η Husqvarna ανήκει στο group της BMW και ήδη έχει βγάλει κάποια καινούρια μοντέλα, ενώ κάποια είναι στα σκαριά.
Κριμα και η Husqvarna ειχε αρχισει να βγαζει καποια καλα μηχανακια :/ :P :P
Ενδιαφερουσα συνεργασια ειναι σιγουρα!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Μόνο οι Χανιώτες
---------------------------------------------------------------------------------------
Δεν πήγαν τόσο καλά όσο αναμενόταν λένε οι Γερμανοί. Να πούμε όμως κ του στραβού το δίκαιο, αγοράσανε την εταιρία κ ΔΕΝ την αξιοποιήσανε. Ούτε τον off χαρακτήρα της, ούτε το "appealing" σε νεανικότερο κοινό. Βγάλανε 2 μοντέλα (650 Terra/Strada) για τα οποία η ίδα η εταιρία διέθετε τον κύριο ανταγωνισμό (G650 GS/Sertao συν τα παλαιά GS/Dakar) κ ένα Nuda που ναι μεν ήταν κάτι διαφορετικό (SM), αλλά τα λεφτά που κόστιζε δεν μπορούσε να τα διαθέσει το "νεανικό" κοινό. Αντί να πάει να "χτυπήσει" με τη Husqvarna την ΚΤΜ π.χ. έκανε κατά την άποψή μου βλακείες. Καλύτερα ξέρουν βέβαια οι ειδικοί, εγώ απλά αυτό πιστεύω.
Το ερώτημά μου τώρα είναι: Τι διάολο θα την κάνει η ΚΤΜ, αφού κ dirtbikes έχει κ SM και και και ... ; ; ; ; ; ; ;
Φύγαμε...