EEEEE...????
Από εδώ http://www.rolandsands.com/wp/2013/0...d-690-cafemoto
![]()
EEEEE...????
Από εδώ http://www.rolandsands.com/wp/2013/0...d-690-cafemoto
![]()
καλά εννοείται πως το θέλω σαν τρελός...ετσι όπως είναι στην 1η φωτό...
πέρα απ'αυτό όμως κάνει καταπληκτική κι ολοκληρωμένη δουλειά σε όποιο μηχανάκι πέσει στα χέρια του...βέβαια φαντάζομαι το budget του δεν έχει όριο...και φυσικά δε μπορώ να τον συγχωρήσω που πετσόκοψε στην κυριολεξία μια από τις ούτως ή άλλως λίγες desmosedici RR...
ε ρε δουλειές που κάνει ο κόσμος για να βγάλει το ψωμί του...![]()
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Όχι ρε φίλε , κατακρεούγησε ο χασάπης ενα απο τα πιο όμορφα 690 και το έκανε...σκ@τ@ ολέ!!
Περί ορέξεως...
Μα είδες τί πήγε και έκανε ;
Και να πεις πως ήταν από καμια τούμπα ,πάει και έρχετε ...Αλλά το μηχανάκι ήξτανε χαρτί .
Όπως και να χει , το εβαλα για τη δουλειά του τύπου ,αλλα αν και το τελικό αποτέλασμα μου αρέσει ...Και εγώ δεν θα χάλαγα τέτοιο μηχανάκι
Εϊναι όμως καλή βάση για αυτό που θέλει να κάνει . ΔΕς το και έτσι .
χαλαρωστε ρε εσεις, τα λεφτα που εριξε για τα κανει ετσι αγοραζε αλλα 2 καινουργια 690
το οτι εμεις δεν εχουμε λεφτα να το παρουμε ουτε μεταχειρισμενο δεν σημαινει οτι πρεπει να τον βρισουμε κιολας.
Απιστευτη δουλεια εκανε ο τυπος, αν και δεν εχει τελειωσει εντελως ακομα απο τις φωτο του site.
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ο Sands γενικότερα έχει δημιουργήσει έργα τέχνης με διάφορες βάσεις, απο το ΚR boardtracker (motogp Kenny Roberts κινητήρας) , το desmosedici κτλ.Οι δουλειές του είναι εκπληκτικές και πολύ ολοκληρωμένες και προφανώς απο άποψης budget , sky is the limit.Ως μοτο-έργα τέχνης, φυσικά δεν γίνεται να αρέσουν σε όλους εφόσον η ομορφιά είναι υποκειμενική για τον καθένα μας.
Για το συγκεκριμένο 690, η άποψη μου είναι οτι το "τελικό"(δεν νομίζω οτι έχει ολοκληρωθεί ακόμα) αποτέλεσμα ως cafemoto είναι πολύ όμορφο, και σαν σύλληψη (μονοκύλινδρο cafe racer-πανάλαφρο/ευέλικτο κτλ) και σαν οπτικό αποτέλεσμα.Το επόμενο βήμα απο ενα καθαρά ασφάλτινο supermoto ,εαν θέλετε, με έντονες επιρροές απο cafe racer.
OK, γαμάτο το 690 enduro που ήταν η βάση, αλλα δεν μιλάμε για τον Μήτσο /Γιώργο/Τάσο που πήρε το 690 και το έκανε έτσι-που πάλι θα ήταν εκπληκτική δουλειά- αλλα για εναν οίκο που κάνει ακριβώς αυτό-παίρνει μοτοσυκλέτες παραγωγής και τiς μεταμορφώνει σε δίτροχα έργα τέχνης
Τελευταία τροποποίηση από Aνεμος; 09/06/2013 στις 01:35.
there's no such thing as impossible
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Πολύ όμορφη μετατροπή...
Ξεκολλατε το μυαλό σας ορισμένοι...