σκεφτομαι να βγαλω το μπουρι που εχουμε για εξατμιση και να βαλω μια αλλη , προσοχη , μονο το τελικο... Ειμαι αναμεσα σε remus exacone , akrapovic και yoshimura . Εσεις ποια προτεινετε ρε παιδια ??
σκεφτομαι να βγαλω το μπουρι που εχουμε για εξατμιση και να βαλω μια αλλη , προσοχη , μονο το τελικο... Ειμαι αναμεσα σε remus exacone , akrapovic και yoshimura . Εσεις ποια προτεινετε ρε παιδια ??
για την yoshimura μου ειπαν απο την εδω suzuki 700 ευρω αλλα την εχω βρει απο αμερικη μεσω ebay 340 ευρω μαζι με τα μεταφορικα...... Για την remus ο σπιλιωτης μου ειπε 500 ευρω. για akrapovic δεν εχω βρει καποιον εδω να ρωτησω.. Απο ηχο ποια βγαζει καλυτερο ?? με ολλες δεν θα εχει μια μικρη διαφορα στις επιδοσεις το μηχανακι ??
Απο τον Billy μονο μην την παρεις απο το αμερικα διοτι....
http://viewitem.eim.ebay.gr/Yoshimur...843394657/item γιατι οχι απο αμερικα ?
Μπορεις να βαλεις και χειροποιητη σε καποιο απο τα γνωστα μαγαζια.
Την εξατμιση στο bandit δεν την αλλαζεις για την ομορφια μονο, αλλα και το βαρος.
Οταν θα φυγει το παλιο οπλοπολυβολο απο πανω σηκωσε το να δεις ποσο ειναι... Εγω δεν το πιστευα.. Yoshi φοραω και εχει πολυ ωραιο ηχο, κυκλοφορω μονιμως χωρις ταπα και μου αρεσει. Βασικα δεν εχω ταπα
Ολες οι aftermarket θα βγαλουν πιο ωραιο ηχο απο την μαμισια. Αν αυτος ο ηχος στα αυτια σου ειναι θορυβος τοτε μην αλλαξεις καν. Με ελευθερο φιλτρο ισως παρεις και κανα αλογο. Εχω την αισθηση οτι υπαρχει και προγραμμα της yoshimura που στο περνανε πακετο με την εξατμιση για λιγο καλυτερη αποδοση.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Check mivv (caprimoto) εχω διαβάσει καλές κριτικές και έρχεται ποιο οικονομική απο αυτές που αναφέρεις....
(Εγω εχω yoshimura TRS χωρις σιγάστηρα και το σκέφτομαι για mivv που εχει και dbkiller μαζί γιατι νιώθω πως ειναι ενοχλητικός ο ήχος)
Απο εκεί και πέρα yoshimura εχει άλλη τιμή made in Japan σε σχέση με USA ( δεν ξέρω αν αναλογικά παει και η ποιότητα...)
Πολυ καλές κριτικές/τιμη έχουν κοι οι delkevic αλλα δεν ξέρω αν τις βρίσκεις εύκολα εδώ...
Κατα τα αλλα πας για akrapovic και ακόμη καλύτερα και λαιμους αν έχεις τα χρήματα (και κανείς ουσιαστική αναβάθμιση, γιατι μονο τελικό δεν θα κερδίσεις και πολλα)
Οι hexagone (μακράν ποιο όμορφες κατα την γνώμη μου αλλα υπερτιμημενες) αλλα σε αυτά τα χρήματα δεν θα κοιτάζω κατι άλλο εκτός των akrapovic
(Μπορει να κάνω λάθος σε κατι απο τα παραπάνω απλά σου λέω εντυπώσεις που εχω αποκομίσει διαβάζοντας διάφορα σχόλια κατόχων)
η yoshimura παει 700 ευρω και ειναι πολλα..... η remus εχαψονε και η akrapovic πανε στα 500 ευρω. εμφανισιακα πιο πολυ μου αρεσει η remus exacone , σαν ποιοτητα και βελτιωση εχει διαφορα με την akrapovic η ολλες το ιδιο ειναι ??
mivv suono .
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Δες και για Two Brothers...
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!