Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Το άφησα το παπί πάω για cross τωρααααααααααααααααα

Νέο μέλος

Red face Το άφησα το παπί πάω για cross τωρααααααααααααααααα

Καλησπερίζω,

Οπως λεει και ο τιτλος σκευτομαι να καταλήξω στο χωμα αφου και η παρεα εχει χωματερα γιατι να παρω παπι??? Εχω δει καποιες αγγελιες για κατι kx 85 και yz125 δεν με νοιαζει εκει περιπου άλλωστε το θελω για χρηση στο χωμα αλλα και καμια βολτα σε κοντινές αποστάσεις στο χωριό. Θελω 5-6 συμβουλες και να μου πειτε τι έξοδα θελει με μια απλη χρηση χωρις πολλα πολλα επισης με ενδιαφερει παρα πολυ και η κατανάλωση θελω την γνωμη του ΚΑΤΑΝΑ που τον υπολογιζω πολυ με αυτα που γραφει και οποιος αλλο ειναι προθημος ας βοιηθησει ενα παλικαρι που μπενει στο χωμα. Πιστευω ειναι και πιο ασφαλη καθως οτι κολιες και παντιλικια κανεις γινονται στο χωμα σε σημειο χωρις αμαξια δηλαδη με λιγοτερο ποσοστο ατυχηματος με αλλο οχημα (μπορει να πεσεις σε κανενα αλλο χωματερο πανω δεν ξερω αλλα σπανιο δεν ειναι)

Αυτα για την ωρα, αν εχω κανενα ορθογραφικο ειναι απο βιασινη ή εχω ξεχασει να τονισω κτλπ

ευχαριστω εκ των προτερων

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αυτά τα δύο που αναφέρεις είναι καθαρόαιμα!
    Sent from me using a computer.

Νέο μέλος
    γιατι υπαρχει καποιο αλλο 2χρονο να μην ειναι καθαροαιμο??

Moderator
    Ω ναι!

Πόσα διαθέτεις?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ω ναι!

Πόσα διαθέτεις?
    μεχρι 1500 βαρια 2000

Moderator
    Λοιπόν πάω στοίχημα ότι είσαι πιτσιρικάς χωρίς δίπλωμα οπότε δεν σε ενδιαφέρει αν θα βγάζει άδεια ή όχι (γι' αυτό κοιτούσες για καθαρόαιμο) και οι βόλτες στο χωριό θα είναι περιορισμένες, σωστά?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Λοιπόν πάω στοίχημα ότι είσαι πιτσιρικάς χωρίς δίπλωμα οπότε δεν σε ενδιαφέρει αν θα βγάζει άδεια ή όχι (γι' αυτό κοιτούσες για καθαρόαιμο) και οι βόλτες στο χωριό θα είναι περιορισμένες, σωστά?
    εισαι γαταρος, εχω δίπλωμα μονο για 50αρι και επισης θελω καθαροαιμο γιατι μιας και που μενω σε χωριο και το βουνο ειναι διπλα θα γινονται οι βολτες. Ααα δεν ξερω αν ειναι περιορισμενες τωρα το καλοκαιρι θα του πιω το αιμα, αλλα το χειμωνα μονο κανενα Σαββατοκυριακο θα το βγαζω. BTW αν το βγαζω καθημερινα τι θα παθει??

Θα πάρεις εντούρο 125αρι , ή χουσκβάρνα δηλαδή ή ΚΤΜ ίσως και γιαμάχα με αλλαγές προς εντουροποίηση (αλλα θα μπλέξεις).

Βρίσκεις καλά μηχανάκια στα λεφτά που ψάχνεις.

Τα εντουρο έναντι των μοτοκρος (ξερών) έχουν πιό ήπια απόδοση, και περνάνε πιο εύκολα τη δύναμη στο χώμα.

Θα πάρεις κατηγορηματικά 125, είναι το υπέρτατο σχολείο. Σε πληροφορώ πώς στον αγώνα παγκοσμίου που εγινε το περασμενο σκ στην Καστοριά, οι ξένοι πιτσιρικάδες (ηλικία μέχρι 23 με 125αρια μηχανακια) ρίξαν σε χρόνους στον επι 10 χρόνια Έλληνα πρωταθλητή ελλάδας που είχε 450 τετραχρονο. Και δή σε ειδική που ευνοεί τα μεγάλα κυβικά.

Χρειαζόμαστε σαν χώρα νέο αίμα, νέα παιδιά με όρεξη και πάθος πάνω στο βουνό, για να σχηματισθεί η επόμενη γενιά εντουράδων, ποιό σύγχρονων, πιο διαβασμένων , πιό σοβαρών αναβατών, με βλέψεις πιο ψηλές.

Σαφώς και όλοι μας ξεκινήσαμε με διάθεση για βόλτες και χαβαλέ, όταν όμως νοιώθεις πως το έχεις, κοιτάς όλο και πιο ψηλά, προσπαθείς συνεχώς να βελτιωθείς, και δίχως να το καταλάβεις γίνεσαι αθλητής απο βολταδόρος.

Γενιά με γενιά, με επιμονή και αγάπη για τον χώρο θα αλλάξουμε και την μοτοσυκλετιστική παιδεία της χώρας.

Η μαγκιά δεν είναι στο δρόμο ξεκράνωτος, η μαγκιά είναι σαν αστακός σε πιστάκι να κατεβάσεις τον προσωπικό σου χρόνο!

Οπότε, παίρνεις μπότες, θώρακα κράνος , επιαγκονίδες και επγονατιδες, κι ένα 125, και βρίσκεις παλιούς να σου πουν 2-3 πράγματα να τα συγκερασεις με το ένστικτο της ηλικίας σου και να κολλήσεις με αυτό το απίθανο συναίσθημα, να καβαλάς ενα μηχανολογικό άλογο!

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kymcoulakias Προβολή μηνύματος
    εισαι γαταρος, εχω δίπλωμα μονο για 50αρι και επισης θελω καθαροαιμο γιατι μιας και που μενω σε χωριο και το βουνο ειναι διπλα θα γινονται οι βολτες. Ααα δεν ξερω αν ειναι περιορισμενες τωρα το καλοκαιρι θα του πιω το αιμα, αλλα το χειμωνα μονο κανενα Σαββατοκυριακο θα το βγαζω. BTW αν το βγαζω καθημερινα τι θα παθει??

Δες τι σου έγραψε ο Κατανας.

Εγώ θα σου πω μόνο να επικεντρωθείς στο χώμα και να αφήσεις τις σούζες έξω απ' την καφετέρια. Στην ηλικία σου ξεκίνησα και εγώ με 125 εντούρο αλλά είχα δίπλωμα γιατί οι νόμοι ήταν διαφορετικοί τότε. Αν βρεις και κανένα 50αράκι με 300 ευρώ ίσα ίσα να σε πηγαίνει μέχρι την καφετέρια τσίμπα το για να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο.

Νέο μέλος
    Μωρε εσεις καλα μου τα λετε, αν το βγαζω καθε μερα απο μια ωρα???? για βολτες στο βουνο και μεσα στο χωριο???? Τι προβλημα θα υπαρχει?(υπαρχει κατι σε στυλ μοτοκροςς εντουρο με 125cc για καθημερινη χρηση?? Επισης εχω ακουσει πως ανα 50ωρες θελει αλλο πιστονι εγω πιστευω πως το 50ωρο 8α μου βγενει στον 1,5 μηνα θα εχει πολλα έξοδα?? δηλαδη ποσο κανει ενα πιστονι για ενα 125αρι? Ενας φιλος εχει 125κχ kawasaki και του εχει φως απο klx και πινακιδα και καθε μερα εξω το εχει. Βοηθήστε!!

κακώς πουλησες το παπί... εφόσον θες καθημερινό μέσο μετακινησης..

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Νέο μέλος
    δεν το πουλησα απλα λεω να παω σε μοτοκροσσ και μετα να μετακινουμε με το αμαξι η με το ποδηλατο να γυμναστο λιγο τσαμπα το πειρα 1χιλιαρικο??

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kymcoulakias Προβολή μηνύματος
    σκευτομαι να καταλήξω στο χωμα
    Δεν σκέφτεσαι και την αποτέφρωση σαν εναλλακτική φάση..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Δεν σκέφτεσαι και την αποτέφρωση σαν εναλλακτική φάση..??
    χαχαχαχαχα

Πως να μη πάει καλά η βδομάδα ... θεός!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Νέο μέλος
    οχι, θα πρεπε?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2008, 19:25
  2. Απαντήσεις: 77
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2006, 17:03
  3. Απαντήσεις: 1