Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 13 από 13

Θέμα: Άγορα yamaha fazer του 2004

Νέο μέλος

Άγορα yamaha fazer του 2004

Καλησπερα σε ολους σκεφτομαι να αγορασω μια yamaha fazer του 2004 την οποια εχω βρει μεταχειρισμενη και θα κανω ανταλλαγη με το αυτοκινητο μου.Σημερα πηγα να την δω απο κοντα την πηρα βολτα την πηγα και σε ενα συνεργειο το οποιο δεν ηξερα βεβαια γιατι ημουν σε ξενη πολη και ο μαστορας εκει μου ειπε ολα οκ εκτος απο το σερβις του και τα ρουλεμαν του τιμονιου που θελουν αλλαγμα οτι η μηχανη ειναι οκ!Το θεμα μου ομως εμενα ειναι οτι στη βολτα που την πηρα σε μια στιγμη αφησα τα χερια απο το τιμονι και η μηχανη ειχε την ταση να στριβει αριστερα κα προβληματιστηκα.Υπαρχει περιπτωση για αυτο να ευθυνονται τα λαστιχα που ειναι σαπια η η μηχανη εχει φαει γερο πεσιμο και ειναι θεοστραβη; ο μαστορας δεν ειχε χρονο να την παει βολτα....Γενικοτερα ειχε ωραια οδηγηση το σαζμαν ηταν μαλακο και ο συμπλεκτης το ιδιο και η κατασταση της ειναι σχεδον καινουρια.Ακουω τις αποψεις σας.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εφ όσον τα ρουλεμαν του λαιμού θέλουν άλλαγμα, ειναι φυσιολογικό να πηγαίνει οπου θέλει μολις αφήσεις τα χερια απ το τιμόνι.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος
    Σε ποια πολη ειναι η μηχανη.Ισως να βρεθουνε ατομα του φορουμ να σε βοηθησουνε επι τοπουι.Για να εχουνε τοσο προβλημα τα ρουλεμαν ,μηπως ο προηγουμενος ιδιοκτητης την ειχε παρατημενη και εχει και αλλα προβληματα?

Νέο μέλος
    Η μηχανη ειναι στην Πατρα.Γενικα ο ιδιοκτητης επειδη εχει 2 μικρα παιδια δεν την κουναει πολυ τα τελευταια χρονια.Βεβαια τα χιλιομετρα της ειναι υποπτα καθως ειναι μοντελο ᾽04 και εχει 29000χλμ.Ο μαστορας που την ειδε μου ειπε οτι ειναι οκ και ο κινητηρας ακουγεται πολυ καλα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    [QUOTE=pan DVS;2342382]Σε ποια πολη ειναι η μηχανη.Ισως να βρεθουνε ατομα του φορουμ να σε βοηθησουνε επι τοπουι.Για να εχουνε τοσο προβλημα τα ρουλεμαν ,μηπως ο προηγουμενος ιδιοκτητης την ειχε παρατημενη και εχει και αλλα προβληματα?[/Q
    γενικα στα fazer υπαρχει το θεμα με τα ρουλεμαν τρια στα τεσσερα που ξερω το εχουν παρουσιασει,αλλαζεις με αφτερ μαρκετ κονικα και τελειωσες.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotiris_geo Προβολή μηνύματος
    Η μηχανη ειναι στην Πατρα.Γενικα ο ιδιοκτητης επειδη εχει 2 μικρα παιδια δεν την κουναει πολυ τα τελευταια χρονια.Βεβαια τα χιλιομετρα της ειναι υποπτα καθως ειναι μοντελο ᾽04 και εχει 29000χλμ.Ο μαστορας που την ειδε μου ειπε οτι ειναι οκ και ο κινητηρας ακουγεται πολυ καλα.
    σε ποιον την πηγες?

Νέο μέλος
    Δεν θυμαμαι πως λεγοταν το μαγαζι απλα ηταν ενα συνεργειο πανω στην ακρωτηριου στο 220 νομιζω καπου σε αυτο το υψος.Tο αλλο που σκεφτομαι αν δεν μπορεσω να την κοιταξω σε καποιον σιγουρα στην Πατρα ειναι να πω του ιδιοκητη να κατεβει πυργο που εχω γνωστο τον αντιπροσωπο της Υamaha.Aλλα τι μπορει να φταιει ρε παιδια και τραβουσε αριστερα το μηχανακι;

Δεν θυμαμαι πως λεγοταν το μαγαζι απλα ηταν ενα συνεργειο πανω στην ακρωτηριου στο 220 νομιζω καπου σε αυτο το υψος.Tο αλλο που σκεφτομαι αν δεν μπορεσω να την κοιταξω σε καποιον σιγουρα στην Πατρα ειναι να πω του ιδιοκητη να κατεβει πυργο που εχω γνωστο τον αντιπροσωπο της Υamaha.Aλλα τι μπορει να φταιει ρε παιδια και τραβουσε αριστερα το μηχανακι;
    σου στελνω π.μ

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αν είναι ο Θ.Μ. ότι σου πει είναι νόμος
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnpan Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω αν ειναι αυτος αλλα τη μηχανη την κοιταξε ενας τυπος με καστανα ισια μακρια μαλλια και γυαλια.Το μαγαζι ηταν ενα τυπικο συνεργειο λιγο χυμα βεβαια αλλα δεν εχει να κανει αυτο....Δεν ξερω αν σε βοηθησα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johnpan Προβολή μηνύματος
    δεν ειναι αυτος.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Aλλα τι μπορει να φταιει ρε παιδια και τραβουσε αριστερα το μηχανακι;
    Δεν προσέχεις. Ξαναδιάβασε παραπανω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Δεν προσέχεις. Ξαναδιάβασε παραπανω.
    Διαβασα αυτο που μου ειπες οτι φταινε τα ρουλεμαν απλα ηθελα να ακοσω και αλλες γνωμες.Σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF