10 χρόνια freewind-κλής, άντε να εχω συναντήσει άλλα 10 διαφορετικά σε όλη την αθήνα.
Τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι ότι γίναμε μὀδα , τουλάχιστον 50 , κάθε μέρα στην Λ.Καβάλας και από 2-3 άλλα.
Ξεφόρτωσε κανά καράβι????
10 χρόνια freewind-κλής, άντε να εχω συναντήσει άλλα 10 διαφορετικά σε όλη την αθήνα.
Τον τελευταίο μήνα αισθάνομαι ότι γίναμε μὀδα , τουλάχιστον 50 , κάθε μέρα στην Λ.Καβάλας και από 2-3 άλλα.
Ξεφόρτωσε κανά καράβι????
Όχι απλά είναι ένα μετρημένο σε όλα του και πολυδιάστατο μηχανάκι, με οικονομικό κόστος κτήσης (ως μτχ) και χρήσης. Ελέω των καιρών...
άμα είναι να σου προτείνω το δικό μου έμπορα , μάλλον έχει καλύτερο σταφ (........και κόβει και απόδειξη).
Πλάκα-πλάκα , έγινε καμμιά μαζική εισαγωγή από κανένα μαγαζί ? μιλάμε για ένα εμπορικά αποτυχημένο μηχανάκι, 10ετίας και βάλε, και ξαφνικά το βλέπω παντού μπροστά μου?
Άμα είναι να πάω να πάρω ένα δεύτερο , γιατί το δικό μου μετά από 120.000 χλμ (με 2 σέρβις ενδιάμεσα) αρχίζει και με εγκαταλείπει κομμάτι-κομμάτι..........
εχει και πολλα η ασφαλεια... τωρα που κανουν antifa εχουν πολλα δρομολογια...
απ'ὀ,τι γνωρίζω , είχε παλιά πολλά η ασφάλεια. πολύ παλιά όμως. αυτά με το βολτόμετρο. χρόοοοονια έχω να δω άσπρο freewind ( αν και τα ασφαλίτικα μάλλον δεν είναι άσπρα)
ν΄μπας΄περιπτώσει, ρε φίλε με άγχωσες τώρα -δουλεύω κοντά στα εξάρχεια, λες να με πάρουν με τα καδρόνια σε κανά στοπ?
κρίμα , πάνω που νόμισα ότι επιτέλους γίναμε διψήφιοι..........![]()
Και κανενα beat αν δεις, μην σταματησεις.... (Αυτο για αν κατεβεις Πειραια).
τα εχουν οι αφαλιτες!!!!αμα βλεπεις δυο δυο τους αναβατες φυλαξου!!!!χαχχααχαχαχ
εχω μετανοιωσει πολλακις οτι πουλησα το freewind τοτε...
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone