Γεια σε ολους. Ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα και στο χωρο της μηχανης γενικοτερα. Προσφατα αποφασισα να εγγραφω σε μια σχολη οδηγων με σκοπο να παρω το ''απεριοριστο'' διπλωμα. Υπαρχει καποιος που μπορει να μου εξηγησει ακριβως τι διαδικασια ακολουθειται μεχρι να παρω στα χερια μου το διπλωμα; Πιο πολυ για επαληθευση το θελω, δηλαδη:
Πας στη σχολη οδηγων με τα απαραιτητα χαρτια. Απο εκει δημιουργειται μια καρτελα με τα στοιχεια σου που αποστελεται στην εκαστωτε δημοσια υπηρεσια και αρχειοθετειται. Αργοτερα κανεις ολη τη θεωρητικη εκπαιδευση και ο δασκαλος στελνει καποια χαρτια πισω στη δημοσια υπηρεσια που λενε οτι συμπληρωσες τις ωρες θεωριας και εισαι ετοιμος για τις εξετασεις. Πας με την ταυτοτητα και αυτα τα εγγραφα για να δωσεις εξετασεις θεωριας, κλπ κλπ κλπ..
Μπορει καποιος που να γνωριζει εκτενως αυτες τις λεπτομερειες μεταξυ σχολης-δημοσιας υπηρεσιας να τις καταγραψει;Σαν σταδια δηλαδη και τον ελαχιστο χρονο που απαιτειται αναμεσα τους. Υπαρχει ενα προβλημα σε καποιο απο αυτα τα ενδιαμεσα σταδια που με καθυστερει και θελω να το ερευνησω.
Συγνωμη αν υπαρχει καπου σχετικο θεμα αλλα δεν εχω τον απαραιτητο χρονο για να κανω αναζητηση
Ευχαριστω εκ των προτερων.