Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Ερωτηση για λεπτομερη διαδικασια εκδοσης διπλωματος Α

Νέο μέλος

Ερωτηση για λεπτομερη διαδικασια εκδοσης διπλωματος Α

Γεια σε ολους. Ειμαι καινουριος στο φορουμ αλλα και στο χωρο της μηχανης γενικοτερα. Προσφατα αποφασισα να εγγραφω σε μια σχολη οδηγων με σκοπο να παρω το ''απεριοριστο'' διπλωμα. Υπαρχει καποιος που μπορει να μου εξηγησει ακριβως τι διαδικασια ακολουθειται μεχρι να παρω στα χερια μου το διπλωμα; Πιο πολυ για επαληθευση το θελω, δηλαδη:
    Πας στη σχολη οδηγων με τα απαραιτητα χαρτια. Απο εκει δημιουργειται μια καρτελα με τα στοιχεια σου που αποστελεται στην εκαστωτε δημοσια υπηρεσια και αρχειοθετειται. Αργοτερα κανεις ολη τη θεωρητικη εκπαιδευση και ο δασκαλος στελνει καποια χαρτια πισω στη δημοσια υπηρεσια που λενε οτι συμπληρωσες τις ωρες θεωριας και εισαι ετοιμος για τις εξετασεις. Πας με την ταυτοτητα και αυτα τα εγγραφα για να δωσεις εξετασεις θεωριας, κλπ κλπ κλπ..

Μπορει καποιος που να γνωριζει εκτενως αυτες τις λεπτομερειες μεταξυ σχολης-δημοσιας υπηρεσιας να τις καταγραψει;Σαν σταδια δηλαδη και τον ελαχιστο χρονο που απαιτειται αναμεσα τους. Υπαρχει ενα προβλημα σε καποιο απο αυτα τα ενδιαμεσα σταδια που με καθυστερει και θελω να το ερευνησω.
    Συγνωμη αν υπαρχει καπου σχετικο θεμα αλλα δεν εχω τον απαραιτητο χρονο για να κανω αναζητηση
    Ευχαριστω εκ των προτερων.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αν δεν ειναι κρατικό μυστικό, πες ποιο ειναι το πρόβλημα που έχεις.

Θα είναι καλύτερα απο το να γράφει ο καθένας ότι θέλει και να μην βγάλεις άκρη στο τέλος.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Το ανεφερα το προβλημα μου. Προκειται για μια πολυ μεγάλη καθυστερηση η οποια μετα απο πολυ καιρο εγγραφης στη σχολη, δε μου επιτρεπει να δωσω εξετασεις θεωριας ακομα. Στην ουσια ζηταω τα σταδια για να τα ερευνησω ενα ενα και να δω αν το προβλημα προερχεται απο τη σχολη η το δημοσιο.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tar Προβολή μηνύματος
    Το ανεφερα το προβλημα μου. Προκειται για μια πολυ μεγάλη καθυστερηση η οποια μετα απο πολυ καιρο εγγραφης στη σχολη, δε μου επιτρεπει να δωσω εξετασεις θεωριας ακομα. Στην ουσια ζηταω τα σταδια για να τα ερευνησω ενα ενα και να δω αν το προβλημα προερχεται απο τη σχολη η το δημοσιο.
    Εαν δεν εισαι αλλοδαπός που μπορει να σου βγάλουν μικροπροβλήματα σχετικά με την αδεια παραμονής, τοτε κατα 99% φταίει η σχολή σου. Δεν εχω ακούσει ποτε απο το υπουργείο καποια καθηστεριση στο να δώσεις εξετάσεις αντιθέτως εχω φίλους που εχουν ακουσει αυτη τη δικιολογία οτι υπαρχει καποιο πρόβλημα και τελικά ο ενας δασκαλος το ελεγε γιατι ήθελε να την ψίσει να κάνει παραπάνω μαθήματα για να ειναι πιο σίγουρη μεχρι να μπορέσει να δώσει, ενας αλλος δάσκαλος το έκανε επειδή μαλλον πραγματικά βαριοταν,και ήθελε να μαζέψει πολούς μαθητές για να παει μια και καλή στο υπουργείο και να λαδώσουν ολοι μαζί και ο αλλος ειχε χάσει την καρτέλα του φίλου μου και του την βρίκε μετα απο 3 μήνες, ηταν σε 3 διαφορετικές σχολές απο τον δεκεμβριο μεχρι πριν 1 μηνα εγιναν ολα αυτα.

Νέο μέλος
    Ευχαριστω για την απαντηση σου. Μετα απο μερικα τηλεφωνηματα που εκανα, διαπιστωνω οτι μαλλον ισχυει κατι απο αυτα που αναφερεις και στη δικη μου περιπτωση. Καλα ξεμπερδεματα δηλαδη...

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2005, 02:34
  3. Ερωτηση Για Ολους...
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 11:43
  4. Ερωτηση Για Fmf