καλησπέρα συμφορουμίτες,μετά απο ένα μικρό ταξιδάκι με το xt ακι μου αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν ξέρω πως να το εξηγήσω διότι μου είναι πρωτόγνωρο και φοβάμαι να υπολογίσω πόσο θα μου στοιχίσει, ανεβάζοντας ταχύτητα κάποιες φορές δεν την βρίσκω οπότε δεν κουμπώνει κ ξαναπέφτω στην ίδια, στην αρχή νόμιζα ότι άλλαξα κάτι στον τρόπο καθίσματος μου ή απλά δεν ανέβαζα αρκετά το πόδι μου μετά όμως απο πολύ προσοχή πλέον στο ανέβασμα ταχυτήτων δηλαδή εννοώ ότι πάω τέρμα πάνω τον ποδομοχλό προσέχωντας να μην κάνω κάτι λάθος, μερικές φορές είναι λες κ δεν υπάρχει ταχύτητα απο πάνω με κανα δυο προσπάθειες μπαίνει κανονικά μετα, σήμερα απο αλλαγή 2 σε 3 μπήκε νεκρά, τι έγινε δεν μπόρω να καταλάβω, έχω κάνει 1500χλμ απο το προηγούμενο σέρβις μου (μεγάλο στα 20000χλμ) κ μέχρι κ την προηγουμενη βδομάδα όλα λειτουργούσαν κανονικά.. Αρχικές σκέψεις μου είναι πρόβλημα στους δίσκους συμπλέκτη αν κ δεν μου φαίνεται να πατινάρει εκτός κ αν ένα τρέμουλο που μου φαίνεται οτι έχει εμφανιστεί τελευταία στο τιμόνι όταν έχω 4 κ 5 είναι πατινάρισμα ή ακόμα χειρότερα φουρκέτα ή ακόμα και κάνα γρανάζι ξέρω και γώ....
Το κακό είναι ότι δεν το κάνει συνεχώς και όταν πέρασα απο ένα συνεργείο προχτές το έκανε μια βόλτα ο μάστορας και δεν του εμφανίστηκε κάτι οπότε και μου είπε ότι αν στο ξανακάνει έλα και βλέπουμε....
Καμιά ιδέα κανείς...είμαι απελπισμένος....