Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 20

Θέμα: σασμάν ή μοτέρ;;;;

Νέοπας Το avatar του/της stamoylias

σασμάν ή μοτέρ;;;;

καλησπέρα συμφορουμίτες,μετά απο ένα μικρό ταξιδάκι με το xt ακι μου αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που δεν ξέρω πως να το εξηγήσω διότι μου είναι πρωτόγνωρο και φοβάμαι να υπολογίσω πόσο θα μου στοιχίσει, ανεβάζοντας ταχύτητα κάποιες φορές δεν την βρίσκω οπότε δεν κουμπώνει κ ξαναπέφτω στην ίδια, στην αρχή νόμιζα ότι άλλαξα κάτι στον τρόπο καθίσματος μου ή απλά δεν ανέβαζα αρκετά το πόδι μου μετά όμως απο πολύ προσοχή πλέον στο ανέβασμα ταχυτήτων δηλαδή εννοώ ότι πάω τέρμα πάνω τον ποδομοχλό προσέχωντας να μην κάνω κάτι λάθος, μερικές φορές είναι λες κ δεν υπάρχει ταχύτητα απο πάνω με κανα δυο προσπάθειες μπαίνει κανονικά μετα, σήμερα απο αλλαγή 2 σε 3 μπήκε νεκρά , τι έγινε δεν μπόρω να καταλάβω, έχω κάνει 1500χλμ απο το προηγούμενο σέρβις μου (μεγάλο στα 20000χλμ) κ μέχρι κ την προηγουμενη βδομάδα όλα λειτουργούσαν κανονικά.. Αρχικές σκέψεις μου είναι πρόβλημα στους δίσκους συμπλέκτη αν κ δεν μου φαίνεται να πατινάρει εκτός κ αν ένα τρέμουλο που μου φαίνεται οτι έχει εμφανιστεί τελευταία στο τιμόνι όταν έχω 4 κ 5 είναι πατινάρισμα ή ακόμα χειρότερα φουρκέτα ή ακόμα και κάνα γρανάζι ξέρω και γώ....
    Το κακό είναι ότι δεν το κάνει συνεχώς και όταν πέρασα απο ένα συνεργείο προχτές το έκανε μια βόλτα ο μάστορας και δεν του εμφανίστηκε κάτι οπότε και μου είπε ότι αν στο ξανακάνει έλα και βλέπουμε....
    Καμιά ιδέα κανείς...είμαι απελπισμένος....

μήπως τα λαδάκια που βάλαμε είναι μάπα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    το σκεφτηκα κ γω αλλα δεν ξερω τι λάδια έβαλε ο μαστορας ρε γαμωτο απο χαζομαρα δεν ρωτησα, θα κάνω ένα τσέκ τι πάιζει απο σταθμη κ υφή αύριο το πρωί αν κ δεν νομίζω να καταλάβω τπτα,σε εξουσιοδοτημένο το πηγαίνω λογικά yamalube δεν θα είναι;;ξέρω κ γω δεν τον έχω για τόσο φτηνό και @@ρα τον μαστορα αλλα ποτε δεν ξερεις βεβαια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    να τεντωσουμε και καμμια αλυσιδιτσα............

.........και να ρεγουλάρουμε τη ντίζα του συμπλέκτη.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    .............και να κοιτάξουμε την μάρκα στο ντεπόζιτο που λέει Yamaha-ΧΤ, που φημίζεται για τα άθλια κιβώτια ταχυτήτων ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    .............και να κοιτάξουμε την μάρκα στο ντεπόζιτο που λέει Yamaha-ΧΤ, που φημίζεται για τα άθλια κιβώτια ταχυτήτων ?
    Ώπα ρε μάστορα, 7 χρόνια το έχω και εκτός από σκληρό, άθλιο δεν το λες.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stamoylias Προβολή μηνύματος
    θα κάνω ένα τσέκ τι πάιζει απο σταθμη κ υφή
    Αυτό http://www.eng-tips.com/viewthread.cfm?qid=160204 θα σε βοηθήσει για την "υφή" ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

καλά τα λάδια κ απο υφή και απο στάθμη,αλυσίδα και ντίζα συμπλέχτη comple...προσωρινά κατέβασα τον επιλογέα μια θέση πιο χαμηλά έτσι ώστε να καταλάβω αν όντως φταίει ο τρόπος οδήγησης μου ή πάω για ξεπαράδιασμα...είδωμεν...

Μέλος
    Λοιπον αυτο μπορει να σε βοηθησει. Τις προαλλες που καθωμουνα σε ενα συνεργειο γνωστου περασε ενας τυπος με μια honda cb η οποια παρουσιαζε το ιδιο προβλημα με αυτο που ανεφερες. Ο μαστορας του προτεινε να παει να αγορασει ενα μπετονι 100αρα βενζινη και να το χρησιμοποιησει μεχρι να τελειωσει. Τωρα εγω θα σου προτεινα το ιδιο βεβαια μπορει να ηταν και κανενας πριχτης που του το προτεινε αυτο ο μαστορας για να ξεκουμπιστει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από honda c50 Προβολή μηνύματος
    Λοιπον αυτο μπορει να σε βοηθησει. Τις προαλλες που καθωμουνα σε ενα συνεργειο γνωστου περασε ενας τυπος με μια honda cb η οποια παρουσιαζε το ιδιο προβλημα με αυτο που ανεφερες. Ο μαστορας του προτεινε να παει να αγορασει ενα μπετονι 100αρα βενζινη και να το χρησιμοποιησει μεχρι να τελειωσει. Τωρα εγω θα σου προτεινα το ιδιο βεβαια μπορει να ηταν και κανενας πριχτης που του το προτεινε αυτο ο μαστορας για να ξεκουμπιστει
    η αλήθεια είναι ότι μου παρουσίαστηκε πρώτη φορά αυτό όταν άλλαξα βενζινάδικο, βέβαια η βενζίνη καλύτερη μου φάνηκε διότι έβγαζε περισσότερα χλμ αλλα δεν νομίζω να πάιζει ρόλο τόσο στο κιβώτιο η βενζίνη....μπορεί και να κάνω ένα φουλάρισμα με 100αρα βενζίνη στην επόμενη επίσκεψη μου σε κάποιο πρατήριο...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stamoylias Προβολή μηνύματος
    η αλήθεια είναι ότι μου παρουσίαστηκε πρώτη φορά αυτό όταν άλλαξα βενζινάδικο, βέβαια η βενζίνη καλύτερη μου φάνηκε διότι έβγαζε περισσότερα χλμ αλλα δεν νομίζω να πάιζει ρόλο τόσο στο κιβώτιο η βενζίνη....μπορεί και να κάνω ένα φουλάρισμα με 100αρα βενζίνη στην επόμενη επίσκεψη μου σε κάποιο πρατήριο...

Μαζί με την 100άρα βενζίνη, άλλαξε και δυο λάμπες καλού κακού...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Μηπως?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Μαζί με την 100άρα βενζίνη, άλλαξε και δυο λάμπες καλού κακού...
    τι εννοείς;;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pan DVS Προβολή μηνύματος
    Μηπως?

η πιο πιθανή αιτία μου φαίνεται, τι λαδάκι να προτιμήσω για την επόμενη φορά? τα yamalube δεν ειναι καλά?

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΜΟΤΕΡ rmx 250?
    από NERGAL στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 12:29
  2. Μοτερ 90cc
    από cbanthropos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/06/2004, 13:01
  3. Ξέρετε που μπορώ να κάνω υπέρυθρη σε μοτέρ???
    από Wizard13 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 20:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF