Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 109

Θέμα: Πωλητές/πωλήτριες στον καιρό της κρίσης.

Παλαιό μέλος

Πωλητές/πωλήτριες στον καιρό της κρίσης.

Κατ'αρχας χρονια πολλα σε ολους!

Ηθελα να θιξω το συγκεκριμενο ζητημα καθως ειναι κατι που συνανταω ολο και περισσοτερο τον τελευταιο καιρο με αποκορυφωμα αυτες τις γιορτες. Να εξηγηθω:
    Αναφερομαι στην κατακορυφη πτωση της ποιοτητας εξυπηρετησης που παρεχεται σε μαγαζια απο πωλητες/πωλητριες. Και αναφερομαι κυριως στο θεμα των γνωσεων που εχει ο πωλητης στο αντικειμενο που δουλευει και δευτερευοντως στη διαθεση που εχει να εξυπηρετησει. Η κατασταση πλεον ειναι απελπιστικη. Παλιοτερα εμπαινες σε ενα μαγαζι και ρωτουσες τον πωλητη να σε βοηθησει με την αγορα που θες να κανεις (ως πιο σχετικος με το αντικειμενο). Αυτο πιστευω πως πλεον δεν ισχυει. Εχω παψει να ρωταω τους ανθρωπους που βρισκονται στα μαγαζια για ο,τι μπορει να θελω να μαθω σχετικα με τα προϊοντα που πουλανε καθως ή δε θα ξερουν και θα μου πουν "δεν ξερω" ή ακομα χειροτερα θα αρχισουν τους αυτοσχεδιασμους προσπαθωντας να καλυψουν την αγνοια τους με αποτελεσμα τελικα να χειροτερευουν την κατασταση. Τις τελευταιες μερες μου εχει συμβει αρκετες φορες ενω ειμαι σε ενα μαγαζι, να ψωνιζω λες και κανω e-shopping (δλδ να εμπιστευομαι το ιντερνετ του κινητου μου για να παρω την οποια πληροφορια με ενδιαφερει).
    Πιστευω πως σε μεγαλο βαθμο αιτια ειναι ο νομος που επιτρεπει στους εργοδοτες να πληρωνουν χαμηλοτερο μισθο σε οσους ειναι κατω των 25 ετων. Τα περισσοτερα μαγαζια πλεον προτιμανε νεους πωλητες με αποτελεσμα τα παιδια να μην εχουν την απαιτουμενη πειρα στο αντικειμενο που δουλευουν. Απο την αλλη και να ξερουν κατι, ισως η εξυπηρετηση που θα σου παρεχουν να ειναι αντιστοιχη των €10 μεροκαματο που θα παρουν στο τελος της μερας. Και οσο πιο περιπλοκο το αντικειμενο που πουλιεται τοσο πιο τραγικα τα πραγματα.
    Μηπως φταιμε κι εμεις οι καταναλωτες που μπορει να τους ζαλιζουμε τα @@ δεκα ατομα ρωτωντας πραγματα ενω τελικα μονο ο ενας θα αφησει οντως τα λεφτακια του στο ταμειο; Τι να πω, δεν ξερω. Το θεμα ειναι πως η κατασταση με οδηγει ολο και περισσοτερο στο να κανω τις αγορες μου ηλεκτρονικα αφου και τις φορες που δινω την ευκαιρια στα φυσικα μαγαζια να κερδισουν τα χρηματα μου, το αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο...

Τι λετε κι εσεις;

Με τοσα που παιρνουν καλα κανουν.
    Με μισθο χαρτζιλικι δεν νομιζω να ειχες και πολυ ορεξη για δουλεια.
    Και μην διαβασω τσιτατα στυλ"να χαιρονται που παιρνουν και αυτα"γιατι θα φαω καρτα και θα παει στον
    αγυριστο το θρεντ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Και μην διαβασω τσιτατα στυλ"να χαιρονται που παιρνουν και αυτα"γιατι θα φαω καρτα και θα παει στον
    αγυριστο το θρεντ

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    νομίζω πάντως ότι και οι καταναλωτές έχουν αλλάξει...
    παλιά, ο καλός πωλητής θα σου "έσπρωχνε" αυτό που ήθελε, πλέον οι περισσότεροι πάμε μέσω σκρουτζ και τελειώνει η υπόθεση...

κατά τα άλλα +όσα στον Τάι...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ατελειωτα ωραρια, μισθοι χαρτζηλικι, απληρωτες υπερωριες-κυριακες-γιορτες συνεχεις απειλες για απολυση καθυστερηση στις πληρωμες
    δεν μπορεις να περιμενεις ποιοτητα εξυπηρετησης απο ανθρωπους που τους φερονται σαν να ειναι σκλαβοι

Ampari power Το avatar του/της Eversman
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    αγυριστο το θρεντ
    + κάμποσα!

Και θα προσέθετα, ότι με τόσα που παίρνουν και πολλά κανουν.
    I'm the footprint on the sand ....

Winterhater.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ατελειωτα ωραρια, μισθοι χαρτζηλικι, απληρωτες υπερωριες-κυριακες-γιορτες συνεχεις απειλες για απολυση καθυστερηση στις πληρωμες
    δεν μπορεις να περιμενεις ποιοτητα εξυπηρετησης απο ανθρωπους που τους φερονται σαν να ειναι σκλαβοι
    Για να μη παρεξηγηθω, το προβλημα μου ειναι με τις επιχειρησεις, οχι με τους ιδιους τους πωλητες. Ο καθενας κανει τη δουλεια του οπως θελει/μπορει. Ειναι ευθυνη της επιχειρησης αν αυτη ειναι η εξυπηρετηση που θελει να δινει στον πελατη της. Φυσικα και συμφωνω με οσα εχουν ειπωθει, αλλα απο την αλλη ναι, περιμενω ποιοτητα εξυπηρετησης απο μια επιχειρηση που θα με χρεωσει 10-30% πιο ακριβα απο ενα ηλεκτρονικο καταστημα.

Παλαιό μέλος
    Μην μπερδευεις τους πωλητες με τα ατομα που γεμιζουνε ραφια.Ο πωλητης ανεξαρτητα αν θα πληρωθει η οχι,θα κανει αυτο που βγαινει απο μεσα του.

Ειναι σαν τα αιλουροειδη.Θα κυνηγησει με τον σωστο τροπο,απο ενστικτο,ασχετα με το αποτελεσμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    αν πεσεις στο αφεντικο ειναι θεμα ανθρωπου.........
    αν πεσεις σε πωλητη-υπαλληλο ακομα κι αν εχει ξεκινησει φορτσατος την καρριερα του οι συνθηκες συντομα τον κανουν να σιχαθει τη δουλεια του

Παλαιό μέλος
    Επίσης μην ξεχνάμε ότι, λόγω των παραπάνω, ελάχιστοι νέοι εργαζόμενοι μακροημερεύουν σε κάποια δουλειά, ώστε να αποκτήσουν την απαραίτητη εμπειρία.
    Έιτε είναι αναλώσιμοι και απολύονται γρήγορα, είτε "την κάνουν" με την πρώτη ευκαιρεία, για κάτι καλύτερο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Μηπως φταιμε κι εμεις οι καταναλωτες που μπορει να τους ζαλιζουμε τα @@ δεκα ατομα ρωτωντας πραγματα ενω τελικα μονο ο ενας θα αφησει οντως τα λεφτακια του στο ταμειο; Τι να πω, δεν ξερω. Το θεμα ειναι πως η κατασταση με οδηγει ολο και περισσοτερο στο να κανω τις αγορες μου ηλεκτρονικα αφου και τις φορες που δινω την ευκαιρια στα φυσικα μαγαζια να κερδισουν τα χρηματα μου, το αποτελεσμα ειναι απογοητευτικο...

Τι λετε κι εσεις;
    καταρχην το μεροκαματο ειναι ασχετο με την παραγραφο αυτη. το θεμα ειναι ο μαγαζατορας εχει ενημερωσει αναλυτικα τον υπαλληλο για το τι πουλαει το μαγαζι;

ο υπαλληλος δεν φταιει σε τιποτα και καλα κανει που δεν ξερει τι πουλαει. το ολο θεμα ξεκιναει απο τον μαγαζατορα που θελει προχειροτητα κι οσο οσο να κανει την δουλεια του με την ευχερεια που του δινει ο νομος να εχει χαμηλομισθο υπαλληλο.

κι εγω απο την πλευρα μου εκ πεποιθησεως δεν ψωνιζω ποτε τις κυριακες.
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εδώ νομίζω λέει πολλά.

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/i...lepei%E2%80%A6

Και φυσικά ο πιτσιρικάς των 20 ετών δεν μπορεί να μου πει ΤΙΠΟΤΑ για μηχανάκια
    και δεν μπορεί να πει τίποτε στη γυναίκα μου για ρούχα κλπ κλπ
    Όλα πάνε να γίνουν ένα Τζάμπο και μεταξύ μας το προκαλόύμε και το θέλουμε '
    με τη συμπεριφορά μας ... ως καταναλωτές ....
    ανανήψαντας

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Όλα πάνε να γίνουν ένα Τζάμπο και μεταξύ μας το προκαλόύμε και το θέλουμε '
    με τη συμπεριφορά μας ... ως καταναλωτές ....
    Ο τσάμπας ζει

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Υπάρχει και η παράμετρος προσωπικό ενδιαφέρον - κι εννοώ του πωλητή, η οποία είναι πρωταρχικής σημασίας και την προσπερνάμε... υπάρχουν άτομα που θέλουν να είναι σωστοί επαγγελματίες σε αυτό που κάνουν, τους αρέσει-δεν τους αρέσει, πληρώνονται-δεν πληρώνονται, υπάρχουν και άλλοι που είναι της φιλοσοφίας σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ παραπάνω... Επίσης δεν είναι όλοι πωλητές-υπάλληλοι με μισθό πείνας και συνθήκες δουλειάς γαλέρας, υπάρχουν και ατομικές, προσωπικές, οικογενειακές επιχειρήσεις άνευ υπαλλήλων που η εξυπηρέτηση είναι όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω. Δεν είναι ανάγκη να είσαι αποκλειστικά Jumbo ή Πλαίσιο για να είσαι αδιάφορος και αδαής...

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    ................Επίσης δεν είναι όλοι πωλητές-υπάλληλοι με μισθό πείνας και συνθήκες δουλειάς γαλέρας, υπάρχουν και ατομικές, προσωπικές, οικογενειακές επιχειρήσεις άνευ υπαλλήλων που η εξυπηρέτηση είναι όλα αυτά που περιγράφονται παραπάνω. ...............
    Αυτοί δηλαδή ΔΕΝ είναι σκλάβοι

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μοτομαγαζάκια στον καιρό της κρίσης
    από paramedic στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2015, 23:56
  2. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2007, 19:39
  3. BMW Enduro 450cc επίσημα στον αγώνα της Ισπανίας
    από STOYBI στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 06:22
  4. η νύχτα της κρίσης
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 28/02/2007, 16:38
  5. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 10:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία