Βοηθατε φιλοι και φιλες!
2 Αυγουστου αναχωρω για τας Ευρωπας. Οχι οτι το ΚΤΜ θα χρειαστει, αλλα ετσι για την κακια στιγμη, ξερετε που να κανω οδικη βοηθεια Ευρώπη;
Απο την Hellas Service που εχω εντος Ελλαδας, εφαγα αρνηση για Ευρωπη.
Βοηθατε φιλοι και φιλες!
2 Αυγουστου αναχωρω για τας Ευρωπας. Οχι οτι το ΚΤΜ θα χρειαστει, αλλα ετσι για την κακια στιγμη, ξερετε που να κανω οδικη βοηθεια Ευρώπη;
Απο την Hellas Service που εχω εντος Ελλαδας, εφαγα αρνηση για Ευρωπη.
Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.
Πραγματικα η ADAC ειναι μακραν καλυτερη σε σχεση με τις υπολοιπες....την εχω 3 χρονια και ειμαι απολυτως ικανοποιημενος.
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Μόλις ξεκίνησα διαδικασίες για να γραφτώ στην ADAC.
S.S.D.D.
My first Android App - Tzokeromania
Πανευρωπαική και όχι μόνο και αξιόπιστη λύση μόνο η ADAC .
Αλλιώς κάντε οποιαδήποτε ελληνική , και άμα μείνετε ας πούμε στη Δανία ενημερώστε τους πρώτα , και κατόπιν βρείτε οδική μόνοι σας , πληρώστε την μέχρι να σας φέρει Ελλάδα ( πιθανόν και από χώρα σε χώρα αλλάζοντας εταιρέια , και κόβοντας άλλα τιμολόγια ) και μετά πάτε τα τιμολόγια , και περιμένετε κάποια στιγμή να σας τα εξοφλήσει . Εν ολίγοις μετρητά να έχετε πολλά ...![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
AVIN
την (ADAC) έκανα πριν κανα μήνα, έμεινε από λάστιχο η γυναίκα στην Κόρινθο, τους κάλεσε για να της το αλλάξουν και εξυπηρετήθηκε απο την Interamerican.
Την κάλεσαν από την ADAC για να δουν αν έφτασε η βοήθεια, για το αν της το έφτιαξε (ενώ η διαδικασία δεν είχε ακόμα τελειώσει) και τέλος για το αν έμεινε ικανοποιημένη…
Δε νομίζω πως θα μπορούσα να προτείνω κάποια άλλη….![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2