Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 12 από 12

Θέμα: Πανευρωπαϊκη οδικη βοηθεια; Βοηθεια!

Πανευρωπαϊκη οδικη βοηθεια; Βοηθεια!

Βοηθατε φιλοι και φιλες!

2 Αυγουστου αναχωρω για τας Ευρωπας. Οχι οτι το ΚΤΜ θα χρειαστει, αλλα ετσι για την κακια στιγμη, ξερετε που να κανω οδικη βοηθεια Ευρώπη;

Απο την Hellas Service που εχω εντος Ελλαδας, εφαγα αρνηση για Ευρωπη.
    Οι πολιτικοί στην Ελλάδα παρενοχλούν τον πολίτη. Αν εξαιρέσεις ελάχιστους, οι υπόλοιποι είναι ασήμαντες προσωπικότητες με σκανδαλώδη έλλειψη παιδείας. Είναι απλώς στοργικοί μπαμπάδες που νοιάζονται να κάνουν τα παιδιά τους υπουργούς και αρχηγούς. Μεγάλη μάστιγα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    Πραγματικα η ADAC ειναι μακραν καλυτερη σε σχεση με τις υπολοιπες....την εχω 3 χρονια και ειμαι απολυτως ικανοποιημενος.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motoexelixis Προβολή μηνύματος
    Πραγματικα η ADAC ειναι μακραν καλυτερη σε σχεση με τις υπολοιπες....την εχω 3 χρονια και ειμαι απολυτως ικανοποιημενος.
    Και η express service ασφαλιζει αλλα η adac ειναι κρατος.

Μέλος
    Μόλις ξεκίνησα διαδικασίες για να γραφτώ στην ADAC.
    S.S.D.D.
    My first Android App - Tzokeromania

Πανευρωπαική και όχι μόνο και αξιόπιστη λύση μόνο η ADAC .

Αλλιώς κάντε οποιαδήποτε ελληνική , και άμα μείνετε ας πούμε στη Δανία ενημερώστε τους πρώτα , και κατόπιν βρείτε οδική μόνοι σας , πληρώστε την μέχρι να σας φέρει Ελλάδα ( πιθανόν και από χώρα σε χώρα αλλάζοντας εταιρέια , και κόβοντας άλλα τιμολόγια ) και μετά πάτε τα τιμολόγια , και περιμένετε κάποια στιγμή να σας τα εξοφλήσει . Εν ολίγοις μετρητά να έχετε πολλά ...

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Εχει τύχει να τη χρειαστείς;
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    την εχω χρειαστει εγω εντος των τειχων.
    Τελευταία τροποποίηση από McGyver; 11/07/2013 στις 07:50.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ναι βεβαια, μια φορα με το αυτοκινητο σε μια φαση που εκαψε πολλαπλασιαστη και επρεπε να παω συνεργειο, και μια φορα σε ατυχημα με τη μοτοσυκλετα. Στο ατυχημα δε, να πω οτι ασχετως αν το ειχα κανει κι εγω ειδοποιησαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ αστυνομια και ασθενοφορο.
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Ναι βεβαια, μια φορα με το αυτοκινητο σε μια φαση που εκαψε πολλαπλασιαστη και επρεπε να παω συνεργειο, και μια φορα σε ατυχημα με τη μοτοσυκλετα. Στο ατυχημα δε, να πω οτι ασχετως αν το ειχα κανει κι εγω ειδοποιησαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ αστυνομια και ασθενοφορο.
    Ευχαριστώ φίλε. Ρώτησα γιατί μερικές φορές κάποιες απαντήσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα δεν δίνονται απο ίδια εμπειρία αλλά υποθετικά...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Ευχαριστώ φίλε. Ρώτησα γιατί μερικές φορές κάποιες απαντήσεις συμβουλευτικού χαρακτήρα δεν δίνονται απο ίδια εμπειρία αλλά υποθετικά...
    ολοσωστο αυτο που λες, και ειδικοτερα σε πραγματα σημασιας καλο ειναι να ειναι εμπειρικες οι απαντησεις. Κανε την οδικη αφοβα,δε θα το μετανιωσεις.
    AVIN

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    την (ADAC) έκανα πριν κανα μήνα, έμεινε από λάστιχο η γυναίκα στην Κόρινθο, τους κάλεσε για να της το αλλάξουν και εξυπηρετήθηκε απο την Interamerican.
    Την κάλεσαν από την ADAC για να δουν αν έφτασε η βοήθεια, για το αν της το έφτιαξε (ενώ η διαδικασία δεν είχε ακόμα τελειώσει) και τέλος για το αν έμεινε ικανοποιημένη…

Δε νομίζω πως θα μπορούσα να προτείνω κάποια άλλη….

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2006, 15:25
  2. ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
    από zolotas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 23:09
  3. Οδική βοήθεια Ducati
    από skous στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 10:51
  4. Οδική βοήθεια