τα πληρώνετε ένα μηνιάτικο, και μετά κινδυνεύεις να γίνεις και barbeque
τα πληρώνετε ένα μηνιάτικο, και μετά κινδυνεύεις να γίνεις και barbeque
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Samsung galaxy S4 και ξερό ψωμί....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Need to say more?while it was charging, just after she got out of the bath.
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
ψαναψόφα φούστη γλάρε
41 mpixel κάμερα ;
θα θες να στείλεις mail μια φωτό και θα σου τρώει όλα τα mb![]()
ψαναψόφα φούστη γλάρε
δεν έχω τέτοια μαραφέτια εγώ...
Είμαι ολντ σκουλ !
το μεταξωτά βρακιά κλπ κλπ
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε παιδια, τι κάθεστε και αναλύετε? Αμα πουλήσει κάποιος 1 εκ. οδοντογλυφίδες θα υπάρχουν 2-3 που θα βγάλουν το μάτι τους. Τι σημαίνει αυτό? Ότι είναι ελλατωματικές? Και η apple και η samsung έχουν πουλήσει ποσα εκ. κομμάτια. Κάποιος θα βάλει μια ελλατωματική / ημιτασιον μπαταρια, κάποιου ο σκύλος θα μασίσει το καλώδιο, ένας άλλος θα το αφίσει στο ήλιο ντάλλα 50 βαθμούς κοκ. Εεεε, θα υπάρχουν 2-3 που θα σκάσουν. Αμα αρχίσουν και σκάνε 50-60 σε κάθε χώρα, τότε να αρχίσετε να ανησυχείτε...
Artificial intelligence is no match for natural stupidity...
Στο μαγαζί που δουλεύω φτιάχνουμε κυρίως iphone και Η/Υ.
Σας πληροφορώ πως αυτή η ιστορία με τις πυρκαγιές είναι ράδιο αρβύλα, δεν τα υποστηρίζω τα iphone αλλά κατά καιρούς βλέπουμε πολλά περίεργα και πολύ βαρβάτες αποζημιώσεις στην αμερική (τυχαίο?).
Το iphone έχει ασφαλειοαντιστάσεις πάνω στην μητρική και κόβει την παροχή απο κακή φόρτιση. Ακόμα και στην πρίζα να το βάλεις (220v) ΔΕΝ θα σκάσει στα χέρια σου. Θα κάνει απλά ενα "πάφ" και θα πέσει το ρελέ.
Οι βλάβες που παρουσιάζει γίνεται απο φορτιστές ipad που ναι μεν το φορτίζουν πιο γρήγορα αλλά λόγο διαφορετικού pinout (συνδεσμολογία) στην βάση φόρτισης καταστρέφει το τσιπάκι διαχείρησης ρεύματος. Οι μπαταρίες που φουσκώνουν μετατρεπουν το τηλέφωνο σαν μια έγγυο γυναίκα 9 μηνών, δηλαδή όσο άσχετος και να είσαι θα το καταλάβεις οτι κάτι έχει χαλάσει και δεν θα το φορτίσεις ούτε θα το χρησιμοποιήσεις.
Όποιος ξέρει απο ηλεκτρονικά μπορεί να καταλάβει αν μπορεί να σου κάνει τόση ζημιά (όπως την περιγράφουν) ένα τηλέφωνο.