ε - ε - έρχεται.....
http://www.techgear.gr/eu-vehicle-speed-limiters-75774/
![]()
ε - ε - έρχεται.....
http://www.techgear.gr/eu-vehicle-speed-limiters-75774/
![]()
Καιρός ήταν. Τι νόημα έχουν τα όρια όταν όλα τα οχήματα μπορούν να τα ξεπεράσουν; :shrugs:![]()
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ναι,καλά....
Δηλαδή θα υποχρεωθώ να πηγαίνω γρηγορότερα από ότι πηγαίνω με το ζόρι;
H Γερμανια στην απ εξω βλεπω?? autoban και αγιος ο θεος!!!
Quod me nutrit... me destruit.....
Το Ελλαδιστάν θα είναι η πρώτη χώρα που θα εφαρμοστεί φυσικά![]()
το έχουν επιτρέψει ήδη
και έχουν κι ένα νέο πρόγραμμα που το λένε ντιφέντ λάιφ 2013 και η φορεστάλε στην Ιταλία πάει στα πάσα και κόβει κώλους στους μηχανόβιος
Για την περίπτωση δε, που δεν έχετε καταλάβει γιατί όλοι έχουν μαμηθεί να βγάζουν 600 πεθαμένα αυτή είναι και η απάντηση
Δεν αγωράζουν πια 1000 αφού δεν μπορούν να τρέξουν παρά μόνο σε πίστα.
υγ
άν έχετε παλιομηχανάκι με καρμπιράτερ μην το πετάξετε...
Μια μέρα θα σας χρειαστεί.
![]()
Μόνο οι χωμάτινοι θα την βγάλουν στον αφρό!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Αυτούς τους κατάσχεσαν τα μηχανάκια πριν λίγο καιρό...
(πάλι η φορεστάλε)
Μη ψάχνω λινκ τώρα ε ?
Έχουν αρχίσει και οι τοπικές κοινωνίες να φωνάζουν γιατί οι μηχανόβιοι έκοψαν και χάνουν ένα κάρο λεφ΄τα
(καφενέδες ταβέρνες κλπ)
Έχει μαμιθεί ο Δίας μιλάμε !
![]()
Είναι στιγμές που πιστεύω ότι είναι ένας τύπος που βλέπει ταινίες επιστημονικής φαντασίας πχ η κοινωνία το 2347 και αντιγράφει από τις ταινίες παπαριές και μας τις πετάει στα μούτρα !!!
μου έχουν κόψει κλήση στην ευθεία της Τρίπολης, εντάξει ένα εικοσάρικο ήταν πήγαινα με 140 με το κάρο και απλά ρόλλαρα για να φτάσω στα διόδια, ε μου έγραψε πως πήγαινα με 120 είχε μια πινακίδα στα 10 μέτρα που έλεγε 90 και όλοι ευχαριστημένοι. Έκανα την εισαγωγή για να πω πως με κλήσεις με τόσο μεγάλα ποσά δημιουργούν θέμα, πιο πιτσιρικάς έχω κάνει μλκια σε σημείο μεταξύ Λαμία-Λιβάδια, όταν είδα το πιστόλι βγήκα στο αντίθετο και πήγα παράλληλα με το προπορευόμενο για να μη δουν την πινακίδα μου και μετά έβαλα την ταυτότητα στο στόμα και 20 λεπτά πήγαινα δίχως αύριο και ήμασταν και τρία παιδιά μέσα... ακόμα και τώρα αν ήξερα πως θα φάω 1300 πρόστιμο παίζει να έκανα χαζομάρα ... Τώρα σε ότι αφορά το όριο ταχύτητας εντάξει είναι απλά γελοίο σε πολλά σημεία, τόσο που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται επικίνδυνο. οκ ζόρισε με κλήση κάποιον που σφάζει ένα κόκκινο στην ψύχρα, παραβιάζει ένα στοπ, βγαίνει στο αντίθετο ή θεωρεί πως ο δρόμος είναι δικός του, φυσικά γράψε και αυτόν που τρέχει αλλά έχε ένα κριτήριο για το αν είναι επικίνδυνος στο σημείο εκείνο που παραβιάζει το όριο. Αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 160 στην αττική οδό τέρμα αριστερά και αλλιώς να πηγαίνει κάποιος με 70 στα στενά της Κυψέλης...