Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: Αγορά μηχανής

Νέο μέλος

Αγορά μηχανής

Γεια σας παιδιά.Είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας μιας και είδα ότι το φόρουμ είναι σοβαρό και πιστεύω ότι θα βοηθηθώ.Λοιπόν..Είμαι 21 και οδηγάω εδώ και περίπου 2 χρόνια δανεικό παπί και τώρα θέλω να πάρω κάτι δικό μου.Σκέφτομαι να πάρω μηχανή 250cc απ'τη μια επειδή ξέρω ότι είναι δυνατότερο απ'το 125 που οδηγούσα και πιο εύκολο με συνεπιβάτη,αλλά και επειδή νομίζω ότι κάτι μεγαλύτερο θα ήταν υπερβολή από τώρα.Μέχρι τώρα αυτό που έχω ξεχωρίσει είναι το Honda CBF 250 αλλά τα βρίσκω λίγο σκούρα με το οικονομικό αφού διαθέτω έως 1500Ε.Πάντως γενικά αυτό είναι το στιλ που προτιμώ.Για να καταλάβετε το μεγάλο μου όνειρο σε μηχανή είναι η Moto Guzzi V7 Classic.Τέλος πάντων θα ήθελα μου προτείνετε και κάποια άλλα μοντέλα αξιόπιοστα και οικονομικά(κυρίως για πόλη) μήπως βρω καμιά άκρη.Ευχαριστώ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    μεχρι 1500 ευρω πας για μεταχειρο.

αν βρεις κατι σε αυτα τα λ7 θα ειναι η cbf η ybr.

καλη τυχη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παρε μεταχειρισμένο cbf 250.
    Ας το δει και ενας μηχανικός της εμπιστοσυνης σου και εισαι κομπλε.
    Βενζινα και που και που λαδια και εισαι κομπλε

Νέο μέλος
    37.000 χλμ ειναι καλα;;;

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Markoss Προβολή μηνύματος
    37.000 χλμ ειναι καλα;;;
    Μια χαρα ειναι ΑΛΛΑ να το δεις και με μηχανικο παρεα.
    Να δεις τι ζητάει απο αναλώσιμα (λαστιχα, αλυσιδα, φρενα κτλ)

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά..Αυτό σκέφτομαι κι εγώ να κανονίσω να μου φέρουν τη μηχανή στον μηχανικό που ξέρω..Ελπίζω να ψηθούν..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Markoss Προβολή μηνύματος
    Ευχαριστώ φίλε να 'σαι καλά..Αυτό σκέφτομαι κι εγώ να κανονίσω να μου φέρουν τη μηχανή στον μηχανικό που ξέρω..Ελπίζω να ψηθούν..
    Υπομονή θέλει και θα βρεις σίγουρα στα χρήματα που έχεις κάτι καλό.

Νέο μέλος Το avatar του/της sani
    Καλησπερα φιλοι μοτοσηκλετηστες!!!Θα ηθελα να θεσω κι εγω ενα παρομοιο θεμα!!Εγινα προσφατα μελος του ΜΟΤΟ και θα με βοηθουσαν πολυ μερικες συμβουλες για αγορα μεταχειρισμένης μηχανης!!!

Ειμαι 21 χρονων οδηγω εδω και δυο χρονια τον <μπομπο> του πατερα μου (suzuki rv 50) και με εχει αφησει 5 φορες λογω μπουκωματος εξατμησης !!!ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!

Τη μηχανη τη θελω για να πηγαινω στη σχολη και για μικρα ταξιδια το καλοκαιρακι!!Εχω κολησει με τα τσοπερ και κινουμε προς το Suzuki Intruder 250cc χωρις να απορυπτω τη Virago και τη Rebel(παντα 250cc ουτε περισσοτερα ουτε λιγοτερα) !!!Μηπως ξερεις τι προβληματα βγαζει η Suzuki και ποιο απο αυτα τα μοντελα θα μου προτεινατε και γιατι(και σε συγκριση με την Suzuki' διοτι για τη Virago εχω ακουσει και διαβασει πολλα)???

Ευχαριστω εκ των πρωτέρων για το ενδιαφερον!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Για αρχη ολοι θα σου συστησουμε να αποφυγεις τα τσοπερ γιατι δε φρεναρουν και δε στριβουν.

Καποιο μικρο street ή on-off θα σε βολεψει καλυτερα, και θα σε βοηθησει να μπεις ομαλα στο χωρο των 2 τροχων.

Ποσα χρηματα διαθετεις?
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Το οτι δεν φρεναρουν και δε στριβουν πιστευω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο κριτηριο(και πολύ γενικο)!!!Εχω οδηγησει αυτες τις μηχανες με σχετικη ανεση διοτι ολα (σχεδον) ειναι θεμα συνήθειας!Οποια αλλη μηχανη και να παρω (ακομα και παπι)-μετα απο αυτον τον παππου που οδηγω τωρα-θα αργησω πολυ να τη συνηθησω!Και επιμενω στο τσοπερ γιατι ειναι το στυλ μου!

Διαθετω μεχρι 1500 ευρω!
    explore your nature in two wheels

Το οτι δε φρεναρουν και στριβουν ειναι το αντικειμενικο κρητιριο

το υποκειμενικο ειναι οτι εσυ πιστευεις πως φρεναρουν και στριβουν. Σιγουρα παντως τα τσοπερ που αναφερεσαι ειναι πολυ πιο επικυνδινα απο street-naked-on_off στα ιδια κυβικα για τον παραπανω λογο.

μεχρι 1500 ειναι πολυ περιορισμενες οι επιλογες. τα λεω πολλες φορες και γινομαι γραφικος αλλα ας τα ξαναπω. μοτοσυκλετα 250κκ και πανω θελει χοντρικα 200€ λαστιχα 100€ αλυσιδα και κανα 100-200 για λαδια-φιλτρα-μπουζι-ρυθμισμα καρμπς αναλογως των κυλινδρων. Οποτε προσεξε τι αναλωσιμα χρειαζεται το εκαστοτε μεταχειρισμενο που κοιτας, γτι μπορει να βρεις μηχανακι με 1500 και να θελει αλλα 500. Επισης κανα 500€ θες για εξοπλισμο προστασιας για να κυκλοφορεις αξιοπρεπως με κρανος μπουφαν γαντια. Ασφαλεια αναλογως κυβικων, ηλικιας και περιοχης βαζω 100-150€ και μεταβιβαση 55€

Αν τα 1500 ειναι το συνολικο σου budget καταλαβαινεις οτι δε στεκει
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

Πραγματι για το service της μηχανης ενα 500 ευρω στο νερο θα φυγει το ξερω!!!Ομως 500 ευρω για εξοπλισμο νομιζω οτι λες πολλα!!Παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες μου ηταν χρησιμες!!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sani Προβολή μηνύματος
    Ομως 500 ευρω για εξοπλισμο νομιζω οτι λες πολλα!!
    και λιγα ειναι
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Κοιτα για μενα που ειμαι φοιτητης ειναι!!Τωρα αμα θελω να παω στο χωριο μου στη Σιλημνα θα τα δωσω!!!Βεβαια η επομενη απαντηση θα ειναι το οτι <δεν εχει σημασια η αποσταση αλλα να εξασφαλισεις μια ασφαλη οδηγηση> που συμφωνω απολυτα!!!Αλλα νταξει οκ :shrugs: !!!Στη σχολη μου θελω να πηγαινω και κανα ταξιδακι μικρο !!
    explore your nature in two wheels

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sani Προβολή μηνύματος
    Κοιτα για μενα που ειμαι φοιτητης ειναι!!Τωρα αμα θελω να παω στο χωριο μου στη Σιλημνα θα τα δωσω!!!Βεβαια η επομενη απαντηση θα ειναι το οτι <δεν εχει σημασια η αποσταση αλλα να εξασφαλισεις μια ασφαλη οδηγηση> που συμφωνω απολυτα!!!Αλλα νταξει οκ :shrugs: !!!Στη σχολη μου θελω να πηγαινω και κανα ταξιδακι μικρο !!
    το οτι εισαι φοιτητης δε σημαινει πως αξιζει λιγοτερο η σωματικη σου ακεραιοτητα απ οτι αν ησουν πετυχημενος επιχειρηματιας. Αρα εφοσον πας για μηχανη το σετακι κρανος-μπουφαν-γαντια ειναι δεδομενο, αν θες δηλαδη να ξεκινας με καλες βασεις. Κι εγω φοιτητης ξεκινησα να οδηγω ανσ ε βοηθαει και δν ειχα και καμια τρελη οικονομικη ανεση (ενω τωρα σκουπιζομαι με μωβ...).

στο πα και πιο πανω , αν δε βγαινει ο λογαριασμος μην παρεις μηχανη. Κριμα θα ναι να σαι τσιτα οικονομικα ή και μειον, να μη μπορεις να κανεις σερβις σωστο επειδη δεν σου φτανουν, να κυκλοφορεις με μουφα λαστιχα επειδη δεν εχεις κλπ κλπ. Δε τη χαιρεσαι ετσι τη μηχανη, και σιγουρα δεν αποτελει ποιοτικο και αξιολογο μεσο μετακινησης-βολτας.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανης chappy η chally
    από krals στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2005, 08:23
  2. αγορα μηχανης...???
    από kortomalteze στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2005, 19:58
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2005, 08:34
  4. Αγορα μηχανης (αντιπροσωπειας 'η παραεισαγωγης ?)
    από anco στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:54
  5. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •