Σήμερα γέννησε η σκυλιτσα μου :-):-) με έκανε παππού (αφού σαν παιδί μου την εχω :-))
Ηταν η πρώτη της γέννα και το ξεφτίλισε 10 έκανε !!!
Σήμερα γέννησε η σκυλιτσα μου :-):-) με έκανε παππού (αφού σαν παιδί μου την εχω :-))
Ηταν η πρώτη της γέννα και το ξεφτίλισε 10 έκανε !!!
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Αν θέλει κάποιος σκυλάκι ευχαρίστως να δώσω σε κάποιους που θα τούς εξασφαλίσει ενα σπίτι
Τελευταία τροποποίηση από imitrelos; 15/09/2013 στις 07:08.
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Δέν θές κανένα σκυλάκι μεγαλόσωμα έξυπνα και γλυκούτσικα
άσε που θα πηγαίνει με τήν σφήγκα και θα σε κάνει πιο γρήγορο![]()
Να σου ζησουν μαριε,οταν ξεπεταχτουν λιγο ανεβασε φωτο.
![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp
Ολα καλα και ολα ωραια , αλλα δεν επρεπε ρε συ να τη βαλεις να γεννησει... Τωρα αντε βρες 10 τρελους σαν και μας να θελουν σκυλο ...Μακαρι να βρεθουν σωστοι ανθρωποι ,αλλα χλωμο το κοβω.
Ευχαριστώ παιδιά :-) γενικά με έκανε η doggy χαρουμενο με τα γεννητούρια ασε που ξαλάφρωσε και απο τα 10 μικρα μεσα της
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Το θέμα είναι, ότι ποτέ δεν ξέρεις πόσα θα κάνεις μια θηλυκή σκυλίτσα. Μπορεί να κάνει από 7 έως 10 + . Στις σημερινές ημέρες λόγω της όλης κατάστασης, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα στο να βρουν σπίτι, ειδικά αν δεν είναι ράτσα. Με τόσα αδεσποτάκια σε φιλοζωικές, κυνοκομεία, σπίτια κλπ δεν βρίσκω το λόγο που θα πρέπει να βάζουμε τις σκυλίτσες μας να γεννούν, ειδικά όταν δεν έχουμε εξασφαλίσει σπίτι.
Μέσω φιλοζωικών σωματείων μπορεί να κάνει κάποιος στείρωση με 95 ευρώ.
Όπως και να έχει θα έχουμε το νου μας. Βάλε βέβαια φωτογραφίες όταν θα κοντεύουν 2 μηνών, που θα μπορούν να απογαλακτιστούν και να φύγουν από τη μανούλα.
![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Απλα ήθελα να γεννηση 1 φορά πριν την στειρωσω
Δεν ηταν θέμα κόστους
Αλλα τι να κανω σε αλλον την προοριζα σε αλλο έκατσε χα χα χα χα
Πω, πω ρε Μαριε!
Τοσο νεος κι εγινες ηδη παππους(της)...
Να τα χαιρεσαι και σου ευχομαι να βρεις ευκολα καλους ανθρωπους να τα δωσεις.
Ξερεις διασταυρωση, η κι η σκυλα σου αλανι ειναι;;;
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...