την παρασκευη που μας περασε πηγα να παρω την κοπελα μου με την μηχανη σε μια αποσταση 60 χλμ απο την πολη μου περιπου....Αναβω την μηχανη ρολοι φοραω κρανος μπουφαν γαντια και φευγω για βενζιναδικο...βαλε 20 ε του λεω και ξεκιναω...στο δρομο η μηχανη δεν εκανε κολπα η νερα η τουλαχιστον η απειρια μου δεν μ εδειξε κατι τετοιο...φτανω στον προορισμο μου σβηνω την μηχανη κανω ενα τσιγαρο και παμε να φυγουμε με την κοπελα μου.....ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΞΑΝΑ!!!να μην τα πολυλογω μετα απο καποια ωρα και με την βοηθεια ενος πολυ καλου ανθρωπου ταξιτζη που ηταν εκει κοντα φωναξαμε ενα μαστορα αλαξαμε μπουζι κοιταξε φιλτρο και με δυο μπαταριες και πολυ μιζα καταφερε να βαλει μπροστα την μηχανη που δεν κραταγε ρελαντι δουλευε σαν να καιει νερο και εκανε πολλα ακομα διαφορα μετα απο πολλους κοφτες του μαστορα στην μηχανη μου λεει προσεχε ελπιζω να φτασεις στο καλο....το παιδι ηρθε απο ενα χωριο 10 χλμ μακρια και ζηταγε 12 ευρο!!!ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...εκαψα την παλια εβαλα κατοσταρα και τωρα ειναι παλι ρολοι...