Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: νοθευμενη βενζινη!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της angelosxf650

νοθευμενη βενζινη!

την παρασκευη που μας περασε πηγα να παρω την κοπελα μου με την μηχανη σε μια αποσταση 60 χλμ απο την πολη μου περιπου....Αναβω την μηχανη ρολοι φοραω κρανος μπουφαν γαντια και φευγω για βενζιναδικο...βαλε 20 ε του λεω και ξεκιναω...στο δρομο η μηχανη δεν εκανε κολπα η νερα η τουλαχιστον η απειρια μου δεν μ εδειξε κατι τετοιο...φτανω στον προορισμο μου σβηνω την μηχανη κανω ενα τσιγαρο και παμε να φυγουμε με την κοπελα μου.....ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΨΕ ΞΑΝΑ!!!να μην τα πολυλογω μετα απο καποια ωρα και με την βοηθεια ενος πολυ καλου ανθρωπου ταξιτζη που ηταν εκει κοντα φωναξαμε ενα μαστορα αλαξαμε μπουζι κοιταξε φιλτρο και με δυο μπαταριες και πολυ μιζα καταφερε να βαλει μπροστα την μηχανη που δεν κραταγε ρελαντι δουλευε σαν να καιει νερο και εκανε πολλα ακομα διαφορα μετα απο πολλους κοφτες του μαστορα στην μηχανη μου λεει προσεχε ελπιζω να φτασεις στο καλο....το παιδι ηρθε απο ενα χωριο 10 χλμ μακρια και ζηταγε 12 ευρο!!!ηθελα να το μοιραστω μαζι σας...εκαψα την παλια εβαλα κατοσταρα και τωρα ειναι παλι ρολοι...
    δεν θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαυτη!!!!!:a36:

Μέλος Το avatar του/της T E O
    στειλε καποιον να κανει ελεγχο στο βενζιναδικο που πηγες, να βρουν νοθευμενη βενζινη να τον κλεισουν να τελειωνουμε, λοποδητες κλεφτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από T E O Προβολή μηνύματος
    στειλε καποιον να κανει ελεγχο στο βενζιναδικο που πηγες, να βρουν νοθευμενη βενζινη να τον κλεισουν να τελειωνουμε, λοποδητες κλεφτες
    XAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXA...μπας σε καλο σου....

ηθελα να παω εγω ο ιδιος να τα πουμε ενα χερακι αλλα δεν βγαζεις ακρη πραγματικα....αλλα το γεγονος αυτο το λεω σε ολους οπου βρεθω θα του κανω πραγματικα οσο περισοτερη ζημια μπορω!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angelosxf650 Προβολή μηνύματος
    ηθελα να παω εγω ο ιδιος να τα πουμε ενα χερακι αλλα δεν βγαζεις ακρη πραγματικα....αλλα το γεγονος αυτο το λεω σε ολους οπου βρεθω θα του κανω πραγματικα οσο περισοτερη ζημια μπορω!
    κοιτα τι θα κανεις, παρε ενα μπιτονακι με αριθμιση και πες του να σου βαλει μεχρι η αντλια να δειξει 10 λιτρα, αν συμφωνουν τα 10 λιτρα της αντλιας με 10 λιτρα στο μπιτονι εισαι ενταξει, αλλα αν ειναι λιγοτερα στο μπιτονι λουστον κατευθειαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    κοιτα τι θα κανεις, παρε ενα μπιτονακι με αριθμιση και πες του να σου βαλει μεχρι η αντλια να δειξει 10 λιτρα, αν συμφωνουν τα 10 λιτρα της αντλιας με 10 λιτρα στο μπιτονι εισαι ενταξει, αλλα αν ειναι λιγοτερα στο μπιτονι λουστον κατευθειαν :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Εάν ο τύπος βάζει σκέτο νερό μέσα κα το πουλάει για βενζίνη και να δείξει 10lt μάλλον δεν βοηθάει καθόλου... το θέμα δεν είναι κλέψιμο στη μέτρηση.

για να μην σας πω το αλλο και πεθανετε στα γελια...πριν ενα μηνα παω την μοτο για σερβις του λεω μεσα στα αλλα αλλαξε μου μπουζι και μ λεει ενα φορας θα στο αλλαξω ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΨΑΞΑ η μηχανη φοραει δυο.....Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΖΟΠΙΠΑ!

αλλαξε οπωσδηποτε μηχανικο, ειναι δυνατον να μην γνωριζει οτι αυτα τα bmw ειναι δικυλινδρα?

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    αλλαξε οπωσδηποτε μηχανικο, ειναι δυνατον να μην γνωριζει οτι αυτα τα bmw ειναι δικυλινδρα?
    Τζάκ πότ μιλάμε!!! Μονοκύλινδρο είναι και Suzuki...

αα οκ μπερδευτηκα απ τη φωτο

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    αα οκ μπερδευτηκα απ τη φωτο
    freewind βλεπω στην φωτο εγω..
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    freewind βλεπω στην φωτο εγω..
    Κάποιος έχει χάλια οθόνη..

freewind ειναι....πικρα μεγαλη......τωρα δεν ξερω αν ο κατασκευαστης προτινει διακιδα που ειχε πριν το μηχανακι απανω η μονοακιδα που μου εβαλε ο μαστορας οταν ξεμεινα γιατι δεν ειχε αλλα στο μαγαζι.... και το μανουαλ που μ ειχαν στειλει εδω δεν το γραφει.....ελα βγαλε ακρη...

Καραμελωμένο Μέλος Το avatar του/της Translatoras
    Φυσικά και να μην ξαναβάλεις από εκεί και φυσικά να τον ξεμπροστιάσεις στην παρέα σου.
    Στόμα με στόμα θα μαθευτεί πολύ γρήγορα.

Δεν θα βγουν πολλά με τις καταγγελίες και στο τέλος εσύ θα είσαι ο κακός και περίεργος.

Σχετικά με το νερό στη βενζίνη .....:

Ένας πάλιουρας πολιτικό προσωπικό στο 4ο κλιμάκιο του 310ΣΠΤΧ στα Γιάννενα μου είπε το εξής κόλπο:

Αν έχεις υποψία νερωμένης βενζίνης τότε ρίξε μέσα καθαρό ασετόν (περίπου 50 ml ανά 20 λίτρα καυσίμου).

Το καθαρό ασετόν δεσμεύει το νερό και εξακολουθεί να είναι αναφλέξιμο χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία του κινητήρα.
    -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 39 θύματααααα! -Δώσε μια εφημερίδα πιτσιρίκο.-Ορίστε κύριε. -Εφημερίδεεεες, μεγάλη απάτη 40 θύματααααα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostaspetrou
    To' χω πάθει!
    Σε καρμπυρατεράτο μηχανάκι αν βάλεις νερωμένο καύσιμο θα σου σβήνει όταν έχεις το γκάζι κλειστό διότι τότε το καύσιμο το παρέχει το ζιγκλέρ του ρελαντί.
    Επειδή αυτό είναι μικρό σε παροχή,αν μαζί με βενζίνη έχει και νερό τότε σβήνει.
    Όταν είσαι με το γκάζι τουλάχιστον ανοιχτό κατά 50%,δηλαδή η βελόνα του καρμπυρατέρ είναι σηκωμένη-έστω μερικώς-,δεν έχεις τέτοιο θέμα διότι η παροχή του κυρίως ζιγκλέρ είναι σαφώς μεγαλύτερη απ'αυτή του ζιγκλέρ ρελαντί,οπότε η έστω νερωμένη ποσότητα βενζίνης αρκεί,τουλάχιστον να μη σβήνει.

Σε ψεκαστά δυσκολότερα καταλαβαίνεις το νερωμένο καύσιμο.Αυτό όμως είναι δίκοπο μαχαίρι διότι έτσι δεν καταλαβαίνεις το κακό βενζινάδικο!
    Αν συνεχίζεις να βάζεις θα κάνεις ζημιά στα μπεκ.

Εσύ έχεις καρμπυρατεράτο,οπότε το κατάλαβες αμέσως.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. πως θα καταλαβουμε οτι η βενζινη που βαζουμε ειναι νοθευμενη
    από spyroszx στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 05/07/2021, 12:42
  2. νοθευμένη βενζίνη ;;;
    από archi στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/05/2013, 13:42
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2007, 16:10