Honda CB1000(1992-1997).Αξιζει?Για οτιδηποτε?
Με τρωει ο πισηνος μου και θα μπλεξω?
Ανταλλακτικα υπαρχουν?Αν ναι ειναι πανακριβα?
Γενικα,λεει κατι μετα απο τοσα χρονια?
Παρακαλω πολυ enlighten me....![]()
Honda CB1000(1992-1997).Αξιζει?Για οτιδηποτε?
Με τρωει ο πισηνος μου και θα μπλεξω?
Ανταλλακτικα υπαρχουν?Αν ναι ειναι πανακριβα?
Γενικα,λεει κατι μετα απο τοσα χρονια?
Παρακαλω πολυ enlighten me....![]()
The Ace of Spades
Αν ξερεις τι αγοραζεις και για ποιο λογο
τοτε ειναι μια χαρα.
Το μοτερ ειναι αθραυστο απο CBR-F εποχης, και βγαινει ακομη σε 1300
Εχει εισαχθει απο αντιπροσωπεια οποτε εχει οσα ανταλλακτικα εχουν και τα λοιπα χοντα-σαρακακης (τιποτα δλδ)
Ας ειναι καλα το ιντερνετ.
Έλα κάποια Δευτέρα στον Κρίκο να το δεις από κοντά και να σου πει ο Θεόφιλος888 ότι θέλεις να μάθεις
Αλλιώς περίμενε να δει το φρεντ και θα σου απαντήσει, στάνταρ![]()
Μήπως εσύ πήρες ένα τέτοιο από έναν γνωστό μου?
Καλο μηχανακι, αξιοπιστο οσο λιγα, παλια καστα μοτοσυκλετων. Βαρυ, σταθεροτατο στο δρομο, καει απο 5.5 εως και 10 λιτρα στα 100 αναλογα το χερι. Τα ανταλλακτικα μη σε απασχολουν. Σε 10 μερες το αργοτερο εχεις τα παντα διαθεσιμα. Ειναι μηχανακι για γαμο. Θα το κρατησεις πολλα χρονια. Αν το εχεις στην οδηγηση στριβει εκπληκτικα για τον ογκο του. Τα λαστιχα ειναι θεμα, αν αυτο που θα παρεις φοραει τις εργοστασιακες ζαντες. Βτ 28 απο vmax 1700 και καθαρισες.
Το δικο μου εχει 240 000 χλμ. Απροβληματιστα. Απο το μονο που με εχει αφησει, ειναι απο βραχυκυκλωμενη μπαταρια και βενζινη. Τι χρωμα ειναι;
Αυτο που βλεπω ειναι με 80000km ,ενα μαυρο.Απ'το συγκεκριμενο λειπουν τα οργανα,οποτε υπαρχει κ η περιπτωση να εχει φαει στουκα,οποτε θελει καλο ψαξιμο.Δεν το εχω δει ακομα απο κοντα.
Το θελω για 2ο μηχανακι,για ταξιδι εχω αλλο.
Αυτο που ηθελημενα απεκριψα και δεν ειπα στην αρχη για να γλητωσω το κραξιμο,ειναι οτι το θελω για καθημερινο μηχανακι...(ξερω τι θα πειτε,αλλα αντιπαθω σφοδρα τα παπια κ τα σκουτερ)
Εχει 18αρες ζαντες απο την μανα του ε?
The Ace of Spades
Θεόφιλε αυτό που πήραν απ τον γνωστό μου ,είχε θέμα με τα καρμπ ήταν κόκκινο, είχε όργανα, και το πήραν 8 κατοστάρικα