Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του moto.gr και καλώς σας βρήκα σαν νέο μέλος της, αν και έχω φάει ώρες και ώρες διαβάζοντας διάφορα θεματάκια... Ιδού ο προβληματισμός μου, σκεφτόμουν να αλλάξω μηχανή η μάλλον να πάρω μια δικιά μου γιατί αυτή που οδηγώ τώρα (kawa kle) είναι του πατέρα μου αν και την χρησιμοποιώ αποκλειστικά εγώ τα 4 τελευταία χρόνια. Αρχικά σκεφτόμουν κάτι σε γυμνό και είχα καταλήξει στο z750 και στο fz6n μοντέλα του 04-05 στα 2000 συν πλην. Τα είχα οδηγήσει και τα 2 και τα θεωρούσα αξιοσέβαστα μηχανάκια, επομένως όποιο έβρισκα κοντά στα χρήματα που ήθελα να ξοδέψω με καλύτερα χαρακτηριστικά χλμ, κατάσταση, service, λάστιχα κπλ κπλ.. θα το έπαιρνα
Έλα που έκανα το λάθος να οδηγήσω ενα ktm smc 660 του '05 και ερωτεύτηκα (βασικά ερωτευμένος απο παιδί ήμουν με τα ktm)... Την οδήγησα για πολύ λίγα μέτρα αλλά κατάλαβα το κτήνος που κρύβει μέσα της και τρελάαααααααθηκα.. Ένιωσα σαν να οδηγώ πρώτη φορά.. τέτοια πόρωση!!!!
Και τώρα σκέφτομαι τι να κάνω... εκεί που τα είχα όλα κανονισμένα στο μυαλό μου ήρθαν τα πάνω κάτω... Για το z και το fz6 τα είχα δει όλα.. καταναλώσεις-service-ανταλλακτικά και ήξερα περίπου σε τι έξοδα θα μπω... Για το ktm δεν ξέρω τίποτα, το μόνο που ξέρω είναι οτι θέλει απόλυτο σεβασμό στα service και την συντήρηση του...
Περιμένω λοιπόν τους εμπειρότερους και γνώστες του θέματος να μου λύσουν τα χέρια και να βρω μια άκρη για να πάρω ένα μηχανάκι που να το γουστάρω και να μην με πονάει και η τσέπη μου αυτούς τους δύσκολους καιρούς και να είναι και αξιόπιστο... Η χρήση που κάνω είναι πόλη (αθήνα) και κανα δυό ταξίδια το χρόνο και κανα νησάκι καλοκαίρι!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!