Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 22

Θέμα: πρόβλημα με 1000 Κ6

Νέο μέλος

πρόβλημα με 1000 Κ6

Γειά σας.θα ήθελα να με διαφωτίσει όποιος γνωρίζει για δυο προβληματάκια που έχουν παρουσιαστεί στο μηχανάκι μου.Πρώτον, μετά από ακινησία μηνών η αντλία του μπροστινού μου φρένου χρειάζεται εξαέρωση πολύ συχνά.Δεύτερον, στο κούμπωμα της δευτέρας και όσο διατηρώ αυτή την σχέση ακούγεται ένας θόρυβος(σαν φτερωτής που βρίσκει κάπου).Να σημειώσω ότι το κ6 το αγόρασα καινούργιο, του έχω κάνει περίπου 12000km και το δουλεύω με πολύ στοργή μπορώ να πώ. Ευχαριστώ.

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    Το ίδιο μου κανει κι εμένα με την αντλία σε κ9 600 που αγορασα προσφατα. Ειναι στο προγραμμα να το παω για ελεγχο μες στην ερχομενη βδομαδα.
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Από όσα έχω διαβάσει όταν μένει πολύ καιρό παρκαρισμένο παίρνουν αέρα τα φρένα και θέλουν συχνή εξαέρωση.
    Επίσης ταιριάζουν τρόμπες από άλλα 1000 (CBR1000RR) που δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα.

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Μπορει να θες κιτ επισκευης...
    Ride(s) the wind of change...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Μπορει να θες κιτ επισκευης...
    σωστά, το έπαθα κι εγώ στο daytona και αλλάζοντας τα τσιμουχάκια της τρόμπας έστρωσε.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Το θεμα της τρομπας ειναι συνηθες....Δεν αξιζει να δωσεις τα 60 ευρω για το κιτακι.Καλυτερα βαλε κατι ακομα και βαλε μια αλλη τρομπα (ειτε after,ειτε απο αλλο μοντελο).

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από halkos Προβολή μηνύματος
    Γειά σας.θα ήθελα να με διαφωτίσει όποιος γνωρίζει για δυο προβληματάκια που έχουν παρουσιαστεί στο μηχανάκι μου.Πρώτον, μετά από ακινησία μηνών η αντλία του μπροστινού μου φρένου χρειάζεται εξαέρωση πολύ συχνά.Δεύτερον, στο κούμπωμα της δευτέρας και όσο διατηρώ αυτή την σχέση ακούγεται ένας θόρυβος(σαν φτερωτής που βρίσκει κάπου).Να σημειώσω ότι το κ6 το αγόρασα καινούργιο, του έχω κάνει περίπου 12000km και το δουλεύω με πολύ στοργή μπορώ να πώ. Ευχαριστώ.
    Δεν δοκιμαζεις πρωτα να αλλαξεις υγρα φρενων με φρεσκα? Επισης, ισως ειναι ωρα (αν το πηρες το 06) να βαλεις σωληνακια υψηλης πιεσης.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    +1000 στον Big,για τα σωληνακια.

Σημερα πηγα στο συνεργειο για το ιδιο πρόβλημα το δικο μου μιας και ετοιμαζομαι για 3ημεράκι, και η ετυμηγορία εβγαλε ένοχο το εμβολο της αντλιας που πάει σετάκι με τα τσιμουχάκια. Κόστος περίπου στα 50€ τα οποία προσφέρθηκε να καλύψει η αντιπροσωπεία απ όπου το πήρα. Αψογη εξυπηρέτηση... .Το μόνο κακό ειναι οτι θα περιμένω 2 εβδομάδες για το ανταλλακτικο. Έχει παρατηρηθέι σε τουλαχιστον άλλα 3 GSXR στη Θεσσαλονίκη απ οτι μου είπαν και συνήθως μετά απο κάποιες μέρες που ήταν σε ακινησία.

καλύτερη λύση κατ'εμέ και σε καλές τιμές στο ebay είναι ένα σετάκι τρόμπας-monoblock δαγκάνων από CBR 1000 08 και μετά και θα βρείς την υγειά σου....αυτό έχω κάνει εγώ...πολλοί βάζουν και από Κ9 (που δε θέλουν και αποστάτες) αλλά τα φρένα του CBR είναι καλύτερα...
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Αλλάχτηκε σήμερα πρωί πρωί τελικά η αντλία... ελπίζω να ξεμπέρδεψα οριστικά με το συγκεκριμένο προβληματάκι. Θα δείξει εντός των επομενων ημερών. Άφησα και το extra βάρος που είχε το 8αράκι γερμανοπολύγωνο στο γκαράζ! Και πάλι ευχαριστώ στα παιδιά στην αντιπροσωπεία για την αψογη εξυπηρέτηση!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της foler
    Οποιος θελει μπορει να την βγαλει πιο οικονομικα αλλαζοντας μονο τα 2 λαστιχακια και οχι ολο το σετ (μαζι με το εμβολακι δηλαδη). Τα εχω αλλαξει και στην μοτο αλλα και στο ντρομπακι του συμπλεκτη στο κουτι. Ολα ειναι παρομοια, εγω τα προμηθευτηκα απο φρεναδικο φορτηγων με κοστος: Ασε 2Ε αν εχεις!

Θα ξεφραγκιαστεί η σουζούκι λέμε.

Μπορεί να αργεί λίγο αλλά το κάνει...
    Τώρα εγώ που έχω αντλία από cbr τί κάνω;
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2011, 18:01
  2. Πρόβλημα με τη σέλα στο CBF-1000
    από κάφρος στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2009, 16:23
  3. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Gsxr 1000 K7
    από gat0s στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 12