Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 136

Θέμα: Μεταχειρισμένο : Ιδιώτης ή έμπορος?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DgSensei

Μεταχειρισμένο : Ιδιώτης ή έμπορος?

Καλημέρα σε όλους!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα bmw f650 gs μοντέλο από 2000-2004 και επειδή είναι η πρώτη μου μοτοσυκλέτα (πριν είχα παπάκι) έχω πελαγώσει λίγο με τις αγγελίες.Βλέπω ότι υπάρχουν στο car.gr και σε άλλα site αγγελίες και από ιδιώτες και από εμπόρους.Από ιδιώτες τα πράματα είναι σχετικά απλά,πας βλέπεις ,ελέγχεις και πέρνεις.Στους εμπόρους είναι λίγο αλλιώς τα πράματα.Πιστεύεται ότι αξίζει η αγορά από έμπορο?Μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη?Οι περισσότεροι φαντάζομαι δεν θα δεχθούν να γίνει έλεγχος σε άλλο συνεργείο?Τα περισσότερα μηχανάκια που βλέπω από εμπόρους είναι στα 35000 χιλιόμετρα πράγμα που εμένα μου λέει γυρισμένο κοντέρ...Έχω βρει κάνα δυό καλές ευκαιρίες σε εμπόρους αλλά αναρωτιέμαι αν είναι αξιόπιστες.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DgSensei Προβολή μηνύματος
    Πιστεύεται ότι αξίζει η αγορά από έμπορο
    όχι

Μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη?
    όχι

Οι περισσότεροι φαντάζομαι δεν θα δεχθούν να γίνει έλεγχος σε άλλο συνεργείο
    παλιότερα με τίποτα, πλέον ίσως και ναι...

Τα περισσότερα μηχανάκια που βλέπω από εμπόρους είναι στα 35000 χιλιόμετρα πράγμα που εμένα μου λέει γυρισμένο κοντέρ...
    ναι

Έχω βρει κάνα δυό καλές ευκαιρίες σε εμπόρους αλλά αναρωτιέμαι αν είναι αξιόπιστες.
    όχι

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Προτίμησε ιδιώτη.

Γρήγορες και συμπυκνωμένες οι απαντήσεις χαχαχαχα Ευχαριστώ!
    Θα αγνοήσω λοιπόν τους εμπόρους και θα επικεντρωθώ σε ιδιώτες.Βέβαια ούτε και με τον ιδιώτη μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν έχει γυρισμένο κοντέρ.Σε μια αγγελία πχ ο τύπος έχει μοντέλο 2001 με 25000 χιλιόμετρα.Λέει πως είναι πραγματικά αλλά πως να το τσεκάρεις?

αν δε μπορείς εσύ, θα το κάνει ο μάστορας της επιλογής σου
    είναι κάποια σημεία που μαρτυρούν την φθορά της μοτοσυκλέτας

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Το κοντέρ σε F650GS είναι αρκετά δύσκολο εως απίθανο να γυρίσει. Τα χιλιόμετρα αποθηκεύονται στη ECU.

Για infos γενικά ψάξε εδώ : http://www.f650.com/

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Aν ενα μηχανακι εχει 25000 χιλιομετρα μπορεις να το καταλαβεις απο διακοπτες, μαμα φρενα, δοντι στο δισκο, γρατζουνιες στη κλειδαρια, βιδες στη μασκα κλπ. Η γενικη εικονα ειναι που σου λεει κατι και εννοειται οτι ολα αυτα ειναι σχετικα.

custom-cruiser
    ...Μου εχει κανει εντυπωση οτι αρκετοι (και μιλαω κυριως για την κατηγορια μοτοσυκλετας που μ'ενδιαφερει...) προσπαθουν να πουλησουν παση θυσια μηχανες 5ετιας η 10ετιας "ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!" η αν μιλησεις μαζι τους σου λενε με υφος διθυραμβικο στο τηλεφωνο..."φιλαρακο η μοτο ειναι στην πενα!Δεν της λειπει ουτε μια βιδα...την ειχε καποιος γερος και τωρα τη δινει κοψοχρονια..."Οταν βεβαια δεις απο κοντα... (Εχω δει τρελα και παλαβα πραγματα σ' αυτο το χωρο αγγελιων)..Λοιπον με δυο λογια εγω σου συνιστω ιδιωτη...αλλα τα ματια σου 14!Εναν καλο-καλο ελεγχο και,γιατι οχι?,ΚΤΕΟ προκαταβολικα, διαγνωση σε ενα εμπιστο συνεργειο....ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ οδηγησε την οσο περισσοτερο μπορεις, οσο σε αφησει ο ιδιοκτητης της... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ... προσεξε μηπως εχει εμφανη σημαδια απο πτωση...στα γκριπ,στις μανετες,στα ποδωστηρια,εξατμιση...μπαγκαζιερα, αν υπαρχει...

Απαράδεκτο Μέλος Το avatar του/της Black Diamond
    τα πράγματα είναι απλά. και οι δύο μπορεί (ο έμπορος σίγουρα) να προσπαθήσουν να πουν ψέμματα. Ο ένας το έχει κάνει επάγγελμα και ο άλλος ελπίζεις να τον καταλάβεις αν το προσπαθήσει. προσωπικά μόνο από ιδιώτη και πάντα με μηχανικό.
    bike away your everyday routine

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    ...Μου εχει κανει εντυπωση οτι αρκετοι (και μιλαω κυριως για την κατηγορια μοτοσυκλετας που μ'ενδιαφερει...) προσπαθουν να πουλησουν παση θυσια μηχανες 5ετιας η 10ετιας "ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!!!ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ!!!" η αν μιλησεις μαζι τους σου λενε με υφος διθυραμβικο στο τηλεφωνο..."φιλαρακο η μοτο ειναι στην πενα!Δεν της λειπει ουτε μια βιδα...την ειχε καποιος γερος και τωρα τη δινει κοψοχρονια..."Οταν βεβαια δεις απο κοντα... (Εχω δει τρελα και παλαβα πραγματα σ' αυτο το χωρο αγγελιων)..Λοιπον με δυο λογια εγω σου συνιστω ιδιωτη...αλλα τα ματια σου 14!Εναν καλο-καλο ελεγχο και,γιατι οχι?,ΚΤΕΟ προκαταβολικα, διαγνωση σε ενα εμπιστο συνεργειο....ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ οδηγησε την οσο περισσοτερο μπορεις, οσο σε αφησει ο ιδιοκτητης της... ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ... προσεξε μηπως εχει εμφανη σημαδια απο πτωση...στα γκριπ,στις μανετες,στα ποδωστηρια,εξατμιση...μπαγκαζιερα, αν υπαρχει...
    Φίλε δυστυχώς έτσι είναι.Επίσης, για να πω την αλήθεια οι τιμές μου φαίνονται εξωφρενικές.Δηλαδή ρε παιδιά για f650 δεκαετίας με 70000 χιλιόμετρα είναι φυσιολογικό να ζητάνε 2500?Ακόμη και τα 2000 πολλά μου φαίνονται και θα τα έδινα μόνο για πολύ καλοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα.Είμαι υπερβολικός?

Άσχετη ερώτηση: Τι είναι συνηθέστερο,ραντεβού κατευθείαν στο συνεργείο για να τη δω κι εγώ και ο μηχανικός ή πρώτα ραντεβού μόνος μου και μετά αν μ'αρέσει 2ο ραντεβού στον μηχανικό?

Ο καθένας ζητάει ότι θέλει
    τελείως διαφορετικό με το τι παίρνει εν τέλει
    προφανώς πας μία μόνος ή με κάναν φίλο, μπορεί να μη σου αρέσει η μηχανή καθόλου, δεν υπάρχει λόγος να τραβάς τον άλλον από την δουλειά του

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Φίλε δυστυχώς έτσι είναι.Επίσης, για να πω την αλήθεια οι τιμές μου φαίνονται εξωφρενικές.Δηλαδή ρε παιδιά για f650 δεκαετίας με 70000 χιλιόμετρα είναι φυσιολογικό να ζητάνε 2500?Ακόμη και τα 2000 πολλά μου φαίνονται και θα τα έδινα μόνο για πολύ καλοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα.Είμαι υπερβολικός?

Είσαι. Πόσο θες να τη πάρεις; 1500; Τόσο δίνουν μηχανάκια του 95.

Δυστυχώς και οι ιδιώτες είναι στην κοσμάρα τους. Ζητάνε όσα τους λείπουν , κατά κανόνα.
    Δύσκολα βρίσκεις ευκαιρία στις αγγελίες, τόσο σε μηχανάκια, όσο και σε οτιδήποτε άλλο.
    Αγόρασαν το Χ αντικείμενο 1000 ευρώ πριν από δυο χρόνια και θέλουν να το πουλήσουν 800, όταν η τιμή του καινούριου έχει πέσει στα 750.
    Έχουν ρίξει 500 ευρώ για άχρηστες έξτρα αηδίες και έχουν την απαίτηση να τα πάρουν πίσω .
    Κοίτα λοιπόν πρώτα τις αγγελίες, μήπως βρείς κάποια ευκαιρία και αν δεν βρείς σημαντικά καλλίτερη τιμή από τους εμπόρους, τότε προτίμησε τους δεύτερους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikonian Προβολή μηνύματος
    Δυστυχώς και οι ιδιώτες είναι στην κοσμάρα τους. Ζητάνε όσα τους λείπουν , κατά κανόνα.
    Δύσκολα βρίσκεις ευκαιρία στις αγγελίες, τόσο σε μηχανάκια, όσο και σε οτιδήποτε άλλο.
    Αγόρασαν το Χ αντικείμενο 1000 ευρώ πριν από δυο χρόνια και θέλουν να το πουλήσουν 800, όταν η τιμή του καινούριου έχει πέσει στα 750.
    Έχουν ρίξει 500 ευρώ για άχρηστες έξτρα αηδίες και έχουν την απαίτηση να τα πάρουν πίσω .
    Κοίτα λοιπόν πρώτα τις αγγελίες, μήπως βρείς κάποια ευκαιρία και αν δεν βρείς σημαντικά καλλίτερη τιμή από τους εμπόρους, τότε προτίμησε τους δεύτερους.
    Με ποιά λογική να προτιμήσεις τον έμπορο?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Είσαι. Πόσο θες να τη πάρεις; 1500; Τόσο δίνουν μηχανάκια του 95.
    Οκ.Είμαι καινούριος σε αυτή την αγορά οπότε λογικό είναι να μην έχω καλή αντίληψη του τι παίζεται.Ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Σελίδα 1 από 10 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  2. Μεταχειρισμένο!!!!!
    από nikoskkk στο forum BMW
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2005, 18:17
  3. Modenas μεταχειρισμενο....
    από KeLeYTiS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2005, 16:48
  4. μεταχειρισμένο Fazer
    από angels_gr στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2005, 14:59
  5. Μεταχειρισμενο v-strom 650
    από eliasgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 00:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ