Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 75

Θέμα: εκλαπη gsxr 1000 '08 απο Βολο -- ΒΡΕΘΗΚΕ

εκλαπη gsxr 1000 '08 απο Βολο -- ΒΡΕΘΗΚΕ

η αγγελια ηταν φιλου εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4185178/

εκλαπη παρασκευη μεσημερι...ο τυπος ηρθε να το αγορασει και ηθελε να κανει μια βολτα γυρω απ το τετραγωνο και δεν γυρισε ποτε....εχουν ειδοποιηθει αρχες για κινητα του,δαχτυλικα αποτυπωματα κτλ...
    προσοχη σε αναλογα περιστατικα οταν σας τυχει!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devilos Προβολή μηνύματος
    η αγγελια ηταν φιλου εδω http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4185178/

εκλαπη παρασκευη μεσημερι...ο τυπος ηρθε να το αγορασει και ηθελε να κανει μια βολτα γυρω απ το τετραγωνο και δεν γυρισε ποτε....εχουν ειδοποιηθει αρχες για κινητα του,δαχτυλικα αποτυπωματα κτλ...
    προσοχη σε αναλογα περιστατικα οταν σας τυχει!!!
    Ρωτήσατε σε νοσοκομεία μήπως είχε κάποιο ατύχημα δοκιμάζοντάς το;
    'Οπως και να έχει εύχομαι να βρεθεί σύντομα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    κριμα.......
    μακαρι να το ηθελε μονο για βολτα γιατι αν το εχει σπασει σε κομματια ακομα κι αν τον βρεις θα κανει τον κινεζο
    ναι το εκανα βολτα το γυρισα πισω και μετα δεν ξερω τι εγινε............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Το πιο πιθανό να είναι σεσημασμένος, οπότε θα βγει κάποια άκρη από τα αποτυπώματά του. Αν πάει στο τμήμα θα μιλήσει ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    του το εδωσε για βολτα ο φιλος σου που την πουλουσε και ο αλλος το πηρε και εφυγε?
    ή του το εδωσε για βολτα, το επεστρεψε και την επομενη μερα εκανε φτερα και υποψιαζεστε οτι ειναι αυτος?

σαν καλοπροαιρετος ο φιλος μου (κακωςςςςςςς) του το εδωσε να το δοκιμασει αφου ηπιαν και ενα καφεδακι κανα τεταρτο στο χερι και τα ειπαν...το πηρε και δεν ξαναγυρισε ποτε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    τι είπες τώρα???????
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Νέο μέλος
    ειναι συνηθισμενα τετοια ειδους περιστατικα .....

μακαρι να βρεθει ( ολοκληρο ) !!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devilos Προβολή μηνύματος
    σαν καλοπροαιρετος ο φιλος μου (κακωςςςςςςς) του το εδωσε να το δοκιμασει αφου ηπιαν και ενα καφεδακι κανα τεταρτο στο χερι και τα ειπαν...το πηρε και δεν ξαναγυρισε ποτε
    δυσκολα τα πραγματα..(αν ηταν βεβαια η 2η περιπτωση θα ηταν ακομα πιο δυσκολα)...
    αν εχει απασχολησει τις αρχες, λογικα θα βρεθει γιατι ειναι πιο ευκολο να βρεθουν στοιχεια του...
    αν ομως οχι, τοτε ας ξεκινησει να ψαχνει σε τιποτα αγγελιες ο φιλος σου, μηπως βρει κανενα κομματι που να το ξερει οτι ειναι απο το δικο του μηχανακι...

μακαρι να βρεθει...

ο φιλος ειναι τελειως ακαλυπτος γιατι δεν μπορει να αποδειξει οτι ο αλλος δεν επεστρεψε το μηχανακι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ο φιλος ειναι τελειως ακαλυπτος γιατι δεν μπορει να αποδειξει οτι ο αλλος δεν επεστρεψε το μηχανακι
    τι λετε ρε παιδια?
    απο την στιγμη που εχει δηλωθει κλοπη για το συγκεκριμενο οχημα και ειναι στο ονομα του η αδεια, τι ακαλυπτος λετε??

το θεμα ειναι κατα ποσο τον ξερουν εκει στο Βολο τον τυπο που την πηρε ή οχι...

προσοχη παντως γιατι μαθαμε οτι το κανουν παντου αυτο τωρα...τωρα εγινε η στραβη τι να πεις

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Γιατί να δώσεις το μηχανάκι σου σε άγνωστο έτσι απλά; . Εγώ, όταν πηγαίνω σε υποψήφιους αγοραστές, ακόμα και το κλειδί βγάζω κατευθείαν και το έχω στην τσέπη μου. Μόνο εγώ το βάζω μπροστά και μόνο εγώ το πηγαίνω βόλτα. Ποτέ σε ερημικές τοποθεσίες, ποτέ στο σπίτι μου και ποτέ με πινακίδα. Πονηρευτείτε λίγο.

Μακάρι να βρει άκρη το φιλαράκι σου. Αυτό που λέει ο toyar είναι, μάλλον, ότι αν δε βρεθεί το μηχανάκι όντως στην κατοχή του άλλου, είναι εξαιρετικά δύσκολο να τον ενοχοποιήσει επειδή "πήρε το μηχανάκι μου βόλτα και δεν το ξαναγύρισε ποτέ".
    Life begins at 45°.

η δηλωση κλοπης βοηθαει αν τον πιασουν καβαλα στο κλεμμενο
    αν βρουν τα στοιχεια του και πανε σπιτι του θα πει οκ το ειδα σε αγγελια, ενδιαφερομουν να το αγορασω, το εκανα δοκιμη και το επεστρεψα
    τι μπορουν να του κανουν;
    τωρα αν ειναι <<γνωστος>> τις αστυνομιας θα δουλεψει η αγια σφαλιαρα...........

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    η δηλωση κλοπης βοηθαει αν τον πιασουν καβαλα στο κλεμμενο
    αν βρουν τα στοιχεια του και πανε σπιτι του θα πει οκ το ειδα σε αγγελια, ενδιαφερομουν να το αγορασω, το εκανα δοκιμη και το επεστρεψα
    τι μπορουν να του κανουν;
    τωρα αν ειναι <<γνωστος>> τις αστυνομιας θα δουλεψει η αγια σφαλιαρα...........
    α, ομορφα...
    δλδ να παω εγω με 2 φιλαρακια σε οποιον πουλαει μηχανακι...
    ειτε θελει, ειτε δεν θελει να του το παρουμε βολτα και να μην το ξαναεπιστρεψουμε..και μετα μολις με βρει η αστυνομια να πω "το ειδσ σε αγγελια, ενδιαφερομουν να το αγορασω, το εκανα δοκιμη και το επεστρεψα"...

και να ελπιζω να μην μου κανουν τιποτα...

αυτη ειναι η λογικη, σωστα??

το οτι θα υπαρχει η καταθεση του ιδιοκτητη της μηχανης οτι την πηρε ενας καραφλος μεσαιου αναστηματος που τον λενε Σταυρο, σιγα μην παιξει ρολο για τους μπατσους...
    ρε τι ακουμε...

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κλοπη gsxr 1000 μπρoστα απο το fix
    από dkmusic στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/01/2011, 02:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας