για να μην τα πολυλογω σκαει προχτες σπιτι ενας φακελος απο δημο αθηναιων ειδοποιηση - λογαρισμος πληρωμης γραφει με ημ. εκδοσης 11/2013
και λεει πως πρεπει να πληρωσω για μια κληση που εγινε 30/12/2011 στις 12:45 καπου στο κεντρο κοντα πλατεια βαθης αναφεροντας τον αριθμο πινακιδας μου και μαρκα αυτ/του γραφει VACTIC ?????και το πιο κουφο ειναι πως εγω ελλειπα εκτος αθηνων απο 20/12 εως 10/1 και δεν φτανει αυτο αλλα το μηχανακι ηταν στο συνεργειο απο 5/12 για γενικο σερβις σχεδον λυμενο ολο...
αντε τωρα να βγαλεις ακρη, και δεν ειναι τα 40€ που θελουνε οι καραγκιοζιδες αλλα θα πρεπει να τρεχω να βγαλω ακρη στον δημο αθηναιων...τα νευρα μου γ@μο το στανιο μου...!!!!
100% δεν εχει γινει αυτη η παραβαση, αλλα αντε εγω να το αποδειξω... εχω απορια να δω τι γραφει η κλιση επανω...
σημ. σε εναν συναδελφο στην δουλεια μου ανέφερε παρομοιο περιστατικο αλλα για τον δημο λαρισσης οπου τελικα βρηκε συννενοησιμο υπαλληλο που εκατσε και εψαξε και βρηκε πως κατα την καταγραφη της κλησης στο συστημα περαστικα λαθος ο αριθμος της πινακιδας...
καμια γνωμη???