Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 8 από 8

Θέμα: anal-κυκλωση...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

anal-κυκλωση...

Ειναι τρεις νυχτεριδες και καθονται κρεμασμενες αναποδα σε ενα κλαρι....σε μια φαση η μια κανει φρααααπ και φευγει.....επιστρεφει μετα απο καμια ωρα με το στομαχι τουμπανο και αιματα στο προσωπο της....

-Που ησουν ρε ? τι εγινε?

>Αφηστε παιδια....τον βλεπετε τον πυργο?.....ποιο πισω εχει ενα χωριο μιλαμε το ηπια ολο ..... παιδια , νεους , γερους , ζωα....μιλαμε εσκασα στο αιμα.....

...μετα απο λιγο η δευτερη νυχτεριδα φευγει και αυτη.....επιστρεφει μετα απο δυο ωρες με ενα καφασι σοδες και αιματα στο στο προσωπο και στα φτερα της....

-Τι εκανες ρε και εισαι ετσι?

>Τον βλεπετε τον πυργο?.....ποιο πισω μετα το χωριο , εχει μια κωμοπολη...τα γαμησα ολα δεν εχω ξαναπιει τοσο αιμα στην ζωη μου.....

...σε καποια φαση και η τριτη νυχτεριδα φευγει και γυρναει μετα απο πεντε λεπτα ολη βουτηγμενη μεσα στα αιματα...

-Που πηγες ρε ?

>Τον βλεπετε τον πυργο?.......................................εγω δεν τον ειδα.....

------------------------------------------------------------------------------------

Ενα παιδακι πασχει απο μια σπανια μορφη δυσλεξιας....μπορει να μιλησει και να πει ολα τα συμφωνα , αλλα απο φωνηεντα λεει μονο τα αλφα....

Οι γονεις του το πανε σε ενα φημισμενο γιατρο που ειδικευεται σε τετοιες περιπτωσεις .... η θεραπεια αρχιζει.....

-Για πρωτη λεξη θα ηθελα να μου πεις το ενα.....

>Α.....α....ε.....εεεε.....εεενα...ενα!

-ΜΠΡΑΒΟ!! ειδες που μπορεις?.....τωρα θελω να μου πεις την λεξη κιτρινο....

>κκκκ.....κκααα....κατρανα!

-...οχι, οχι κατρανα......κιιιιτριιιινοοοο.....ελα πες το μπορεις.....

>κκκ....κααα...κιιι...κιι...κιτρινο!

-ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!....παρε μια σοκολατα....τα ΄πας τελεια...θα σου δωσω αλλη μια σοκολατα αν μου πεις την λεξη φρουτο....

>φφφ...φραα....

-Ελαααα....προσπαθησε....

>Φφφφφρουου.....φρουτο!!

-ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!! .... τωρα πες ολη την προταση......ενα κιτρινο φρουτο...

>......Μπανανα!

------------------------------------------------------------------------------------

Ξημερωνει μια υπεροχη ανοιξιατικη ημερα στο δασος.....ο λαγος βγαινει απο την φωλια του και μην μπορωντας να αντισταθει στο μεγαλειο της ομορφιας που αντικρυζει , αρχιζει να τρεχει....ετσι χωρις λογο ..... περνωντας μπροστα απο το σπιτι του ασβου τον βλεπει ετοιμο να παρει πρεζα......σταματα και του λεει....

-Ασβε!.....τι ειναι αυτα που κανεις ?...κοιτα γυρω σου....η φυση φορεσε τα γορτινα της ....και εσυ κανεις κακο στον εαυτο σου?....ελα να τρεξουμε μαζι ......να νοιωσουμε ελευθεροι.....

..Ο ασβος πειθεται παραταει την συριγγα και αρχιζει να τρεχει μαζι με τον λαγο.....σε μια φαση περνανε μπροστα απο το σπιτι του λυκου , που εχει στριψει ενα γαρο και ετοιμαζεται να το καπνισει....σταματανε και ο λαγος του λεει.....

-Λυκε!!....δεν το πιστευω αυτο που βλεπω.....δεν ειναι ανοητο να καταστρεφεις την ζωη σου με αυτον τον τροπο?......ελα μαζι μας ....ελα να τρεξουμε......να γεμισουμε με ανοιξιατικο αερα τα πνευμονια μας......

...ο λυκος το σκεφτεται , παραταει το γαρο και αρχιζει να τρεχει μαζι τους.....περνωντας εξω απο το σπιτι του σκατζοχοιρου , τον βλεπουν να σπαει μια γραμμη κοκας......ο λαγος του λεει:

-Σκατζοχοιρε!!.....ασε αυτες τις συνηθειες και ελα να τρεξουμε μαζι.......

...οποτε λεει ο σκατζοχοιρος :

>α γαμησου ρε!..οποτε παιρνει ο λαγος ecstasy πρεπει να τρεχουμε σαν μαλακες στο δασος?

Ειναι τρια νεγρακια και τσακωνονται για το ποιου ο πατερας ειναι ποιο μαυρος...λεει το πρωτο....

-Εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που την νυχτα δυσκολα τον διακρινεις....

-Σιγα!!...λεει το δευτερο ...εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που και την ημερα τον διακρινεις με δυσκολια.....

οποτε λεει το τριτο...

-Εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που μια φορα εκλασε και ειχαμε σκοταδι για τρεις μερες....

Η πρωτη εξερευνητικη αποστολη Ποντιων στην Ανταρκτικη φτανει σε ενα χωριο εκιμοων.....ο αρχηγος της αποστολη χαιρεταει εναν αντρα και τον ρωταει:

-Συγνωμη.....εχετε μαυρες γυναικες στο χωριο σας?

>Μαυρες?...οχι!!

ο αρχηγος της αποστολης γυρναει στους αλλους και λεει...

-Σας τα λεγα εγω μαλακες!!.....

μετα ρωταει τον εσκιμωο...

-Ασπρομαυρες γυναικες εχετε στο χωριο σας?

>Ασπρομαυρες??...οχι βεβαια!!!

οποτε γυρναει στους αλλους και λεει...

-Σας τα λεγα μαλακες!!......πιγκουϊνοι ηταν αυτα που γαμησαμε....

ta korifea!!!

xaxaxaxa na ginei sticky sta anekdota!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: anal-κυκλωση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Ειναι τρεις νυχτεριδες και καθονται κρεμασμενες αναποδα σε ενα κλαρι....σε μια φαση η μια κανει φρααααπ και φευγει.....επιστρεφει μετα απο καμια ωρα με το στομαχι τουμπανο και αιματα στο προσωπο της....

-Που ησουν ρε ? τι εγινε?

>Αφηστε παιδια....τον βλεπετε τον πυργο?.....ποιο πισω εχει ενα χωριο μιλαμε το ηπια ολο ..... παιδια , νεους , γερους , ζωα....μιλαμε εσκασα στο αιμα.....

...μετα απο λιγο η δευτερη νυχτεριδα φευγει και αυτη.....επιστρεφει μετα απο δυο ωρες με ενα καφασι σοδες και αιματα στο στο προσωπο και στα φτερα της....

-Τι εκανες ρε και εισαι ετσι?

>Τον βλεπετε τον πυργο?.....ποιο πισω μετα το χωριο , εχει μια κωμοπολη...τα γαμησα ολα δεν εχω ξαναπιει τοσο αιμα στην ζωη μου.....

...σε καποια φαση και η τριτη νυχτεριδα φευγει και γυρναει μετα απο πεντε λεπτα ολη βουτηγμενη μεσα στα αιματα...

-Που πηγες ρε ?

>Τον βλεπετε τον πυργο?.......................................εγω δεν τον ειδα.....

μολις 8 μερες πριν...

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=13628

Ενα παιδακι πασχει απο μια σπανια μορφη δυσλεξιας....μπορει να μιλησει και να πει ολα τα συμφωνα , αλλα απο φωνηεντα λεει μονο τα αλφα....

Οι γονεις του το πανε σε ενα φημισμενο γιατρο που ειδικευεται σε τετοιες περιπτωσεις .... η θεραπεια αρχιζει.....

-Για πρωτη λεξη θα ηθελα να μου πεις το ενα.....

>Α.....α....ε.....εεεε.....εεενα...ενα!

-ΜΠΡΑΒΟ!! ειδες που μπορεις?.....τωρα θελω να μου πεις την λεξη κιτρινο....

>κκκκ.....κκααα....κατρανα!

-...οχι, οχι κατρανα......κιιιιτριιιινοοοο.....ελα πες το μπορεις.....

>κκκ....κααα...κιιι...κιι...κιτρινο!

-ΕΙΣΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ!!....παρε μια σοκολατα....τα ΄πας τελεια...θα σου δωσω αλλη μια σοκολατα αν μου πεις την λεξη φρουτο....

>φφφ...φραα....

-Ελαααα....προσπαθησε....

>Φφφφφρουου.....φρουτο!!

-ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!! .... τωρα πες ολη την προταση......ενα κιτρινο φρουτο...

>......Μπανανα!

χμμμμ. μολις ΧΘΕΣ και μαλιστα απο εσενα τον ιδιο!!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=13917
    παρατηρω προβληματα απομνημονευσης!....

Ξημερωνει μια υπεροχη ανοιξιατικη ημερα στο δασος.....ο λαγος βγαινει απο την φωλια του και μην μπορωντας να αντισταθει στο μεγαλειο της ομορφιας που αντικρυζει , αρχιζει να τρεχει....ετσι χωρις λογο ..... περνωντας μπροστα απο το σπιτι του ασβου τον βλεπει ετοιμο να παρει πρεζα......σταματα και του λεει....

-Ασβε!.....τι ειναι αυτα που κανεις ?...κοιτα γυρω σου....η φυση φορεσε τα γορτινα της ....και εσυ κανεις κακο στον εαυτο σου?....ελα να τρεξουμε μαζι ......να νοιωσουμε ελευθεροι.....

..Ο ασβος πειθεται παραταει την συριγγα και αρχιζει να τρεχει μαζι με τον λαγο.....σε μια φαση περνανε μπροστα απο το σπιτι του λυκου , που εχει στριψει ενα γαρο και ετοιμαζεται να το καπνισει....σταματανε και ο λαγος του λεει.....

-Λυκε!!....δεν το πιστευω αυτο που βλεπω.....δεν ειναι ανοητο να καταστρεφεις την ζωη σου με αυτον τον τροπο?......ελα μαζι μας ....ελα να τρεξουμε......να γεμισουμε με ανοιξιατικο αερα τα πνευμονια μας......

...ο λυκος το σκεφτεται , παραταει το γαρο και αρχιζει να τρεχει μαζι τους.....περνωντας εξω απο το σπιτι του σκατζοχοιρου , τον βλεπουν να σπαει μια γραμμη κοκας......ο λαγος του λεει:

-Σκατζοχοιρε!!.....ασε αυτες τις συνηθειες και ελα να τρεξουμε μαζι.......

...οποτε λεει ο σκατζοχοιρος :

>α γαμησου ρε!..οποτε παιρνει ο λαγος ecstasy πρεπει να τρεχουμε σαν μαλακες στο δασος?

δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ψαξω κιολας!!!

αχ, δεν αντεχω, θα το βαλω το link: http://www.moto.gr/forums/showthread...&threadid=1401

Ειναι τρια νεγρακια και τσακωνονται για το ποιου ο πατερας ειναι ποιο μαυρος...λεει το πρωτο....

-Εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που την νυχτα δυσκολα τον διακρινεις....

-Σιγα!!...λεει το δευτερο ...εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που και την ημερα τον διακρινεις με δυσκολια.....

οποτε λεει το τριτο...

-Εμενα ο πατερας μου ειναι τοσο μαυρος που μια φορα εκλασε και ειχαμε σκοταδι για τρεις μερες....

εκεινο που λεγαμε παραπανω για προβληματα απομνημονευσης? μαλλον θεμα μνημης εχουμε τελικα! ΚΟΨΕ τις τρελλες αγελαδες!!!

το ξαναβαλες χθες!!!

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=13917

Η πρωτη εξερευνητικη αποστολη Ποντιων στην Ανταρκτικη φτανει σε ενα χωριο εκιμοων.....ο αρχηγος της αποστολη χαιρεταει εναν αντρα και τον ρωταει:

-Συγνωμη.....εχετε μαυρες γυναικες στο χωριο σας?

>Μαυρες?...οχι!!

ο αρχηγος της αποστολης γυρναει στους αλλους και λεει...

-Σας τα λεγα εγω μαλακες!!.....

μετα ρωταει τον εσκιμωο...

-Ασπρομαυρες γυναικες εχετε στο χωριο σας?

>Ασπρομαυρες??...οχι βεβαια!!!

οποτε γυρναει στους αλλους και λεει...

-Σας τα λεγα μαλακες!!......πιγκουϊνοι ηταν αυτα που γαμησαμε....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	recycle_bart_final3.gif 
Προβολές:	199 
Μέγεθος:	27,2 KB 
ID:	26181
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χωσε bartlal

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    δώσεεεεεεεεεεεεεεεε

:rotflmao: :rotflmao:

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    :rotflmao: :rotflmao: kai elega bartlal... 8a to valei to shmataki ... den 8a to valei ??

poly kala ta anekdotakia anyway ...

:rotflmao: :rotflmao:
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε bartal....νομιζα οτι ειχε χαθει το post....ειχα κανει μαλακια και το εβαλα στις αναζητησεις, υπεθεσα οτι το ξυρισαν....

τρελες αγελαδες?...ντεμοντε.....η νοσος των πουλερικων αντιθετα θα φορεθει πολυ φετος.....

Παρόμοια θέματα

1. anal - κυκλωση!
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 09:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ