που μπορω (οδος κ αριθμο) να μου φτιαξουν , μια γωνια μεταλλικη ,σιδερο βαμενο,με 11mm εσωτερικη διαμετρο απο την μια ακρη και με 11mm εξωτερικη διαμετρο απο την αλλη ακρη;
που μπορω (οδος κ αριθμο) να μου φτιαξουν , μια γωνια μεταλλικη ,σιδερο βαμενο,με 11mm εσωτερικη διαμετρο απο την μια ακρη και με 11mm εξωτερικη διαμετρο απο την αλλη ακρη;
Σε μηχανουργείο!
Κολοκοτρώνη 72.![]()
Sent from me using a computer.
ευχαριστω ,θα το κοιταξω
Καλά το βλέπω να μπαίνει αργότερα και να με αρχίζει στα καντίλια γιατί τον έστειλα άδικα Πειραία αν μένει Αθήνα. Πάτρα κέντρο αν είναι καταβλακιώτης κτλ. Όχι τίποτε άλλο, οδός Κολοκοτρώνη υπάρχει σε όλες τις Πόλεις της Ελλάδας.
Sent from me using a computer.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Στο Πειραια στην οδο Ρετσινα (μονοδρομος) αν κανεις αριστερα στν αντιπροσωπια της SEAΤ, νομιζω Κωσταντινουπολεως λεγεται, στο πρωτο, δευτερο, τριτο, τεταρτο στενο ειναι γεματο απο μηχανουργια. Αν κανεις μια βολτα θα βρεις πολλα.
ερώτηση παρολίγον οφτόπικ...
θέλω να φτιάξω κάγκελα για τη μηχανή αλλά σκέφτομαι λόγω βάρους αντί για σιδερένια σωλήνα πάχους 2mm να χρησιμοποιήσω αλουμινένια πάχους 3mm... τι λένε οι γνώστες και οι σιδηροτεχνίτες του φόρουμ, θα κρατήσει σε ενδεχόμενη σαβούρα.....???? ή θα λιώσει και θα τσακίσει το αλουμίνιο....?