Λίγο μελλοντικό αλλά για να έχω μια άποψη.
Υπάρχει κανένας μάστορας στην Αττικη γνώστης του (αντικειμένου) για να αναλάβει γενικό (σέρβις) σε εντελώς λυμένο μοτέρ ΧΤ 500 1982.
Λίγο μελλοντικό αλλά για να έχω μια άποψη.
Υπάρχει κανένας μάστορας στην Αττικη γνώστης του (αντικειμένου) για να αναλάβει γενικό (σέρβις) σε εντελώς λυμένο μοτέρ ΧΤ 500 1982.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
Ποιο αναλυτικά λοιπών.
Το μοτέρ είναι δεμένο και θεωρητικά δουλεύει.
Θα λυθεί εντελώς και θα φτιαχτή από την αρχή.
Στο ειδικός μάστορας επιμένω.Με άνεση χρόνου.
Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.
τι ειδικο ρε φιλε ψαχνες σε ενα μοτερ τεχνολογιας στρογγυλοφαναρου παπιου?
Για να προσέξει ρε παιδία. Να μην κάνει βιαστικές δουλειές. Να βάζει μια βίδα την ημέρα αλλά σωστά.
σορι με την επιμονη μου αλλα ειμε καμενος.
αν ειναι γατος ο μαστορας στο λυνει και στο δενει στο αψε σβησε..
[QUOTE=taisteal;2412560]αν ειναι γατος ο μαστορας στο λυνει και στο δενει στο αψε σβησε..[/QUOTE]
ποιος βιαζετε?
με σωστη δουλεια 5-10 ημερων το πολυ αυτο το μοτερ μπορει να γινει καινουριο. Και οι 5-10 ημρες χρειαζονται οχι γιατι θα λυνει και θα δενει ο μαστορας απ το πρωι μεχρι το βραδυ, αλλα επειδη θελει και καποιο χρονο για να παρει τα ανταλλακτικα και να το παει-φερει στο ρεκτιφιε
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!
Ο μαστορας σιγουρα θα βιαζεται για να πληρωθει και να αδειασει και το χωρο του. Αν του πεις παρε το χρονο σου, θα το βαλει σε μια κουτα και περιμενε εσυ ποτε θα το πιασει...
τι 5 10 μερες ρε παιδια η 10 μηνες...ο μονος λογος για να μεινει τοσο καιρο το μοτερ λυμενο, ειναι να περιμενεις καποιο ανταλλακτικο...σαν δουλεια για τον πιο σχολαστικο μαστορα, ολα by the book ειναι ενα απογευμα δουλεια...αντε δυο αν ειμαστε και με ανεση χρονου...για να ξερουμε και τι λεμε δηλαδη...
οπως σου ειπε και ο πανος απο πανω, αν ο μαστορας παει αυτηρα με το βιβλιο του κατακσευαστη θα παρει λιγο χρονο και θα γινει εγγυημενη δουλεια.
Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...
για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!