Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 88

Θέμα: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Plzzzzz

Question ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ Plzzzzz

Αλάνια κατ'αρχήν καλησπέρα!!!
    έχω πάρει ένα fazer600 του 07' και χρειάζομαι επειγόντως λάστιχα......ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!!!
    Ξέρει κανένας να μου πει τι λάστιχο να βάλω???
    Η χρήση της μηχανής θα είναι κυρίως για την πόλη και κανένα ταξιδάκι που και που....2,3...6 φορές το χρόνο
    σημειωτέων δεν είμαι κανένας έμπειρος οδηγός που θα οδηγάει στα όρια κλπ κλπ....

μου έχουν προτείνει τα εξής:
    METZELER M1....240 Ε
    PIRELLI ROSSO CORSA.....320 E
    PIRELLI CORSA 3....270 Ε

(μου είπαν ότι τα metzeler είναι καλά για πόλη γιατί ζεσταίνονται γρήγορα!)

................................ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ........................

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    εγω εχω βαλει michelin pilot road 2!
    μια χαρα λαστιχακι ειναι! και ουτε εγω ειμαι εμπειρος!!

μου είπαν για το pilot ότι είναι πιο ακριβό(δεν ξέρω τιμή) και κρατάει και λιγότερα χιλιόμετρα....
    επίσης μου είπε κάποιος έμπορος ότι είχαν βγάλει κάποια προβληματάκια παλιά όπως ότι φθείρονταν και σε κάποιους ξεκολούσαν κομματάκια..(δεν ξέρω πόσο αξιόπιστος είναι ο έμπορος όμως)

να σε πω εγω μιας και ειμαι και εγω λαστιχας!
    το μισελεν που ανεφερα ειναι τουριστικο λαστιχο αρα δεν ειναι για να το πινεις το μηχανακι με αυτα!
    αν θες να τη δεις ροσσι πας σε κατι πιο σπορτ! η διαρκεια του ελαστικου ειναι αναλογα με τη
    χρηση που κανεις! αν το πας το μηχανακι φετες θα εχουν μικροτερη διαρκεια! αν το πας νορμαλ
    τοτε θα σε βγαλουν παραπανω!
    βασικος παραγοντας της φθορας εκτος απο τη χρηση ειναι και η πιεση!! με σωστη πιεση δεν
    προκειτε να εμφανισει ανομιομορφες η περιεργες φθορες αν το πας νορμαλ το μηχανακι!
    εσυ βασικα το μονο προβλημα που ισως να εχεις ειναι οτι τα λαστιχα σου, οποια και αν βαλεις θα
    τρωγονται περισσοτερο στο κεντρο λογω περισσοτερης χρησης στην πολη και λογο του οτι αν
    βγαινεις παραεξω δεν θα το πλαγιαζεις πολυ λογω ελλειψης εμπειριας! οπως και να εχει οτι και να
    βαλεις προτιμησε τουριστικα πελματα!!

πέτυχα σε λαστιχά δλδ...
    όπως εξήγησα και από την αρχή δεν έχω την εμπειρία για τρελά πλαγιάσματα κλπ απλά δεν με βοηθάς μιλώντας γενικά γιατί είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ:o
    αν έκανες και καμιά ονομαστική πρόταση ελαστικών θα με βοηθούσες πολύ!!!

Υ.Γ. αυτό για την πίεση θα το έχω στα υπ'όψιν...

κοιτα επειδη μηχανακι απο μηχανακι εχουν τεραστια διαφορα στο στησημο, δεν μπορω με σιγουρια
    να σου πω βαλε τα ταδε, γιατι το οτι εμενα μου αρεσουν δε σημαινει οτι θα αρεσουν στον οποιοδηποτε!
    απ'οσο εχω ακουσει παντως πολυ καλα στο δικο σου μηχανακι δουλευουν τα μισελεν που σου ειπα,
    τα pirelli angel καθως και τα metzeler m5!

(επεσες σε λαστιχα μεν, αλλα περισσοτερο ασχολουμαι με κουτια παρα με μηχανες!)

χαχαχχα....ευχαριστώ για την βοήθεια όπως και να'χει!

και κάτι άλλο,τι διαφορά έχει το Μ1 με το Μ5 ας πούμε?

εάν είσαι άπειρος οδηγός, θα πρτιμήσεις ένα μαλακό ελαστικό, που να έρχεται γρήγορα κοντά σε θερμοκρασία λειτουργίας και μη δίνεις σημασία στο πόσα χλμ θα σου βγάλει.
    Μαγικά λάστιχα δεν υπάρχουν, ένα corsa III ίσως είναι αυτό που ψάχνεις, καλυτερα όως να συμβουλευτείς και ένα έμπειρο λαστιχά (πμ)
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

φιλαράκι το corsa ζεσταίνεται εύκολα???(για χρήση σε πόλη)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ουσιαστικα αφου εισαι απειρος οδηγος, δε θες κατι πολυ μαλακο...συνεπως σπορ...

τα μετζελερ μ1 ειανι παμπαλαια...εχουν βγει αλλα δυο μοντελα, μ3 και μ5 που ειναι και τα δυο παρα πολυ καλα λαστιχα και βγαζουν χιλιομετρα...και δε προκειται να σε προδωσουν ποτε...

το κορσα 3, επισης ψιλοπαλιο, εχει αντικατασταθει απο το ροσσο κορσα...καθαρα σουπερσπορτ λαστιχα, η αληθεια ειναι πως δε σου χρειαζονται οι ''αρετες'' τους...ειναι σχεδον ιδια κατηγορια με τα μ3-μ5...νομιζω πως για σενα καλυτερα τα απλα diablo rosso...

τα πιρελια αγγελακια ξεχνα τα, ειναι καθαρα τουριστικα λαστιχα και ''μπετα''...τα βαζουν σε πολυ μεγαλα και βαρια μηχανακια...

τωρα τα μισελεν οι αποψεις διιστανται...εμενα δε μου αρεσουν τα pilot...ωστοσο εχουν φοβερο κρατημα στο βρεμενο(βεντουζα λεμεεεεεεε)...τα απλα πιλοτ τα βρισκεις και αρκετα φτηνα...οπως και τα μ3, οπως και τα κορσα3 πλεον...ψαξε στους γνωστους λαστιχαδες που βγαζουν κατα καιρους προσφορες(περιστερας, μπουκης κλπ μερικα ονοματα θα μπορεσουν να σε κατατοπισουν και βγαζουν καλες προσφορες, φυσικα υπαρχουν κι αλλοι)

Thumbs up

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ουσιαστικα αφου εισαι απειρος οδηγος, δε θες κατι πολυ μαλακο...συνεπως σπορ...

τα μετζελερ μ1 ειανι παμπαλαια...εχουν βγει αλλα δυο μοντελα, μ3 και μ5 που ειναι και τα δυο παρα πολυ καλα λαστιχα και βγαζουν χιλιομετρα...και δε προκειται να σε προδωσουν ποτε...

το κορσα 3, επισης ψιλοπαλιο, εχει αντικατασταθει απο το ροσσο κορσα...καθαρα σουπερσπορτ λαστιχα, η αληθεια ειναι πως δε σου χρειαζονται οι ''αρετες'' τους...ειναι σχεδον ιδια κατηγορια με τα μ3-μ5...νομιζω πως για σενα καλυτερα τα απλα diablo rosso...

τα πιρελια αγγελακια ξεχνα τα, ειναι καθαρα τουριστικα λαστιχα και ''μπετα''...τα βαζουν σε πολυ μεγαλα και βαρια μηχανακια...

τωρα τα μισελεν οι αποψεις διιστανται...εμενα δε μου αρεσουν τα pilot...ωστοσο εχουν φοβερο κρατημα στο βρεμενο(βεντουζα λεμεεεεεεε)...τα απλα πιλοτ τα βρισκεις και αρκετα φτηνα...οπως και τα μ3, οπως και τα κορσα3 πλεον...ψαξε στους γνωστους λαστιχαδες που βγαζουν κατα καιρους προσφορες(περιστερας, μπουκης κλπ μερικα ονοματα θα μπορεσουν να σε κατατοπισουν και βγαζουν καλες προσφορες, φυσικα υπαρχουν κι αλλοι)

φιλαράκι ήσουν απόλυτα κατανοητός!!!!
    ευχαριστώ και εσένα για την βοήθεια........
    απλά επειδή δεν ξέρω.....σε τι τιμές παίζουν τα μ3-μ5 και τι τιμες το diablo rosso?
    αν π.χ. το μ1 εχει 240 και το μ5 320 αξίζει το μ5?θα δω διαφορα δλδ?(ρωτάω γτ ειναι και δύσκολοι οι καιροι)
    Υ.Γ. οι τιμες που γράφω στην αρχή είναι απο τον μπούκη.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:

Έχει κανείς γνώμη για τα M5 σε σχέση με τα Pilot Power / Pilot Power 2CT? Αν γίνεται θα ήθελα γνώμη από κάποιον που τα έχει δοκιμάσει και τα δύο.

Μέχρι τώρα έχω φορέσει:

- Michelin Pilot Road - 1 ζευγάρι - Αχαρακτήριστα κακό

- Michelin Pilot Road 2 - 1 ζευγάρι - ΠΟΛΥ τουριστάδικα για τα γούστα μου... ΔΕΝ.

- Michelin Pilot Power - 6 ζευγάρια - Μου άρεσε πολύ. Αξιοπρεπέστατο (τιμιότατο) και στο βρεγμένο. Μου άρεσε πολύ και η αρκετά "τριγωνική" του κορώνα.

- Pirelli Diablο Rosso - Καλούτσικο... αλλά δεν. Αν ζεσταθεί ΚΑΛΑ, είναι μια χαρά. Στο βρεγμένο δεν μπόρεσα ποτέ να το ψυχολογήσω (σε αντίθεση με το power). Κορώνα πιο ουδέτερη απ' του Power.

Ώρα για αλλαγή, ξανά, και σκέφτομαι:

- Pilot power 2CT (φαντάζομαι σαν το απλό power που το ξέρουμε και το αγαπάμε)
    - Metzeler M5

Γνώμες?

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    εχω βαλει μονο το απλο power οποτε δε μπορω να σου πω αντικειμενικα...

αλλα αμα δεν εχουν μεγαλες διαφορες με αυτο που λες...Μ5 δαγκωτο...αλλα σε βρεμενο το μισελεν ειναι καλυτερο...

εδιτ:φυσικα προσωπικη αποψη για την χρηση που κανω εγω, οποτε δεν ισχυουν τα ιδια για ολους...

η διαφορα στην τιμη παντως ειναι μεγαλη μεταξυ του απλου power kai toy m5...

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    εχω βαλει μονο το απλο power οποτε δε μπορω να σου πω αντικειμενικα...
    Το Pilot POWER έτσι, OXI το Road?

αλλα σε βρεμενο το μισελεν ειναι καλυτερο...
    To Pilot Power καλύτερο απ' το Μ5 στο βρεγμένο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Να ρωτήσω κι εγώ κάτι:

Έχει κανείς γνώμη για τα M5 σε σχέση με τα Pilot Power / Pilot Power 2CT? Αν γίνεται θα ήθελα γνώμη από κάποιον που τα έχει δοκιμάσει και τα δύο.

Μέχρι τώρα έχω φορέσει:

- Michelin Pilot Road - 1 ζευγάρι - Αχαρακτήριστα κακό

- Michelin Pilot Road 2 - 1 ζευγάρι - ΠΟΛΥ τουριστάδικα για τα γούστα μου... ΔΕΝ.

- Michelin Pilot Power - 6 ζευγάρια - Μου άρεσε πολύ. Αξιοπρεπέστατο (τιμιότατο) και στο βρεγμένο. Μου άρεσε πολύ και η αρκετά "τριγωνική" του κορώνα.

- Pirelli Diablο Rosso - Καλούτσικο... αλλά δεν. Αν ζεσταθεί ΚΑΛΑ, είναι μια χαρά. Στο βρεγμένο δεν μπόρεσα ποτέ να το ψυχολογήσω (σε αντίθεση με το power). Κορώνα πιο ουδέτερη απ' του Power.

Ώρα για αλλαγή, ξανά, και σκέφτομαι:

- Pilot power 2CT (φαντάζομαι σαν το απλό power που το ξέρουμε και το αγαπάμε)
    - Metzeler M5

Γνώμες?

εσύ δεν έχει πρόβλημα, τα ζεσταίνεις όλα!!! ta michelin ποτέ δεν τα συμπάθησα, και τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει. Τα Μ5 όμως είναι καταπληκτικά
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια, με κλέβουν!
    από Elektra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 11:53
  2. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 10:56
  3. Βοηθεια με το τερας μου!!
    από jdoohan στο forum Off topic