Καλησπερα σαν νεο μελος και σαν πιτσιρικοςεχω μια ερωτηση για τις εξατμισεις.Ειναι παρανομες οι motosport? Αν ναι ποιες? Μεγαλο ,μεσαιο Η μικρο στομιο..? Ευχαριστω!!!!
![]()
Καλησπερα σαν νεο μελος και σαν πιτσιρικοςεχω μια ερωτηση για τις εξατμισεις.Ειναι παρανομες οι motosport? Αν ναι ποιες? Μεγαλο ,μεσαιο Η μικρο στομιο..? Ευχαριστω!!!!
![]()
γεια χαρά
παράνομη μία εξάτμιση χαρακτηρίζεται από τα ντεσιμπελ που βγάζει....
Και απο το ποσα @@ μπορει να σπαει.
Και επειδη εμενα μου τα σπαει με μεγαλη ευκολια σου λεω οτι ειναι παρανομη! (το ιδιο και αι σεμπρινγκ)
Σχεδον ολες οι αφτερ μαρκετ για παπια ειναι παρανομες για τον μπεο
Περα απο το προστιμο παιζει ακινητοποιηση μεχρι την αντικατασταση της
Θα μου πεις<τοσοι και τοσοι κυκλοφιρανε>
Ναι αλλα δεν ξερεις ποτε θα σε τσακωσουνε
Απο την αλλη το βρισιμο που θα τρως απο τους γυρω σου θα ειναι πολλαπλασιο απο την μηδαμινη αυξηση αποδοσης που θα δεις με την εξατμιση
Φιλικα Δημητρης
Αν είναι μέσα στο νόμιμα όρια όσον αφορά την ένταση του ήχου που παράγει (db), τότε είναι νόμιμη.
Υπαρχει περιπτωση πιτσιρικας να αλλαξει εξατμιση και να μην βαλει καγκουρικη με φουλ ηχο?
Ο,τι και να σου πουμε για τον θορυβο δεν θα σου αλλαξει αποψη...
Το θεμα ειναι οτι νομιμες-ξενομιμες ΔΕΝ θα σου δωσουν τιποτα σε αποδοση...και ασε τι θα σου πει ο ''Μπαμπης ο μαστορας''...
Δεν μιλαμε για μοτερ που εχει αναγκη να βγαλει τεραστιο ογκο καυσαεριων ουτε η σχεδιαση καμιας εξατμισης παπιου που εχω δει ειναι κατι περισσοτερο απο σταθερης διατομης σωληνα...
Αν θες καλυτερη αποδοση ,δεσε τους λαιμους της μαμα εξατμισης με θερμομονωτικη ταινια (σαν αυτες που βαζουν πολλοι στα τουρμπο αμαξια - αμιαντοταινια νομιζω την ζητας ή κοιτα στο ebay για thermal exhaust insulation).
Θερμοτερα καυσαερια=ταχυτερα κινουμενα καυσαερια
Υπ'οψιν, ακομα και 1000αρι να ειχες δυσκολα θα εβλεπες διαφορα σε δυναμομετρο (και κυριως στις μεσαιες, αν και αυτο παιζει αναλογως τον κινητηρα) και σε καμια περιπτωση δεν σου λεω οτι θα παρεις +10 αλογα (σε ενα χιλιαρια ζητημα να δεις 2-3 αλογα στις μεσαιες ,οποτε αναλογικα σε ενα παπι ισως εβλεπες 0,1-0,2+ αλογα σε δυναμομετρο).
Απο το τιποτα (ή και αρνητικο αποτελεσμα) της μοτοσπορτ ,πιστευω ειναι καλυτερα...
Το παπι μου εχει μαμα εξατμιση
Και τα πιτσιρικια μου τα κανω βιντεο-παιδεια με εντουρο και ΜΧ τα καγκουριλικια απαγορευονται δια ροπαλου...
Συμφωνω πως για πολλους λογους δεν αξιζει να εχει φασαριοζικη εξατμιση ενα παπι,αλλα για την ιστορια και επειδη αναφερθηκε παραπανω οτι δεν εχει διαφορα σε αποδοση,θα πω πως απο τη δικη μου εμπειρια,διαφορα εχω δει με την προσθηκη εξατμισης και σχετικα αισθητη μαλιστα.
φαντάζομαι το έχεις μετρήσει σε δυναμόμετρο για να το λες έτσι?
Έχεις δίκιο, υπάρχει διαφορά και μάλιστα αισθητή. Ο λόγος είναι ότι όλα τα μηχανάκια έρχονται φιμωμένα λόγω προδιαγραφών για να μπορέσουν να εισαχθούν σε μια χώρα. Έχω το crypton 135 και η μαμίσια ήταν για τον μπεο, αλλάχτηκε με G.P.R. και πραγματικά είδα διαφορά ειδικά στις μεσαίες.
![]()
Δες την παραπάνω απάντηση. Όχι δεν πήγα δυναμόμετρο και ναι δεν κάνω λάθος, το μηχανάκι ανοίγει πολύ πιο εύκολα και δείχνει την δύναμή του στις μεσαίες που χρειάζομαι κιόλας μιας και κινούμαι πολύ στην πόλη.
Η αλήθεια όμως είναι ότι με 50 -70 € δεν παίρνεις τπτ παρά μόνον θόρυβο και εισπράττεις πολύ μπινελίκι από τους γύρω σου. Θέλει να δώσεις σεβαστό ποσό για να δεις διαφορές και βεβαίως μετά οπωσδήποτε καυσανάλυση !!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αυτό που θέλω να πω είναι οτι, ακόμα και στο παπί, το να πάρεις να βάλεις μία εξάτμιση δεν λέει τίποτα από μόνο του....
αν το κάνεις σκέτο, ενδεχομένως κάπου θα κερδίσεις, ενδεχομένως κάπου θα χάσεις....
ωστόσο, πρέπει να επισημάνω οτι πολλές φορές, πείθουμε τον εαυτό μας οτι κερδίσαμε ενώ στην ουσία έχουμε χάσει (δεν λέω οτι ισχύει στην περίπτωσή σου)....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).