κι εμενα μου το κανει καποιες φορες ακριβως το ιδιο πραγμα που περιγραφεις.
κανω μια επανεκινηση κι ολα ενταξει. δεν ξερω τι φταιει.
βεβαια εγω εχω λινουξ.
του έχω κάνει 2-3 φορες χωρίς αποτέλεσμα. Το περίεργο είναι πως δεν δουλεύει τίποτα από το tools, help, history κλπ.
Η διαμόρφωση της σελίδας είναι σαν pop up σελίδα του mozilla. Τι στο διάολο %^&^&^&%$$#$##$#%^^&%&%![]()
Ανοιξε τον εξπλορερ και καντον ντιφολτ με εισαγωγη σελιδοδεικτων απο τον μοζιλα και μετα κανε αυτο που σου ειπα.....
αν και πιστεύω οτι κάτι είτε στην "προβολή" έχεις ενεργοποιήσει είτε πατώντας το περτικαλί πάνω αριστερά με το βελάκι......
Τελευταία τροποποίηση από spyrakos35; 10/02/2014 στις 07:15.
Βύρωνα κατ' αρχήν πάτα ctrl + r win key + R και μετά δώσε "%APPDATA%\Mozilla\" χωρίς τα εισαγωγικά, για να μεταβείς στο home directory του mozila. Από εκει μπορείς να μπεις στον φάκελο profile και αν υπάρχουν υποφάκελοι (πρέπει να υπάρχουν), μπες στον πιο πρόσφατο και κράτα τα αρχεία του φακέλου bookmarkbackups ώστε να μην χάσεις τους σελιδοδείκτες σου.
Επίσης ρίξε μια ματιά αν το αρχείο profile.ini είναι τσεκαρισμένο σαν μόνο για ανάγνωση. edit δεν πρέπει να είναι
Στο έκανε όταν έκανες κάποια αναβάθμιση ή όταν κατέβασες κάποιο αρχείο?
Τελευταία τροποποίηση από daz; 10/02/2014 στις 07:37.
Sent from me using a computer.
Στην συνέχεια άνοιξε το αρχείο profile.ini με το notepad και πες μας τι γράφει. Έτσι όπως μας τα περιγράφεις μάλλον είναι κενό. Αν ναι αντικατέστησέ το απ' το πιο πρόσφατο backup που είχες κάνει. Αν δεν έχεις buckup .. θα σου πω τι να γράψεις.
Χμμμ...
Δοκιμάζω να ξανακατεβασω την τελευταία εκδοσ η και όταν πάω να κάνω install δεν προχωράει γιατί είναι ανοιχτός ο Firefox, που όμως δεν είναι...Το task manager μόνο το update file μου δείχνει.
Daz, Σπύρο τώρα είδα τα ποστ σας, μπαίνω από κινητό.
Επειδή φεύγω σε λίγο και δεν ξέρω πότε θα ξαναβρω πρόσβαση σε pc..
Αν το Profile.ini είναι κενό δες εδώ..
https://forum.hellug.gr/index.php?topic=3102.0;wap2
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Άνοιξε task manager και κοίτα στα processes, όχι applications. Κλείσε ότι instance του mozilla βλέπεις. Ξαναδοκίμασε.
Δε μπορώ να βοηθήσω παραπάνω γιατί δε χρησιμοποιώ αυτή τη μαλακία, αλλά δες εδώ:
https://support.mozilla.org/en-US/kb...sing-bookmarks
Life begins at 45°.