Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Αναρτήσεις FZ8

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor

Αναρτήσεις FZ8

εδω και λιγο καιρο ψαχνομαι για αναρτησεις για το fazer8 μιας και οι μαμα ειναι αρκετα μαλακες για τα γουστα μου.επειδη για ohlins bitubo Κλπ το κασε ξεφευγει πολυ και δεν εχω τρελες απαιτησεις απο το μηχανακι βρηκα σε πολυ καλη τιμη πισω αναρτηση και εμπρος ελατηρια με λαδακια της hagon(σε χαμηλοτερη τιμη απο εξωτερικο κλπ κλπ).η ερωτηση μου ειναι αν το καταστημα αυτο ειναι αξιοπιστο(θελει προκαταβολη για την παραγγελια) και φυσικα αν υπαρχει καμια αποψη (περαν των οσων εχω διαβασει) για τις hagon.το καταστημα ειναι το riderstock.ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα που παραθετω το ονομα αλλα δεν βλεπω αλλη λυση...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Αν είναι μαλακές να αλλάξεις ελατήρια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    να αλλάξεις λάδια.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ειναι πολυ σημαντικο το βαλβινγκ να ταιριαζει στην σκληροτητα του ελατηριου, οποτε τα σκληροτερα ελατηρια μπορει να κανουν την μηχανη να χορευει στο δρομο. Πιο μαλακα μπορεις να βαλεις, πιο σκληρα δυσκολα.

Εχει δοχειο αζωτου? Αν ναι, τοτε το πιθανοτερο ειναι να εχει καποια ποιοτητα στην κατασκευη της, οποτε ενα τεχνιτης μπορει να την βελτιωσει. Πηγαινε στο site της racetech και βαλε τα κιλα σου στη μηχανη σου ωστε να δεις αν κατ'αρχην τιθεται θεμα ελατηριου.

Αν απο την αλλη θες να αγορασεις καινουργια, εχε υποψιν και τις nitron στα 450 περιπου.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Hagon έβαλα εγώ τα παρηγγειλα απο το κατάστημα που αντιπροσωπεύει την εταιρία στην Ελλάδα ήταν αρκετά εξυπηρετικοι και συνεπείς χρειάσθηκε περίπου 20 ημέρες για να παραληφθούν από Αγγλία

Τωρα για το προιων έμεινα αρκετα ικανοποιημένος σχετικά με τα μαμά τα οποία το αμορτισέρ ήταν αρκετα basic, της έβαλα και το επίπεδο ποιότητας αναβαθμίστηκε αισθητά!

Όμως έχω την εντύπωση ότι το αμορτισέρ στο 800αρι είναι αρκετα καλό και μπορεί να δεχθεί ρυθμίσεις για να έρθει στα μέτρα σου, θα σε συμβούλευα να ψάξεις καλά πρώτα πριν αντικαταστήσεις

Υ. Σ . Τις άλλαξα όταν έχασε το πίσω την ικανότητα στο rebound στο οποίο δεν υπήρχε ρύθμιση και επίσης όταν είχα συμπηρωσει 50χιλιαδες

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    η ερωτηση μου ειναι αν το καταστημα αυτο ειναι αξιοπιστο(θελει προκαταβολη για την παραγγελια)...
    Λογικό δεν είναι να ζητάει προκαταβολή; Θα πάρεις την απόδειξη για τα χρήματα που θα δώσεις και θα είσαι καλυμμένος.

καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις.η αναρτηση που φοραει πανω απτο εργοστασιο εχει μονο προφορτιση ελατηριου.και ειδικα στο δικαβαλο την εχω νιωσει αρκετες φορες να τερματιζει(αν και δεν εχει αρκετα χλμ η μοτο).
    νομιζω οτι μονο με αλλαγη ελατηριων δεν θα φτασω σε καλο αποτελεσμα,αυτην την αισθηση μου δινει.στο 600 δεν ειχα προβληματιστει ποτε ιδιαιτερα.
    η πισω δεν ανοιγεται να αλλαξω λαδακια.
    δοκτωρ,θα το τσεκαρω για τα κιλα.τις εχω δει και τις νιτρον αλλα βρηκα χαγκον σε πραγματικα πολυ καλη τιμη.
    λογικο ειναι να χρειαστει προκαταβολη,δεν αμφιβαλλω,αλλωστε μεσω μαιλ εχουμε μιλησει,οποτε πρεπει να ειναι σιγουρος και ο μαγαζατορας οτι δεν θα τον γραψω στα π@π@ρι@ μου,αλλα επειδη εχω διαβασει διαφορα για μοτοσυκλετες με προκαταβολη που δεν ηρθαν ποτε κλπ,ρωταω αν καποιος ξερει κατι για το συγκεκριμενο καταστημα.εχουμε γινει καχυποπτοι ακομα και με την σκια μας!

edit:δεν εχει ξεχωριστο δοχειο αζωτου.τα χαρακτηριστικα της ειναι αυτα:
    αζώτου - Λαδιού
    18mm Heavy Duty άξονας με αντιτριβική επίστρωση
    Μικρομετρικά ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου
    Απόσβεση συμπίεσης - επαναφοράς (ρωτησα και μου ειπαν πως ρυθμιζονται απο ενα σημειο και τα 2 μαζι,ταυτοχρονα)
    Επισκευαζόμενα
    2 χρόνια εγγύηση για απεριόριστα χιλιόμετρα
    Τελευταία τροποποίηση από akis_trevor; 23/12/2013 στις 20:44.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Πηγαινε στο site της racetech και βαλε τα κιλα σου στη μηχανη σου ωστε να δεις αν κατ'αρχην τιθεται θεμα ελατηριου.
    πηγαι και δεν βρισκω που παιζει αυτο... plz

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    πηγαι και δεν βρισκω που παιζει αυτο... plz
    home page->spring rate search (μεση δεξια)
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

890 kg/mm...το μαμα ποσο ειναι παιζει να το γραφει στο μανιουαλ να τσεκαρω;

ωπα σορρυ λαθος...τωρα το πηρα χαμπαρι...
    ειμαι κατα 1 κιλο/mm λιγοτερο μπροστα απο οσο πρεπει και 2κιλα/mm πισω.

Για ψάξου λίγο και αλλιώς. Ίσως να παίρνεις το πλήρως ρυθμιζόμενο από το χιλιάρι. Ή από R1/R6.
    στο δικό μου (το παλιό 1000) παίρνει και από R6 και από S1000RR. Είναι πολύ πιο φτηνά από ebay σε σχέση με το οποιοδήποτε αφτερμάρκετ.

το εχω τσεκαρει αυτο που λες.το διαβασα στο αγγλικο fz8 forum και ειναι αρκετοι αυτοι που αλλαξαν και εβαλα απο το 1000.απτο 2006 και μετα ταιριαζει κουτι.ομως αποτι ειδα παιζουν στα 120-150 ευρω.με ποσα χλμ αραγε;και αν χρειαστει και ελατηριο παμε +100 περιπου.αξιζει να παρω τετοιο ρισκο με μεταχειρισμενη ενω με 335 παιρνω αφτερ στο κουτι της φτιαγμενη για τα κιλα μου,επισκευασιμη;

Στο κοστος αυτό, οκ. Με... 100 λιγότερα είχα πάρει στοκ αμορτισέρ με ελατήριο στα κιλά μου, επισκευασμένο και με revalving, εμπρός γραμμικά Ελατήρια και κιτ κουζινετα κλπ για το δικό μου απο Αμέρικα.

Μην το σκέφτεσαι παντως, η βελτίωση είναι μεγάλη. Το σωστό ελατήριο ειναι η μισή δουλειά στην ανάρτηση και σπάνια ταιριάζει το εργοστασιακό με τον αναβάτη. Καλά ψώνια

thanks..!!

αν μπορει καποιος μοντ,ας αλλαξει τον τιτλο σε κατι του τυπου:αναρτησεις fazer8 και ας το μεταφερει στο section των fazer μηπως το ψαξει κανενας μελλοντικα..ακολουθει μικρο feedback.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. CBR 600 F αναρτήσεις
    από dimitrism στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2008, 00:09
  2. ξερει κανεις να ρυθμιζει αναρτησεις για yzf r6 2003???
    από alfa156 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2004, 19:15
  3. σεμιναριο για αναρτησεις
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/04/2004, 00:35
  4. αναρτήσεις moto
    από pit-salonika στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 02:15

Κανόνες δημοσιεύσεων