Τελευταία τροποποίηση από fz600; 09/03/2014 στις 21:06. Αιτία: edit
Να προσθέσω ότι και οι δακτύλιοι από παλιά ρουλεμάν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν εξολκείς, σε συνδυασμό με βίδες, οπότε αν δεν πιάνουν πολύτιμο χώρο '''''''''''''δεν τα πετάμε.
Όσο σφίγγεις το παξιμάδι, το μικρό καρυδάκι σπρώχνει το ρουλεμαν-σινεμπλοκ προς το μεγάλο καρυδάκι, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να το χωρέσει μέσα του. Έτσι βγαίνει χωρίς χτύπημα από την φωλιά του ψαλιδιού.
Αν μπεις στο λινκ στο dirtbike θα καταλάβεις αμέσως!
το πιασα νομιζω. το μικρο καρυδακι πως θα το βαλεις μες το ψαλιδι?
Το ψαλιδι πρεπει να ειναι τυπου Η και παλι ομως μπορει να μην συμφερει να τα σπρωχνεις απο την μια μερια στην αλλη. Aυτη η πατεντα γινεται κυριως σε μοχλικα.
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
το μεγαλο καρυδακι κραταει κοντρα στην πατουρα του ψαλιδιου και βιδονοντας το μικρο καρυδακι εισερχετε στο ψαλιδι σπροχνωντας το ρουλεμαν...σιγουρα ειναι καλη πατεντα και αποφευγης τα χτυπηματα, εγω στο βγαλσιμο χρησιμοποιησα βαριοπουλα και κουφοκλειδο κατι που δεν ενδεικνυται αλλα το εμαθα εκ τον υστερων ευτυχος δεν εγινε καμια μακακια στη φωλια...next time we know![]()
Ωραίο! Θα δων αν βολεύει για τα μπροστινά (αν και με ελαφρό χτύπημα γύρω γύρω εύκολα έβγαιναν από ότι είχα δει, ακόμα δεν το έχω κάνει μόνος μου)
ρε παιδια αν τα ρουλεμαν εχουν φωλιες αυτο δουλευει?
Εαν εχει κενο απο την αλλη μερια, ωστε να χωραει καρυδακι σε διαμετρο ισο με τον εσωτερικο δακτυλιο του ρουλεμαν, θα μπορουσες να πεις οτι ναι, βρισκει εφαρμογη και ας εχει φωλια. Επειδη ομως απο την αλλη μερια εχεις και αλλο ρουλεμαν, σφυρακι, καλεμακι και χτυπηματακι
![]()
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
παιδια για ψαλιδι μιλαμε και μοχλικο, και εγω με χτυπιμα τα εβγαλα απο το ψαλιδι, μετα την βρηκα την πατεντα αλλα στο βαλσιμο θα δοκιμασο αυτον τον τροπο ειναι προτιμοτερο να μπουν σπρωχτά παρα χτυπιτά...γνωμη μου παντα δεν ξερω μπορει να κανω και λαθος
Τελευταία τροποποίηση από fz600; 11/03/2014 στις 12:34. Αιτία: edit
Υπαρχει και ενα αλλο με γρασσο