Αρχίζω που λέτε και εγώ να ψάξω για καινούριο κράνος από Ebay μιας και απ'οτι συμπέρανα συμφέρει.
Ψάχνω από εδώ, ψάχνω από εκεί, τελικά κατέληξα και παρήγγειλα 4 προς το παρόν και ψάχνω για άλλο ένα.
Τα 3 μου ήρθαν και είναι σε τέλεια κατάσταση εκτός από το Arai μου() που του λείπει ένα κομματι από το μαύρο πλαστικό αυτό που είναι κάτω κάτω. Λεπτομέρεια!
Τα άλλα 2 είναι τέλεια τέλεια!
Τώρα ψάχνω και άλλα για φίλους.
Άν και ξέρω πως ειναι ρίσκο να αγοράζεις μεταχειρισμένο κράνος βρήκα κάτι σχεδόν καινούρια φορεμένα (όπως λένε) 2-3 φορές.
Πήρα το Arai RX7 245Euro από αμερική
και 2 suomy από αγγλία 130 και 110ευρώ
Από αγγλία ήρθαν σε 15 μέρες χωρίς τελωνεία
και από αμερική σε 20 μέρες. Τελωνείο πέρασε χωρίς να πληρώσω πάλι τπτα.Ίσως επειδή είναι μεταχειρισμένο.
To καλύτερο που περιμένω είναι τα λάδια. Παρήγγειλα 8λτ Motul 5100 συνολικού κόστους με τα μεταφορικά 43$= 36ΕΥΡΩ.
Σαν πολύ φτηνά δεν είναι???
Πήρα όμως και μια θήκη για υποβρύχια φωτογράφιση 250$ και χωρίς να το δηλώσουν δώρο, με τις αποδείξεις μέσα, πέρασε πάλι χωρίς να πληρώσω τπτα στο τελωνείο!
Τώρα ετοιμάζω να φέρω ένα laptop, μια φωρογραφική, άλλο ένα Ζ1000, ένα ηχοσύστημα double surround(!) system, 5-6 κινητά 5ης γενιάς, ένα λυόμενο...![]()
![]()
![]()