Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 6 από 6

Θέμα: συνδεση οργανων!HELP!! (honda bros)

Μέλος Το avatar του/της omrtlegol

συνδεση οργανων!HELP!! (honda bros)

Γεια και χαρα!!! Οπως βλεπετε και απο τον τιτλο,πασχιζω να συνδεσω κατι οργανακια που πηρα για το bros!!

Καθως δεν εχει και πολλα πραγματα να συνδεσεις,μενει το στροφομετρο που δεν μπορω να κανω να δουλεψει!!
    Τα πραγματα εχουν ως εξης: το οργανο ειναι αυτο http://www.ebay.com/itm/Universal-Mo...8c7130&vxp=mtr

Σχεδιαγραμμα εχω μονο απο το 650 το δικο μου ειναι το 400! http://img203.imageshack.us/img203/6...ngdiagram1.gif

Ενα προβλημα που εχω λοιπον,ειναι οτι το προηγουμενο στροφομετρο που ειχα (το μανισιο) συνεδεες μονο 2 καλωδια! Ενω και το καινουργιο και το σχεδιαγραμμα εχουν 3! Που ειναι το Bl/Br οεεο; σημειωση,το προηγουμενο στροφομετρο δουλευε κανονικοτατα με τα 2 καλωδιακια του (το πρασινο και το κιτρινι-μπλε)

και αλλη μια απορια,αν χρησιμοποισω ενα αλλο br/bl απο το οργανακι για την θερμοκρασια για παραδειγμα,θα ειναι το ιδιο με το Βl/Βr που χρειαζομαι για το στροφομετρο;

Βγάλε αν μπορείς μια φωτογραφία το γνήσιο όργανο για να δούμε λίγο τις επαφές... και στο δικό μου bros (650) αλλά και σε ένα διάγραμμα που έχω (400 και 650) το στροφόμετρο έχει τρεις επαφές.
    Ακόμα στο διάγραμμα αν παρατηρήσεις το Bl/Br του στροφόμετρου, συνδέεται με το Bl/Br του του οργάνου θερμοκρασίας, άρα λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
    Ελπίζω να βοήθησα.
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Φωτογραφία0527.jpg‎   BrosJK-Schaltplan_0002_zpsa66f3f9b.jpg‎  

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Στροφόμετρο:
    Πράσινο: Γείωση
    Μαύρο: +12vDC
    Κίτρινο: Σήμα

Στην πλεξούδα τώρα απο ότι είδα στο σχεδιάγραμμα, για το στροφόμετρο φεύγει γραμμή απο τον πίσω κύλινδρο και συγκεκριμένα απο το καλώδιο κίτρινο/καφέ
    Οπότε. Πράσινο με πράσινο, Μαύρο με καφέ/μπλέ (δεν μπορώ να διακρίνω καλά απο το σχεδιάγραμμα με τόσο zoom) και κίτρινο με κίτρινο καφέ.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsirigaki Προβολή μηνύματος
    Βγάλε αν μπορείς μια φωτογραφία το γνήσιο όργανο για να δούμε λίγο τις επαφές... και στο δικό μου bros (650) αλλά και σε ένα διάγραμμα που έχω (400 και 650) το στροφόμετρο έχει τρεις επαφές.
    Ακόμα στο διάγραμμα αν παρατηρήσεις το Bl/Br του στροφόμετρου, συνδέεται με το Bl/Br του του οργάνου θερμοκρασίας, άρα λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
    Ελπίζω να βοήθησα.
    Εμενα σκεψου οτι εκει που μπαινει το πρασινο το δικο σου,ειναι κλειστη η τρυπα στο πλαστικο του οργανου! (δεν την εχουν κλεισει,φαινετε οτι ειναι ετσι απο το εργοστασιο!) θα βγαλω και φωτο το απογευμα γιατι τωρα φευγω τρεχοντας για δουλια!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Στροφόμετρο:
    Πράσινο: Γείωση
    Μαύρο: +12vDC
    Κίτρινο: Σήμα

Στην πλεξούδα τώρα απο ότι είδα στο σχεδιάγραμμα, για το στροφόμετρο φεύγει γραμμή απο τον πίσω κύλινδρο και συγκεκριμένα απο το καλώδιο κίτρινο/καφέ
    Οπότε. Πράσινο με πράσινο, Μαύρο με καφέ/μπλέ (δεν μπορώ να διακρίνω καλά απο το σχεδιάγραμμα με τόσο zoom) και κίτρινο με κίτρινο καφέ.
    Συ σαι ωραιος!!! Θα το δοκιμασω ετσι και θα ενημερωσω!!! Κατι ασχετο,εχθες παλευα λοιπον να συνδεσω καλωδια,αλλα επειδη με επιασε το σκοταδι τα παρατησα! Οταν πηγα να καβαλησω μετα απο λιγο,μου επνιξε τα μπουζι του πισω κυλινδρου!! Υπαρχει περιπτωση να εχουν σχεση ή ηταν τυχαιο το γεγονος;

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από omrtlegol Προβολή μηνύματος
    Συ σαι ωραιος!!! Θα το δοκιμασω ετσι και θα ενημερωσω!!! Κατι ασχετο,εχθες παλευα λοιπον να συνδεσω καλωδια,αλλα επειδη με επιασε το σκοταδι τα παρατησα! Οταν πηγα να καβαλησω μετα απο λιγο,μου επνιξε τα μπουζι του πισω κυλινδρου!! Υπαρχει περιπτωση να εχουν σχεση ή ηταν τυχαιο το γεγονος;
    Το καταδύναμην φίλε
    Μήπως τραβήχτηκε / κόπηκε / δεν κάνει καλή επαφή κάποιο καλώδιο απο τον πολλαπλασιαστή του πίσω κυλίνδρου και δεν "έσκαγε" το μπουζί με αποτέλεσμα να πνίγεται?
    Δες επίσης το κίτρινο / καφέ που δίνει σήμα στον πολλαπλασιαστή πάνω στην ηλεκτρονική αν εφάπτεται καλά.

Παρόμοια θέματα

1. Καπακι οργανων απο πολυεστερα!;!; honda bros!
    από omrtlegol στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2013, 17:14
  2. Honda bros 400cc provlima stin trofodosia nomizo help :(
    από inter στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2010, 13:06
  3. Honda Bros
    από plutonas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2005, 21:15
  4. Honda Bros
    από empemp στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2004, 10:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •