Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Εξοπλισμός αναβάτη

Νέο μέλος

Εξοπλισμός αναβάτη

Παιδιά,
    Σαν εξοπλισμό για αρχάριο και πρωτάρη αναβάτη τί θα προτείνατε?

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Ρώτησες πολύ γενικά οπότε μην περιμενεις σωστή απάντηση. Τι θα οδηγείς(πχ αλλο κράνος θέλει μια σκυφτή μηχανή απο ενα ον-οφ) και πού και πότε? Και τι χρήμα είσαι διατεθιμένος να διαθέσεις?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Θα προτείναμε ό,τι και σε έναν έμπειρο.
    safety doesn't happen by accident

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Σαν εξοπλισμό για έναν αρχάριο οδηγό θα πρότεινα τον ίδιο με ενός έμπειρου.

edit
    με προλαβε αυτος ο βαντας
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Νέο μέλος
    Ναι συγνώμη λάθος μου! θα οδηγώ ενα cbr που είναι σκυφτό! και μπορώ να διαθέσω μέχρι 200€! πάνω-κάτω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    200€ για τι πράγμα;;;
    Για κράνος;;Για μπουφάν;;;Για όλα;;;

Κράνος που να πληροί προδιαγραφές ασφαλείας, μπουφάν με προστασίες σε ώμους και αγκώνες, γάντια μοτοσυκλέτας ΌΧΙ κοντά, και μποτάκια πάνω από τον αστράγαλο. Αυτά για καθημερινές μετακινήσεις και ήπιες βολτούλες.
    Think faster than you ride

Νέο μέλος
    όλα αυτά που μου προτείνεις σε κόστος πόσο υπολογίζεις? bladerunner! ναι συγνώμη teo_g7 200€ για κράνος για τα υπόλοιπα δεν ξέρω! βασικά για την ππροστασία μου πιστεύω οτι μπορώ να διαθέσω μια μέση τιμή ούτε να πάρω τα πιο ακριβά αλλά ούτε και τα πιο φθηνά!

Για αρχή, γάντια, μπουφάν, κράνος. Σιγά σιγά να πάρεις και μποτάκια, παντελόνι.
    Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Για κράνος καταρχήν θα πρέπει να δει τι ταιριάζει στο δικό σου κεφάλι. Δεν ταιριάζουν όλα τα κράνη σε όλους. Κοίτα κρανάκια από το louis.de πχ και δες ποιο έχει γύρω στα 200 ευρώ και μετά πήγαινε και δοκίμασε το στην Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί για να δεις σε τι μέγεθος θα το παραγγείλεις από έξω. Θα δεις ότι εδώ τα ίδια κράνη θα τα δίνουν περί τα 300-400 ευρώ και είναι πολύ καλής ποιότητας.
    Γενικότερα απέφυγε τα κράνη που είναι από θερμοπλαστικό.
    Για μπουφάν μια σχετικά φθηνή και καλή μάρκα είναι η Macna. Μπορείς να την βρεις σε καλές τιμές και στην Ελλάδα, στο motomarket. Επίσης μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες σε outlet καταστήματα.
    Για μπουφανάκι επίσης τσέκαρε το http://www.automotoracing.com/ Έχει πολύ καλές προσφορές κατά καιρούς. Ακολούθησε την διαδικασία που σου είπα και για το κράνος πιο πάνω και παρήγγειλε.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ImprisoneR Προβολή μηνύματος
    όλα αυτά που μου προτείνεις σε κόστος πόσο υπολογίζεις? bladerunner! ναι συγνώμη teo_g7 200€ για κράνος για τα υπόλοιπα δεν ξέρω! βασικά για την ππροστασία μου πιστεύω οτι μπορώ να διαθέσω μια μέση τιμή ούτε να πάρω τα πιο ακριβά αλλά ούτε και τα πιο φθηνά!
    Υπολογιζε γυρω στα 700euro

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Για αρχή, γάντια, μπουφάν, κράνος. Σιγά σιγά να πάρεις και μποτάκια, παντελόνι.
    Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Για κράνος καταρχήν θα πρέπει να δει τι ταιριάζει στο δικό σου κεφάλι. Δεν ταιριάζουν όλα τα κράνη σε όλους. Κοίτα κρανάκια από το louis.de πχ και δες ποιο έχει γύρω στα 200 ευρώ και μετά πήγαινε και δοκίμασε το στην Ελλάδα σε κάποιο μαγαζί για να δεις σε τι μέγεθος θα το παραγγείλεις από έξω. Θα δεις ότι εδώ τα ίδια κράνη θα τα δίνουν περί τα 300-400 ευρώ και είναι πολύ καλής ποιότητας.
    Γενικότερα απέφυγε τα κράνη που είναι από θερμοπλαστικό.
    Για μπουφάν μια σχετικά φθηνή και καλή μάρκα είναι η Macna. Μπορείς να την βρεις σε καλές τιμές και στην Ελλάδα, στο motomarket. Επίσης μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες σε outlet καταστήματα.
    Για μπουφανάκι επίσης τσέκαρε το http://www.automotoracing.com/ Έχει πολύ καλές προσφορές κατά καιρούς. Ακολούθησε την διαδικασία που σου είπα και για το κράνος πιο πάνω και παρήγγειλε.
    Σε ευχαριστώ πολύ θα τα ακολουθήσω κατα γράμμα όλα αυτά που μου είπες! Άντε με το καλό να πάρω και την μηχανή μου να πάρω και τον εξοπλισμό μου και να πάρω τους δρόμους! Ευχαριστώ για τον χρόνο σου αλλά επίσης και των υπολοίπων!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Υπολογιζε γυρω στα 700euro

Ωραία σε ευχχαριστώ πολύ...μια τελευταία ερώτηση! μήπως έχεις να μου προτείνεις είτε κάποιο μαγαζί είτε κάποια ιστοσελίδα να ψάξω για γάντια?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    να κανεις ενα search εδω μεσα και θα βρεις απαντησεις στις ερωτησεις σου.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Να προσθεσω τα γαντια macna lava (50 ευρω) ,καθως και τα μπουφαν Hebo VOYAGER (150 ευρω)τα οποια ειναι οικονομικα και ανελπιστα καλα.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Να προσθεσω τα γαντια macna lava (50 ευρω) ,καθως και τα μπουφαν Hebo VOYAGER (150 ευρω)τα οποια ειναι οικονομικα και ανελπιστα καλα.
    Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά! θα τα ψάξω!

Παρόμοια θέματα

1. Εξοπλισμος αναβατη: Τι εχετε;
    από Ταξιδευτής στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 26/12/2007, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ