Καλημερα
Μια μεγαλη μερα σημερα
Μια καλη μερα για ολους
Καλημερα
Μια μεγαλη μερα σημερα
Μια καλη μερα για ολους
"Ακόμη αυτή την Άνοιξη
Τούτο το Καλοκαίρι
Ραγιάδες, ραγιάδες"
Δυστυχώς η επανάσταση του 1821 δεν ολοκληρώθηκε ποτέ (πάλι ο κοτζάμπασης, ο παππάς και η ξένη δύναμη στο κεφάλι του Έλληνα), καπηλεύτηκε, παραμορφώθηκε, προδόθηκε και εν τέλει οφείλουμε να προσπαθήσουμε για τα ίδια πράγματα που έγινε τότε.
Δόξα και τιμή στους μεγάλους ήρωες, τον Ελληνικό λαό και τα παιδιά του!!! (Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Κανάρης, Ανδρούτσος, Οικονόμου στην Ύδρα των εφοπλιστών, Διάκος, Νικηταράς, ο δυναμιτιστής παπάς ο Παπαφλέσσας και πολλοί άλλοι)
Μεγάλη μερα όντως. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας οτι τη συγκεκριμένη μερα δεν έγινε τιποτα επι της ουσίας το 21.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Λολ κάπτεν .
Καλημέρα στην επανάσταση...![]()
Καλημέρα επαναστάτες!![]()
Sent from me using a computer.
Καλημέρα από την αυτόνομη Κριμαία της Πάτρας
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Καλημέρα και χρόνια πολλά![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
καλημερα παιδακια....
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Τη παρασκευή είχε τη γιορτή στο σχολείο ο γυιός μου (νήπιο). Μου δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα.
Από τη μια οργή για τις συνηθισμένες ετήσιες βλακείες (ο δικός μου μου έλεγε ότι ήρθαν οι τούρκοι να μας
πάρουν τη πατρίδα μας και κάναμε ολόκληρο σκετς για να καταλάβει τι είναι σκλάβος και τι επανάσταση- αν κατάλαβε,
δεν είμαι νηπιαγωγός) που τους τσαμπουνάνε και τους βάζουν να λένε χωρίς να τους εξηγούν τι είναι, τι σημαίνει, όλα ανάκατα
(ένα κοριτσάκι στο τέλος ρωτήθηκε τι γιορτάζουμε και απάντησε το άμοιρο "την επανάσταση του ευαγγελισμού")
από την άλλη τα σκετσάκια που τα βάζουν να υποδυθούν, με κορυφαίο το "χορό του Ζαλόγγου", όπου τα κοριτσάκια χορεύανε
κρατώντας κούκλες-μωρά στα χέρια και μόλις η δασκάλα τους έκανε νόημα "έπεφταν" στο γκρεμό με τα "παιδιά" τους
και "πεθαίνανε".
Κωμωδία ένα πράμα. Όχι, δεν είναι κακό, παιδάκια είναι, να παίξουν πρέπει, αλλά να λέμε και καμιά αλήθεια μέσα στα χαζά.
Τέλος πάντων, θα έγραφα σεντόνι, απλά το πολύ "πολιτικαλυ κορεκτ" παιχνίδι με το θάνατο και τις θυσίες, με χαλάει.